Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

na hai nca am dat cum trebe copy/paste. acum mor si eu de foame. sa vina soatza cu painea de jos si papam si noi.

anco 32+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui anco

daca nici acum nu merge, ma las pagubasa. am incercat asa cu copy/paste.

o sa plang tare, tare ca nu ma duce capul sa fac nimic.

anco 32+

http://family.webshots.com/album/573707131UAcPgE

uite aici:

*link*]poze[/url] ... unde eu am pus * tu sa pui " si o sa iasa

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

aida, iti multumesc, dar nu te mai chinui cu mine ca-s tare gra de cap acum, dar a iesit pana la urma.

pentru tine

ma duc la papa

anco 32+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Huh, mi-am pus si eu mancarea la facut ca mai aveam putin si muream de inanitie
Nah, ca din cauza voastra sta bebe nemancat

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Si eu micul dejun l-am luat pe la 11 din cauza forumului , fara sa bag nici o apa in gura pana atunci...

Si apoi am stat cu setea aci langa calculator, pana la 2, cand m-am hotarat sa ma dezlipesc

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Weekend placut Ramsan

Va las si eu fetele ca mi-a venit jumatatea acasa si n-are stare pe langa mine.Maine mergem la control,sa ne tineti pumnii

Mihaela 33+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Hello girls!

Am vazut si eu burtici fff frumoase si camasute extraordinareasa ca nu m-am rabdat si am mai pus si eu cateva pozici cu burtica mea la 30 saptamani.

KIKI 30+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mai nu inteleg de ce nu apare formula corect , asa cum am scris-o ... si daca dau reply se vede scrisa corect ... dar mai bine un

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

v-am prins, vrajitoarelooooor!!! ca de cand va alerg...si cat o sa va mai alerg si de acum incolo ca tre' sa imi vina mosafiri si nu cred ca e fromos sa ii las singuri si eu sa forumesc, desi...

mi-a facut sotz dimineata poze, poate o sa am timp sa le descarc sa ma vedeti in toata splendoarea mea. si daca o sa am chef o sa scot din bagajul de spital camesile mele, sa ma laud si eu.

tare as dormi, cand m-au sunat mosafirii sa imi zica ca vin (scuzati cacofoneala) m-am apucat sa fac curat, ca na, nu poti primi oamenii in jeg, si am muncit de ma doare spatele de mor si tot jeg e. mult zgomot pentru nimic....ce-as dormi.....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:

Raluk,nu stiu ce sa zic,eu tind s acred ca nu contractia a provocat fisura de membrane ci doar ca s-au produs ambele evenimente in acelasi timp...Cum sta cu cervixul,are ceva dilatatie sau nu? Ca membranele sau dopul gelatinos se mai refac,dar daca incepe ssa se dilate atunci aia e,nu se mai inchide nimic la loc..

nu e dilatata deloc. Au internat-o in spital si i-au spus ca vor incerca sa-i mai tina sarcina cateva zile, sa apuce sa i se termine de dezvoltat plamanii la bebe. Dar pierde lichid. Colul i-a fost de vreo 3 cm toata sarcina.

Si mie mi se parea de speriat ca de la o contractie sa ti se intample asa ceva. Dar de la ce sa mai fie membranele alea asa sensibile? Ca eu de exemplu, citisem de streptococul beta hemolitic ca slabeste si rupe membranele. Dar ea si-a facut toata sarcina analiza pentru el, chiar si acu 2 saptamani, si nu avea...

27+

Nu te impacienta,fiecare sarcina e diferita,fiecare organism la fel,reactioneaza altfel la diversi factori..si sa ai un stil de viata ca la carte tot ti se pot intampla chestii din astea...
In orice caz nu e bine ca pierde lichid,va trebui monitorizata cu grija si daca nu se refac membranele e mai safe pt bebe afara,dar fiind faptul ca 1.bebe poate intra in suferinta fetala in lipsa lichidului si 2. e pericol de infectii in zona
Bine ca i-au facut injectia pt maturare,uite si Sabinei i-au facut-o cu o zi inainte si micuta a respirat singurica,asa ca nu e atat de grav sa nasca la 34 sapt.

Multumesc mult

Doamne ajuta sa fim bine toate!

Multumesc mult

Doamne ajuta sa fim bine toate!

27+

Mergi la inceput

Citat:

Weekend placut Ramsan

Va las si eu fetele ca mi-a venit jumatatea acasa si n-are stare pe langa mine.Maine mergem la control,sa ne tineti pumnii

Tinem pumnii!

27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

v-am prins, vrajitoarelooooor!!! ca de cand va alerg...si cat o sa va mai alerg si de acum incolo ca tre' sa imi vina mosafiri si nu cred ca e fromos sa ii las singuri si eu sa forumesc, desi...

mi-a facut sotz dimineata poze, poate o sa am timp sa le descarc sa ma vedeti in toata splendoarea mea. si daca o sa am chef o sa scot din bagajul de spital camesile mele, sa ma laud si eu.

tare as dormi, cand m-au sunat mosafirii sa imi zica ca vin (scuzati cacofoneala) m-am apucat sa fac curat, ca na, nu poti primi oamenii in jeg, si am muncit de ma doare spatele de mor si tot jeg e. mult zgomot pentru nimic....ce-as dormi.....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Ce musafiri, dom'le... eu asa le-as zice, la femeie insarcinata se vine la ajutor la curatenie, eventual... Sau sa va invite la o terasa...

27+

Mergi la inceput