Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)
Raspunsuri - Pagina 11
laureta spune:
babytza da, asa intoarce bibele daca nu i vine apa, asa face si la cana cu pai crede ca va curge . Nu curge deloc din cana cand o intorci numai daca e full.
De crescut repede asa este. Cand erau in burta si ete merg deja. De plecat mai greu ca io le voi urmari oriunde, mai ales in cluburi
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
laureta spune:
anca81, ce bine ca a papat Carla . Io ma gandesc daca tb sa le dau Vi-Solu ala faimos. Ca sunt cu antibiotice si nici nu papa. Ma mai gandesc. Am citit pe prospect ca se da 10 ml la bebei nostri. Asa i dadei si tu sau 5 ml?
SEBI!
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laureta De crescut repede asa este. Cand erau in burta si ete merg deja. De plecat mai greu ca io le voi urmari oriunde, mai ales in cluburi |
Si io ...si io ne facem ca suntem undercover si bagam urmarire prin cluburi
Multumesc de raspuns
Anca ma bucur ca a papat Carla !!!!! La voi tot asa cald e ? Aici ne topim .....
Babytza si puiiValentina David
Poze
dyanira spune:
Hello,
Terminat si eu pranzulGreu cu caldurile astea si cu bebe maraitor si legat de mine.
Am citit putin in urma
Urez La multi ani !!! bebeilor nascuti intr-o zi de 25!
Si multa sanatate bebeilor bolnaviori!!!
Noi suntem bine, de 2 sapt mergem in 4 labe super bine si cu mare viteza prin toata casa , mergem si in picioare dar numai tinuti si de 2 manute deh...gabaritu mare!!!Spune doar ta-ta-ta, da, da, si ete, ete altceva mai asteptam.
Si da aveti dreptate parca cresc prea repede dar pt mine e o bucurie sa il vad cum creste si cum devine tot mai independent, nu sunt egoista dar progresele lui imi umplu inima de bucurie gandindu-ma ca am contribuit si eu cat de cat la ele si asa va fi pana va termina scoala orice progres al lui ma va bucura din plin si nu imi va parea rau ca a crescut.
Alexa sa nu te superi ca nu e nimic personal la ce ai zis tu te inteleg ca iti pare rau ca Matei creste dar ca sa uiti poti sa treci la bb2Si felicitari pt Matei e un bb tare precoce si ff vorbaret cred ca e cel mai vorbaret dintre bobocei.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Nocom spune:
Salutare,
laureta sufleul de dovlecei si ficatelul le fac separat, apoi le blenduiesc impreuna.
Sufleul il fac asa. Fierb un dovlecel mare si apoi il scurg bine de tot de apa. il las si 2-3 ore sa se scurga bine.... intr-un vas fac un sos alb din unt, faina si lapte un pic grosut. apoi pun in el cascaval ras, 2 galbenusuri de ou si le amestec bine cu dovleceii pasati in prealabil cu furculita. Dupa ce am amestecat tot pun si un albus de ou batut spuma (dr ne-a spus ca e voie preparat asa, chiar inainte de 1 an), le pun intr-un vas de yena si le bag la cuptot cam 1 ora la 150 grade.
Ficatul il fierb in lapte si la sfarsit amestec portia fetei cu juma de ficat!
Sper ca am reusit sa scriu reteta astfel incat s-o intelegi, nu ma prea pricep la chestii de-astea...
Sper sa le placa fetelor, a fost mancarea preferata a lui Matei vreo 2 ani de zile!!!
Pofta buna
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
laureta spune:
Daaa sunt deacord cu Dya, Matei este primul care a zis mama. Io n am sa uit niciodata bebeul Matei (cat avea?oricum era mititel) cum zicea ma-ma ma-ma, m am topiiiit. Si le povestesc si la alti, nu sughita des Matei?
SEBI!
laureta spune:
Nocom suna yami yami ce zici tu acolo, bun si pt noi . O sa incerc si retzeta asta
Eu azi i am facut piure cu cartofior dovlecel iaurt si ficatzel, a papat, da greeeeu
SEBI!
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laureta Daaa sunt deacord cu Dya, Matei este primul care a zis mama. Io n am sa uit niciodata bebeul Matei (cat avea?oricum era mititel) cum zicea ma-ma ma-ma, m am topiiiit. |
Cred ca 3 luni si un pic avea Si pe mine m-a topit si m-a lasat fara cuvinte cat de dulce a fost
Edit : sau 4 luni si ceva si incurc cu Andrei de dya care a fost primul cu dintisori la 3 luni...
Babytza si puiiValentina David
Poze
nikolici spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Si io ...si io ne facem ca suntem undercover si bagam urmarire prin cluburi |
Mamama...eu deja vad in viitor, noile cluburi si chiar unde voi sta la panda.
Ta su zice ca fi sa nu are voie sa se machieze, sa iasa cu baietii ( are un loc de dat cu capul pentru posibilii pretendenti) si sex la 30 ani.MI-A ZIS CA NU DISCUTAM SA MICSORAM PERIOADA, NU NEGOCIEM !!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Cred ca 3 luni si un pic avea Si pe mine m-a topit si m-a lasat fara cuvinte cat de dulce a fost Edit : sau 4 luni si ceva si incurc cu Andrei de dya care a fost primul cu dintisori la 3 luni... Babytza si puiiValentina David Poze |
Si se mentine primul dar tot la capitolul dinti: e primul cu 2 masele la 10 luni si un pic.
Faina reteta de sufleu o sa incerc!!!
Noi am papat azi piure de cartof si ficatel de pui facut la cuptor cu rosie si usturoi si lapte a fost bun dar nu am papat extra mult ca ne mai dor inca celelalte 2 masele care urmeaza sa iasa...deci pana la 1 an sigur avem 4 masele...
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR