Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Pupici pe burtica mare si frumoasa de anco

Pupici pe burtica micutza si frumoasa de kiki

Uitandu-ma la pozele lui kiki intru in paranoia, ca eu la 27 saptamani am burta mai mare decat a ei cu gemenasii . Oare cat o sa ma fac?

27+

Mergi la inceput

mimika sper ca ne pui si tu poze azi, ca uite, daca pui si tu si techila avem de la toate mamicile de gemenasi

Sper sa nu gresesc

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

of, ca eu i-am invitat acum cateva luni sa imi vada casa, pe vremea aceea eram inca om cu chip si corp de om. acum imi onoreaza invitatia. partea nasoala este ca vin niste uameni care nu au avut tangente cu gravide si nu stiu ce inseamna sa stai chiar si o ora pe scaun, sau cum e sa ti se albastreasca picioarele de cat de umflate sunt. adica nu cred ca se vor prinde sa plece repede sa ma lase in lumea mea...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mi-e tare greu sa tin pasul cu voi! E o mare varza in capul meu dupa ce citesc, nu mai retin ce si cum.

Miha, Aida, Raluk, eu inclin spre Biogenis! Azi le-am citit contractul, nu mi-a sarit nimic naspa in ochi. Voi v-ati hotarat? Ma mai uit pe cel de la CBC si apoi iau decizia finala.

Monica, as zice pas la invitatie, asta e! E mai important sa fii tu safe!

Techila, am inteles ca vei naste la Euroclinic. Din cate stiu acolo te duci ca o floricica, numai cu burtica din dotare si primesti tot de la ei. N-ar mai trebui sa te stresezi cu cumparaturile.

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Techila, am inteles ca vei naste la Euroclinic. Din cate stiu acolo te duci ca o floricica, numai cu burtica din dotare si primesti tot de la ei. N-ar mai trebui sa te stresezi cu cumparaturile.

33+ Natalia

adevarat graiesti, dar la euroclinic pot naste doar daca trec de sapt 36, in caz contrar voi merge la polizu. iar eu m-am pregatit si pentru eventualitatea lui polizu. dar daca ajungem cu bine la sapt36 pot dona camesile si capoturile

Mergi la inceput

Greu, techila, greu... Iti tin pumnii sa scapi repede.

Tu ar trebui la un moment dat sa te intinzi, una alta, poate se prind . Nu stii vorba aia: "hai, femeie, sa facem patul, ca oamenii astia s-ar duce acasa"

Si lasa, ca eu am patit din astea de la femei care au nascut, deci daca astia nu se pricep, macar au o scuza...

27+

Mergi la inceput

Acuma chiar ca va las

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

of, ca eu i-am invitat acum cateva luni sa imi vada casa, pe vremea aceea eram inca om cu chip si corp de om. acum imi onoreaza invitatia. partea nasoala este ca vin niste uameni care nu au avut tangente cu gravide si nu stiu ce inseamna sa stai chiar si o ora pe scaun, sau cum e sa ti se albastreasca picioarele de cat de umflate sunt. adica nu cred ca se vor prinde sa plece repede sa ma lase in lumea mea...

Dau un pont: stabileste cu sotul un semn (ca la kems!) si atunci el incepe: "draga, vad ca iar ti-e rau...n-ar fi mai bine sa te duci tu in pat ca stii ca ai "probleme" si uite..picioarele-s butucei...hai sa te ajut" Daca se prind de bine, daca nu...atunci il lasi pe el sa se descurce iar tu treci fuguta in pat.

Liliana, Andra-Maria & cu 27+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Liliac, eu credeam ca daca intru mai tarziu in concediu prenatal, avand salariul intreg se calculeaza mai mult la indemnizatie, corectati-ma ca nu stiu, pleaaaaaaaaaaaaaaase.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan
si sa dea DD sa nu mai treaca barza pe la noi ca ii rup gatul si-un picior, ca noi vrem bebelushi nascuti la termen, da?

deci...am murit de ras Mi-am adus aminte de filmuletul ala cu barza aia jigarita de copilasii de diferite animale transportate. Pe mail parca este pus.

raluk, daca nu uit si are si sotzul chef de fotografiat, punem si noi azi pozici.

fetelor, azi a fost o zi nebuna, bag de seama: capitole multe, listute dereglate [:-), pagini patratite, parole la liber, formule care nu se vad...Ce o mai urma?

33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput