Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy g distractie placuta la munte !!!!

Mommy magda felicitari pentru mergareata

Laureta tare dulce e Biancu cum trage cu paiul Am vazut si eu canuta aia si mi se pare tare misto , vrem si noi sa ii luam sa vedem daca bea

Alexa felicitari pentru bilant !!!! pupici micutului Einstein

giuliana chiar aseara in parc am intrebat si eu o mamica - care este secretul . Mi-a spus ca daca pui apa pana sus e mai usor sa prinda smekeria

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Caldura mareeeee

Vad ca vorbiti depsre canuta cu pai.
Eu i-am luat lui Radu prima data canuta de la avent cu tuturoi..a baut cam o luna cu ea..apoi de la 8 luni i-am luat canuta de la primii pasi..cea cu 3 etape.. si de prima data cand i-am dat-o a stiut ce si cum...bea Raducu apa toata ziua cu paiul....asa ca nu cred ca exista vreo smecherie..ori le place ..ori nu

Matei

Andy.G concediu placut

Babytzule admirat soricelul in filmulete...scump ca deobiceimareeee dansator

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Cred ca am 100 de fire de par alb in cap, am terminat pranzul.

Giulianna, nu am invatato nici cum, la inceput n a fost deloc interesata de cana cu pai nici macar nu molfaia paiul. Dupa cateva zile eram afara si uitasem sa i iau bibele cu apa si aveam numai cana pt Inisa, i am oferit sa vad. De sete a tras si a baut ca lumea , si de atunci asta fu

babytza eu eram in dubii , vroiam sa i iau Avent cu manere, dar la Inisa am luat tzeapa n a vrut sa bea cu ciocu ala si punct. A baut si ea direct la pai. Si bine am facut asta e muuult mai ieftina

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Asa bea cu bibele

SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Multumesc pentru aprecieri fetelor...nu-mi mai incap in piele...

Si ca sa ma laud in continuare: am uitat sa va zic ca mai spune haide fara "h" cand vrea sa-l tinem de manute ca sa mearga si, de cateva zile, spune si ham-ham de fapt iese un mam-mam dar e in legatura cu cutu la care rade de se sparge cand il vede....

Felicitari Eva pt bebe plimbaret si cuminte...

Vazut bobocei mancand pufuleti, band apa pe calduraasta maaareee...fetelor, voua nu vi se pare ca puii nostri cresc prea repede?

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Giuliana, eu i-am dat lui Matei cana cu cioc de pe la 6 luni...cam o luna sau asa a molfait la ciocul ala si apoi a inceput sa bea...cand i-am dat cana cu pai..initial a molfait putin si apoi s-a prins cum sta treaba si bea o groaza de apa asa...
Eu zic sa-l lasi mai mult sa se joace cu cana ca pana la urma se invata...

Mergi la inceput

Apropo de canutze cu pai...de care aveti? Ca eu am una din care curge apa daca sta cu fundul in sus(si evident ca asa sta de muuulte ori) si caut alt tip...

mersi pt raspunsuri

Mergi la inceput

Alexa bravo, foarte bun bilantz.Noi zicem a a a la catzei

edit: noi avem canutza cu pai disney Pooh asa , numai ca a noastra e verde
http://www.misenashop.ro/produse/detalii/Cana-anticurgere-cu-pai-Pooh/2158/

SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Alexa, si eu te felicit pentru Matei, chiar m-a impresionat ce ai scris, cum recunoaste diverse chestii si arata spre ele. Aaa, m-am uitat la pozele de la mare, e un scump

Si fi-mea spune "aide" si ma ia de mana sa ne plimbam

Carla a mancat azi mai bine , fructe dimineata - banana & nectarina iar acum la 16 - un piure de cartofi cu unt, lapte si galbebus

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laureta David a fost foarte incantat de canuta de la Avent in prima zi. Apoi nema De aceea as vrea sa incerc modelul asta cu pai. Plus ca am vazut ca nu curge cand e cu fundul in sus Nu ?
Si nu ii mai da fetei cu biberon normal, nuvezi ca o ia capul ????

Alexa mare dreptate ai...parca prea repede cresc......................................si apoi pleaca ......

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput