Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)
Raspunsuri - Pagina 7
khristin spune:
Eva, fiul tau ti-a dovedit ca e precoce in ale mersului cat si al comportamentului, felicitari . Vazut pozele voastre si inteleg acum de ce toata lumea intreba daca Noah este fetita…ia aia rosie inducea destul de mult in eroare . Tu vad ca esti gata de adaptarea la Franta din punctul de vedere al siluetei , o sa te ia drept o frantuzoaica fara doar si poate. Dar tu parca erai mai zambareata in poze….tu as perdu ton sourire ? Sau ai inceput sa ai cold feet inainte de a parasi RO ?
Ma duc sa o admir si pe Sofia acum
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
babytza spune:
Joy vazut calculatorista si m-a terminat cum adoarme ea la masa
Babytza si puiiValentina David
Poze
anca81 spune:
Eva, wellcome back! Frumoase poze, Noah m-a dat gata cu mutrisoarele lui dulci
Joy, e mortala Sofia cum adoarme in scaun, super tare.
Felicitari Noah & Matei
Anca & Carla (13.08.2008)
_giulianna_ spune:
Moaaaaa cati bebelusi mergatori! Felicitari Matei si Noah!!!!
Asteptam cat mai multe filmulete! A, si cu draguta Bianca de Laureta !
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
_giulianna_ spune:
Am uitat sa va povestesc! V-am zis, azi dimineata am iesit la plimbare la ora 8 pana pe la vreo 10. Chiar si la ora aia, caldura mare, iar pe masura ce trecea timpul, devenea sufocant de-a dreptul.
Mergem intr-un parculet, sa-l dau pe Edi in leagan. E in extaz cand ne apropiem de locul cu pricina, daca n-ar fi legat de carucior, cred ca ar zbura pana acolo.
Sunt doua leagane pentru bebelusi, unul am vazut de la distanta ca era ocupat, al doilea liber. Mergem direct la tinta, ne asezam in leagan, langa noi o bunica si un nepotel.
Ei bine, nu mi-a venit sa cred, baietelul, de maxim 8-9 luni, avea caciulita pe cap!!! In body cu maneca scurta, fara pantalonasi, incaltat cu sosete pana la genunchi si cu un fel de ghetute, ca alea nu le pot numi sandale. Voi va dati seama? Caciulita pe cap la 30 de grade cat erau afara!
M-am gandit ca o avea ceva probleme, la urechiuse sau la cap. Nu mai stau mult sa ma gandesc ca-mi tranteste bunica o intrebare: "Nu va e teama ca o sa raceasca? E cald afara dar in leagan e curent." Ce replica sa mai ai la o astfel de intrebare. Am intrat in jocul ei si i-am raspuns ca nu mi-e frica, Edi e mai rezistent de fel.
Nu mai trece mult timp, copilul incepe sa maraie si bunica il ia din leagan si il pune intr-o barcutza. Pe drum, i se pare ca e cam rece pe picioare (copilul). Mai fetelor!!! Se duce si ii pune pantalonasi LUNGI! Incredibil! Nu am zis nimic pentru ca nu-mi sta in fire sa ma bag in "casa" omului, dar fereasca sfantul de o astfel de bunica. Sau bona, sau mama, sau...ce-o fi fost ea. Am dedus ca era bunica pentru ca ii spunea copilului "hai cu mamaia".
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
laureta spune:
Pfff ce cald. Bebelinele sunt bine n au mai facut febra vaz, dar continuam tratamentul. Si cum era de asteptat nema papa
Am reusit so filmetz cum sta ea in picioare, cum vede camera fuge . De data asta am prinso, sper so prind si cand merge singurica prin casa.
babytza este un scump soricel cum papa pufuletzi cu tati lui
eva bine ai revenit, pupam mergatorul, frumoase poze
giulianna_ saracul copil
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
babytza spune:
Laureta ce bine ca nu au mai facut febra Vrem filmulet
Poze
babytza spune:
Ce tare e Biancaaaaa cat de grijulie e cand se ridica Bravo !!!!!!!!!!!!
Poze