Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Neatza. Ma trezit Inisu cu o voma
Biancu e deocamdata ok.

Nocom ce emotionant din ce povesesti de familia aceia

babytza n am mai papat ciukalata, dar am baut un Pepsi rece si m am culcat

MommyMagda, felicitari pt mergareatza

Andy deci le dormiti in continuare ha , norocoaso

andy_galrovacanta placuta

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Mi e sete

SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Offf laureta credeam ca Inisei i-a trecut!!! Multa sanatate ii doresc!
E o dragalasa Bianca, asa cum ne-am obisnuit!

Astazi papam pentru prima data peste cu piure de cartof dulce. Sper sa-i placa mandrei!!! daca nu, am de rezerva mancarea de ieri, sufleu de dovlecei cu ficatel si ciorbita de vacutza cu bors!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Nocom cum faci sufleul de dovlecel cu ficatzei? Nu mai stiu ce le dau de mancare, mofturi mofturi mofturi

SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Cat de tare e Bianca!!! Wow! Sunt uimita, pe bune!
Are doar 10 luni jumate si bea cu paiu'! E super super tare! Ma declar fan Bianca!

Laureta cum ai invatat-o sa traga? Ai folosit vreo smecherie? Edi nu trage neam, i-am luat si cu pai, si fara pai, si cu cioc si fara cioc, si mai tare si mai moale...nu trage frate din niciuna. Molfaie, baga la masele (pe care nu le are si atat. Vinde-mi pontul! Dau ce vrei tu .

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Bianza rulz

Andy_galro, distractie placuta

si soricel dansator de Babytza

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Vin si eu la curs despre primul ajutor.

Si daca vreti ceva organizat mai larg, pot face publicitate prin libraria mea unde intra muuulte mamici...

Pup bobocei bolnaviori sa treaca repede...

La multe lunitze sarbatoritilor de ieri si de azi. Si multumesc mult de urari!

Felicitari celorlalti mergaretzi...

Bilantul nostru de 11luni: 10.3kg, 82cm (masurati de mine), merge timid cativa pasi si e tare fericit (dar in 4 labutze nu...doar ca mopu')...bate din palme cand ii spun bravo, face si zice bau(ba...de fapt). Se ascunde dupa fotoliu, canapea...etc si scoate capul zice BAAA si radeee...

Spune STEA (tea...de fapt), mama, tata, PA (si face cu manutza cand vrea afara, cand pleaca cineva, cand ne ducem la culcare si orican dmai are el chef cu sau fara motiv...)
Mai spune: papa, apa, nani dar pe astea nu le-a prea mai spus in ultimul timp.

Spune UITE si arata cu degetzelul cand vrea sa arate ceva. E dulce foooc.

Recunoaste: pisica, ceasul, vaca, calul, porcul, cana, suc, apa, papa si muuulte altele ca le-am pierdut sirul. Avem un izopren/puzzle care are desenat un oras cu de toate si recunoaste pe el multe obiecte...ii place mult sa il intrebi si sa iti arate.
Are o broasca ce canta si danseaza cand ii apesi un buton de pe o aripioara...e jucaria preferata in masina...ii da drumul, o opreste, ii baga degetele in gura (da din gura) se distreaza nevoie mare...

Am cel mai dulce copil din lume (ca fiecare din noi de altfel...)

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nausica, parca tu cautai un walker pentru Cipi, uite www.articole-pentru-copii.ro/index.php?pag=catalog_cifnetforum&catalog=product_info&action_cifnet=preview&cPath=33_47&products_id=990" target="_blank">aici ceva similar.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Eva, fiul tau ti-a dovedit ca e precoce in ale mersului cat si al comportamentului, felicitari . Vazut pozele voastre si inteleg acum de ce toata lumea intreba daca Noah este fetita…ia aia rosie inducea destul de mult in eroare . Tu vad ca esti gata de adaptarea la Franta din punctul de vedere al siluetei , o sa te ia drept o frantuzoaica fara doar si poate. Dar tu parca erai mai zambareata in poze….tu as perdu ton sourire ? Sau ai inceput sa ai cold feet inainte de a parasi RO ?

