Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Fetelor azi de ziua lui, Matei mi-a facut un cadou extraordinar: a facut PRIMII PASI SINGUREL

Sunt in extaz...

Revin cu amanunte.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dansam si facem si noi Pa

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Fetelor azi de ziua lui, Matei mi-a facut un cadou extraordinar: a facut PRIMII PASI SINGUREL

Sunt in extaz...

Felicitari Matei !!!!!!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Sunt in extaz...

Revin cu amanunte.

Yeah! Cool. Bravooo Matei!!!

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Sunt fericitaaaaa. S a nascut bebelica nasei lui Bianca, 3300 gr si 51 cm nota 10 Mami si bebe sunt bine

N am zis pina acuma dar acum imi permit sa spun, nasica Biancai este o mamica care a fost la noi in grupa si i a murit bebelina in burtica la 35 sapt. Eram disperata atunci pt ea, pe 5 septembrie a nascut natural bebelina moarta si pe 6 am nascut eu.
Doamne Doamne a avut grija si a ramas imediat burticel dupa botezul Biancai. Acum are un baiat de nota 10
Babytza un pup special pt tine, sti tu de ce

Ma duc sa ma imbat

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nausica, super idee, pe mine ma intereseaza.

Matei, booooaaaaaboooo!!! (asa spune Teo!) Bravo, zic si eu!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

laureta sa i traiasca bebicul nasicii!!!

nausica este o idee f. buna.Cu toate ca eu am mai participat la un asemenea curs...din pacate am uitat tot, imi aduc aminte ca am si avut un manechin la demo sa+l resuscitam....si acum sunt varza, traiesc cu ideea ce ar trebui sa fac din filme.

babyta este demential Davidutzu cum da din curulean

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

alexa FERICITA MAMICA MAI ESTI!!!BRAVO MATEI!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Iaca si eu pe aici , m-a trezit cel mic la in the wee hours of the morning cum zic astia pe aici...adica la 6:30 am, si tare m-as mai fi odihnit si eu

AlexaM, felicitari pt. primii pasi ai lui Matei singurel. Te cred ca e o fericire unica pt. orice mamica .

CD mamico, imi place ca ai ajuns singura la concluzia ca nu trebuie sa te scuzi pt. niciun offtopic…Brava, vezi asa te vreau , si cine a zis ca nu e voie sa discuti si despre altceva ? Pana la urma care e farmecul vietii, sa discuti doar despre mancare si scutece ? No way…

Laureta, sper ca fetitele tale sint bine acum. Felicitari pt. bebeul nasei. Si eu voi fi nasa in toamna asta pt. a 5a oara.

Luminita
, tu faci o treaba excelenta cu bobocii tai, uitandu-ma la ce progrese inregistreaza hunii . Imi place ca ai reflectat asupra relatiei cu soacra, si eu gandesc la fel desi nu pot sa o numesc chiar iubire . Dar adevarul e ca toata viata invatam…

Babytza, imi place lanticul de la buni, iar ficioru’ e trendy tare cand danseaza.

Nausica, excelenta initiativa …aici orice scoala are cativa profi acreditati cu CPR (cardio pulmonary resuscitation) in caz de urgenta. Nu-i rau deloc sa raise awareness imprejur

Nushulica, imi pare rau ca ti-e bolnavior mandrul, dar lasa ca trece , in schimb bad news oboseala unei mamici never ever.

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Sunt fericitaaaaa. S a nascut bebelica nasei lui Bianca, 3300 gr si 51 cm nota 10 Mami si bebe sunt bine

N am zis pina acuma dar acum imi permit sa spun, nasica Biancai este o mamica care a fost la noi in grupa si i a murit bebelina in burtica la 35 sapt. Eram disperata atunci pt ea, pe 5 septembrie a nascut natural bebelina moarta si pe 6 am nascut eu.
Doamne Doamne a avut grija si a ramas imediat burticel dupa botezul Biancai. Acum are un baiat de nota 10
Babytza un pup special pt tine, sti tu de ce

Ma duc sa ma imbat

Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa-i traiasca micutul !!!! Mi-au dat lacrimile pupa-i si din partea mea

Poze

Mergi la inceput