Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)
Raspunsuri - Pagina 6
claudinna spune:
Felicitari laureta pt bebele nasicii!!
Bravo Matei!!!!
la noi e nebunie cu caldura, abia astept sa se mai racoreasca sa iesim in parc!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
khristin spune:
Mamidestefan, felicitari pt. kg pierdute . Si eu am dat jos cam 5 de curand, dar mai am mult de lucru , caci nika nu mai e ca in tinerete Era si o gluma amuzanta care circula…
At my age
I’ve
seen it all,
done it all,
heard it all
I just can’t remember it all
Cam asa si la mine…
Vad ca va plangeti de caldura, aici sint la amiaza 19 grade si mai tarziu furtuna cu tunete si fulgere Am fugit ca mi-am facut norma la scris pe ziua de azi ...
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
EvaF spune:
Salutare!!!!!!
Am revenit de la mare. A fost minunat. Am mai fi stat numai la gandul ca e prapad in Bucuresti. Am prins o vreme superba, ex-ce-len-ta. O singura seara a plouat o ora in rest cer senin senin, apa calda, super a fost. Dar aici e furnal, :(((
Lui Noah i-a placut, s-a acomodat incet incet. Nisipul la inceput nu i-a placut apoi nu il mai scoteam din nisip.
La fel cu apa. Prima oara a tipat puiutul, apoi a fost destul de ok. La inceput il speria zgomotul valurilor. Am niste filmulete cu reactiile lui in apa. Si pozele cele mai sugestive din vacanta noastra sunt adunate aici.
Cine are placere sa se uite la noi 3 la mare, enjoy!!!
Noutatea e ca Noah merge singur singurel, la doar 10 luni juma, fara sprijin. Am pus un filmulet scurt acolo ca nu reusesc sa il prind mereu, e rapid. Dar aici am fost pe faza.
Nu va spun ce mandra sunt de el, cum am fost felicitati si admirati pt Noah. Nu ii auzeam glasciorul, era o buburuza jucausa. A fost un cuminte la plaja, mai ales imbract in ia lui parea o fetita. Lumea ne intreba dar el nu plange? Ca baieteii sunt mai vulcanici...Ca ia uite bebe acolo ce le mai urla...Nu, nu, a papat tzitzi ritzi mai mult decat de obicei, de sete, a facut siesta cu noi la pranz, a dormit si la plaja in rest s-a jucat, a mers peste tot, a explorat baiatul. Prea ocupat ca sa planga. Nu a ramas locsor necotrobait.
Noi ne pregstim pt ultimul weekend aici in Buc, sambata viitoare zburam spre Fr. De-abia asteptam, ca si acolo avem concediu, dar un ochi plange, totusi.
Nu am avut timp sa citesc din urma, o sa mai intru pana plecam sper sa mai am timp sa aflu despre bobocei.
Va pupez, weekend placut si LMA sarbatoritilor de azi.
Carla & Anca, we love and miss you!!!
aaa, Noah a primit o oferta sa pozeze in revista Baby, hm, no no, no way, dar ne-a flatat oferta, sa fim sinceri...
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
iepurila spune:
va rog mult sa acceptati mesaj dedicat iubitului nostru
DAVID.
La multe lunite!!!!
In primul rand sanatate si sa ai parte de tot ce e mai bun si frumos pe lume!
Mami putere!
lavida spune:
laureta, felicitari pt baietelul nasei! Sa-i traiasca si sa fie sanatosi amandoi! Eu ma bucur de cate ori aud de o noua gravidutza sau un nou-nascut!
Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8
mamica de Eliza (24.09.2008)
iepurila spune:
acum
LA MULTE LUNITE tuturor bobocilor nascuti intr-o zi de 24!!
gaza mea in continuare doarme fff agitata noaptea cu 2 treziri, iar ziua recupereaza
Nausica super idee. si daca puteti filma ca sa putem si noi provincialele sa vedem....
Matei go baby go!!!
lavida spune:
Felicitari Matei si Noah pt ca merg singureiasa de devreme. Sunt copii precoce!
Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8
mamica de Eliza (24.09.2008)
andy_galro spune:
laureta felicitari pentru bebelusul nasei!!!!a trecut prin momente grele saracutza dar uite ca acum DD a avut grija de ei!!!!
babytza ce bine merge David!!!!
kristin
alexam felicitari pentru primii pasi ai lui Matei!!!!
eva ce repede a luat-o Noah la picior!!!Super!!! felicitari !!!
lavida, iepurila
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
Joy21 spune:
Buna seara!
Ofer sampanie si tort retroactiv si multumesc de urari la toata lumea! Sunteti minunate!
Saptamana aceasta ne-am intors si noi in Bucuresti, am fost plecate in "orasul luminilor" unde am sarbatorit ziua Frantei. Sofia s-a acomodat cam greu si a stat tot timpul lipita de mine insa ne-am simtit bine si ne e tare dor de racoarea de acolo.
Ca noutati, ne-am intors cu 3 dintisori noi din vacanta (in total 8), eu am racit si ulterior si
Sofia (insa m-am descurcat cu Panadolul pe care il aveam cu noi), Sofia zice "tzitzi" si "vaca/baca-vaca-vacaaaaa" (prilej de mare amuzament) si merge (tinuta de maini).
Nu prea am reusit sa citesc din urma insa am vazut ca Matei si Noah au dezlegat taina mersului biped! Felicitari micilor curajosi!
Sper ca toata lumea e bine!
PS: Daca vreti sa vedeti poze din vacanta sau ce traznai a mai facut Sofia...
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe
David Lloyd George
Nocom spune:
Felicitari Matei Bravo!!! Curand ne dam intalnire in parc la maratonul bebeusilor!!
Ce dragalasa eSofia adormita la masa... Dariei cand i se face somn, nu pica asa...e foarte maraita si vrea in patut, deci eu nu voi putea imortaliza niciodata faze din astea... dar mi se par asa de dragute!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta