Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Mai...Bianca genuflexionista e super tare!
Cum se lasa ea si cu ditamai sticla in brate. Brava! (ca-n reclama cu Ramona Badescu )

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multe lunite Ana de Teomaria , Eva de rain_lover !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Io tot kukuvea. Ma gandesc sa ma infing sau nu in ciukalata Kinder bueno a Inisei, ca ea n are voie e bolnavioara

Ele parca n au avut nimic, de unde frate atata febra si brusc nema? La Inisa pot sa ma uit in gatul ei este foc da ea zice ca nu o doare.
Biancu a cam fost maraici acum seara, uf.

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neatza,

Dau eu CAFEAUA!!!

Si PEPSI off course!!!

laureta e suuuper tare Biancu!!!! Asteptem filmulerul cu plimbarea!!!

giuli da Feresca Sfantu cu asa bunici!!! Din pacate si eu am vazut ceva asemenetor la mare, eau 2 mamici f tinere fiecare cu cate un cupilas de 8-9 luni in brate, si ziua in amiaza mare, la 12, ele tineau copii pe plaja in bbody-uri cu maneca scurta, pantaloni lungi si CACIULI!!!! Nu era sepcute, baticute...erau caciuli de toamna!!! Mi s-au parut incredibile!! Daca ai vrea sa corectezi aceste persoane, la cate sunt, cred ca toata ziua ai avea nuami treaba cu ei, nu ai mai avea timp si de ai tai!!! E greu cu astfel de oameni

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Dar am vazut la mare si ceva ce m-a impresionat placut.

Intr-o zi langa noi a venit o familie cu ....7 copii!!!! NU am vazut in viata mea o familie care sa se inteleaga asa de bine, parintii cu copiii, copiii intre ei... Aveau un nou nascut, un baietel de vreo 3 ani, doua gemene de 6 ani, o fata de 8 ani, un baiat de vreo 11 ani si o fata cam de 15-16 ani! NU va zic ca parintii erau deosebiti de linistiti si relaxati, mergeau impreuna in apa sa faca baie, timp in care ceilalti vedeau cu randul de bebelus, fara sa le ceara cineva acest lucru... La un moment dat fetita de 8 a ni a considerat ca lui bebe ii e foame si s-a dus si i-a facut singurica un biberon de lapte pe care i l-a dat aplecata peste carucior, iar baiatul de 11 ani a venit repede sa mute umbrela mai langa carucior caci batea sorele pe copil.
Se jucau atat de frumos impreuna si nu se certau deloc!!!

Asa familie de nota 10 nu am mai vazut de mult!!! Sa le dea DD sanatate si intelegere in continuare!!

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Nocom multumim de cafeluta completez cu pepsi pentru Lumi si cine mai savureaza asta
Ce frumos povestesti de familia aia

Laureta pupici fetelor Ai papat ciucalata aia pana la urma ?

Lidia voi cum sunteti ?

Bitza ce faci ? Ai ajuns acasa ?

Ada , Alina , July , Clau geo, Mommy magda, Pretty , Felicia ce mai faceti fetelor ?

Babymom ne lipsesti

Edit: Nerantula nu am uitat ce am vorbit de petrecere, dar nu am vb inca acolo unde stiam. Cum stiu ceva , te sun

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

neatza! Noi suntem in pregatiri cu bagajele pentru ca trebuie sa mergem la o nunta la Brasov...si apoi mai ramanem pana miercuri la Predeal sa ne destindem un pic...va fi mini-concediul nostru de la munte...aer curat, plimbari, abia asteptsper sa-i prinda bine si lui Andrei aceasta cura de munte

La multe lunitze:Ana de teomaria si Eva de rain_lover

laureta Bianca este super tare...ce bine se ridica...si inca asa cu grija
nocom ce frumos povestesti de familia aceea...intr-adevar cred ca trebuie sa te intelegi foarte bine cu copiii ca sa totul sa fie in armonie...bravo lor!!!!
babytza ce darnic e soricelul
andreutac la multi ani printzesei Eva pentru maine...eu maine nu mai intru asa ca-i urez acum sa fie fericita, sanatoasa si cuminte!!!
andreea_and si tie iti doresc la multi ani pentru maine!!!!! Sa fii cea mai fericita alaturi de familia ta si sa ai parte numai de bine!!!!

Va pe toate si va doresc week-end placut!!!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput

andy)_galro disctactie placuta la munte. sa va intoarceti bronzati, voiosi si mancaciosi!!!

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Am dormit bine,suntem fresh..acum ne plimbam prin casa,adica Alexia ca eu scriu

Nocom..suntem bine,exersam exersamVoi?

Andy_g concediu placut si odihnitor

Laureta ce ma bucur ca sunt mai bine fetele..Bianca e superba cum face genoflexiuni

Roxana soricelul e un scump

ici tuturor si un week-end minunat.

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

'Neatza si de la noi!

Roxana, suntem prompte la raport (asta ca sa vedeti ca desi nu ne aratam suntem pe metereze ). Astept sa se trezeasca cumintenia din prima repriza de dormit de astazi si sa o zbughim la tara pana diseara.
Si ca sa ne laudam, din 21 iulie, aceeasi cumintenie a inceput sa se tina singurica pe picioare catre 3-4 pasi

am toata bobocimea!

Mergi la inceput