Da, asa e, mi-a dat Doamne Doamne o minunatie de baiat. cum am ajuns la mare a mers singurel in picioare, nu stiu legatura, e o coincidenta, bineinteles. A mers pe 17 iulie in picioare, la 10 luni si 9 zile.Precoce sau nu, e grabit tare sa ajunga undeva. Oare in Fr sa o vada pe buni si pe cei muuuulti verisori care il asteapta sa se joace la piscina? sau in Paris?de-abia astept sa vada puiul meu si alte meleaguri, o sa fie mega rasfatat de familionul de acolo.
Nu cunosc alti copii care sa mearga asa repede singuri, la 10 luni si f putin, eu si sotul meu am mers singuri, fara sprijin, la 1 an, Noah e diferit.

Da, ma bucur ca am ajuns in forma initiala, de care vb, are fi-miu grija sa ma alerge bine. Noi, cu ajutorul lui Dumnezeu, vrem sa chemam barza iarna aceasta, asa ca din punct de vedere fizic, cel putin, sunt fff pregatita pt o noua sarcina. Un fratior sau o surioara pt baietelul nostru scump.
In curand o noua odisee.Nu acum, ca vrem sa profitam de Noah deocamdata, de vacantele in 3, dar la iarna ar fi un moment propice.

Cat despre mon sourire...non, non, je ne l'ai pas perdu, il est bien la, sur mon visage. Et le soleil dans mes yeux, comme tu peux voir.nu am cold feet, de-abia astept, luna august va fi minunata, avem concediu. Chiar le-a aranjat Dumnezeu pe toate, plecam fara nicio grija.

In ia lui, da, cum spuneam si eu, pare o fetita insa nu de asta ma intreba lumea daca e fetita. Noi am stat la mare 8 zile- ce putiiin:(((, iar Noah a avut mai mereu alta tinuta la plaja, si in pantalonasi, si in slip cu palariuta bleu, adica tinuta nu era cea care induce in eroare. Imi spuneau ca e cuminte ca o fetita. Un tanar care avea sezlongul langa al nostru s-a jucat cu Noah la nisip si il intreba" pui, tu nu plangi deloc? nu tipi? ce cuminte esti..." Noah se uita asa atent in ochii tuturor, ii analiza, atent, concentrat, isi micsoreaza ochii si se uita asa adanc in ochii omului, il scaneaza, dar nu era agitat. I-a zis prietenei sale, tanarul nostru, ca are si el chef de un bb cand vede asa copil cumintel, ca restul copiilor care erau mai plangaciosi ii taie pofta insa uite ca se poate si bb fara tipete...Da jucariile lui si celorlalti, linistit, apoi tot linistit se duce sa le recupereze, nu uita

Sa imi fie iertata lipsa de modestie, tipic materna, cu care vorbesc despre fiul meu, dar sunt complet indragostita de copilul meu, asa cum cred ca sunteti voi toate de ai vostri. Nu ar fi putut Doamne Doamne sa ne dea ceva mai bun.

Ce mai fac minunile tale, Khristin, in ce locuri minunate mai mergeti voi in vacanta?

prima vacanta la mare a lui Noah

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“To fill the hour -- that is happiness.” (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Alexa, sa iti traiasca Matei!!!
Frumos bilantul vostru. bravo!!!

Noi tot nu zicem mama, deloc, zicem orice altceva, papa, haide, tata, bai, da, oui, dar nu mama. Sunt curioasa oricum ce e in caputul lui, aude constant doua limbi in casa...
Dar a invatat si el ceva nou: se da jos din pat cu spatele si mananca fructe taiate bucatele, nu mai trebuie sa blenduiesc tot.

Bravo, Bianca, esti o fetita scumpa si curajoasa.

Joy, zici ca ai fost in orasul luminilor? Cand mai vii? si a propos...ne incuscrim in curand, da?

Andy_g, sejur placut la munte.

prima vacanta la mare a lui Noah

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“To fill the hour -- that is happiness.” (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput