Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(114)
Raspunsuri - Pagina 7
anco spune:
na hai nca am dat cum trebe copy/paste. acum mor si eu de foame. sa vina soatza cu painea de jos si papam si noi.
anco 32+
poze
anco spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
uite aici: *link*]poze[/url] ... unde eu am pus * tu sa pui " si o sa iasa Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
aida, iti multumesc, dar nu te mai chinui cu mine ca-s tare gra de cap acum, dar a iesit pana la urma.
pentru tine
ma duc la papa
anco 32+
poze
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Huh, mi-am pus si eu mancarea la facut ca mai aveam putin si muream de inanitie Nah, ca din cauza voastra sta bebe nemancat ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 32+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Si eu micul dejun l-am luat pe la 11 din cauza forumului , fara sa bag nici o apa in gura pana atunci...
Si apoi am stat cu setea aci langa calculator, pana la 2, cand m-am hotarat sa ma dezlipesc
27+
kawaichan spune:
Weekend placut Ramsan
Va las si eu fetele ca mi-a venit jumatatea acasa si n-are stare pe langa mine.Maine mergem la control,sa ne tineti pumnii
Mihaela 33+ cu baby Joshua
kiki_cri spune:
Hello girls!
Am vazut si eu burtici fff frumoase si camasute extraordinareasa ca nu m-am rabdat si am mai pus si eu cateva pozici cu burtica mea la 30 saptamani.
KIKI 30+ si
Poze KIKI
aidaciolac spune:
mai nu inteleg de ce nu apare formula corect , asa cum am scris-o ... si daca dau reply se vede scrisa corect ... dar mai bine un
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
v-am prins, vrajitoarelooooor!!! ca de cand va alerg...si cat o sa va mai alerg si de acum incolo ca tre' sa imi vina mosafiri si nu cred ca e fromos sa ii las singuri si eu sa forumesc, desi...
mi-a facut sotz dimineata poze, poate o sa am timp sa le descarc sa ma vedeti in toata splendoarea mea. si daca o sa am chef o sa scot din bagajul de spital camesile mele, sa ma laud si eu.
tare as dormi, cand m-au sunat mosafirii sa imi zica ca vin (scuzati cacofoneala) m-am apucat sa fac curat, ca na, nu poti primi oamenii in jeg, si am muncit de ma doare spatele de mor si tot jeg e. mult zgomot pentru nimic....ce-as dormi.....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si
raluk16 spune:
Multumesc mult
Doamne ajuta sa fim bine toate!
Multumesc mult
Doamne ajuta sa fim bine toate!
27+
raluk16 spune:
citat din mesajul lui kawaichan Weekend placut Ramsan Va las si eu fetele ca mi-a venit jumatatea acasa si n-are stare pe langa mine.Maine mergem la control,sa ne tineti pumnii Mihaela 33+ cu baby Joshua |
Tinem pumnii!
27+
raluk16 spune:
citat din mesajul lui techila v-am prins, vrajitoarelooooor!!! ca de cand va alerg...si cat o sa va mai alerg si de acum incolo ca tre' sa imi vina mosafiri si nu cred ca e fromos sa ii las singuri si eu sa forumesc, desi... mi-a facut sotz dimineata poze, poate o sa am timp sa le descarc sa ma vedeti in toata splendoarea mea. si daca o sa am chef o sa scot din bagajul de spital camesile mele, sa ma laud si eu. tare as dormi, cand m-au sunat mosafirii sa imi zica ca vin (scuzati cacofoneala) m-am apucat sa fac curat, ca na, nu poti primi oamenii in jeg, si am muncit de ma doare spatele de mor si tot jeg e. mult zgomot pentru nimic....ce-as dormi..... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si |
Ce musafiri, dom'le... eu asa le-as zice, la femeie insarcinata se vine la ajutor la curatenie, eventual... Sau sa va invite la o terasa...
27+