Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)
Raspunsuri - Pagina 5
AlexaM spune:
Fetelor azi de ziua lui, Matei mi-a facut un cadou extraordinar: a facut PRIMII PASI SINGUREL
Sunt in extaz...![]()
Revin cu amanunte. 
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Fetelor azi de ziua lui, Matei mi-a facut un cadou extraordinar: a facut PRIMII PASI SINGUREL Sunt in extaz... |
Felicitari Matei !!!!!!!!!!!!!!!

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Nausica spune:
| citat din mesajul lui AlexaM Fetelor azi de ziua lui, Matei mi-a facut un cadou extraordinar: a facut PRIMII PASI SINGUREL Sunt in extaz... Revin cu amanunte. ![]() |
Yeah! Cool. Bravooo Matei!!!
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
laureta spune:
Sunt fericitaaaaa. S a nascut bebelica nasei lui Bianca, 3300 gr si 51 cm nota 10
Mami si bebe sunt bine
N am zis pina acuma dar acum imi permit sa spun, nasica Biancai este o mamica care a fost la noi in grupa si i a murit bebelina in burtica la 35 sapt. Eram disperata atunci pt ea, pe 5 septembrie a nascut natural bebelina moarta
si pe 6 am nascut eu.
Doamne Doamne a avut grija si a ramas imediat burticel dupa botezul Biancai. Acum are un baiat de nota 10
Babytza un pup special pt tine, sti tu de ce
Ma duc sa ma imbat
![]()
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
gaia.nevia spune:
Nausica, super idee, pe mine ma intereseaza.
Matei, booooaaaaaboooo!!! (asa spune Teo!) Bravo, zic si eu!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nikolici spune:
laureta sa i traiasca bebicul nasicii!!!
nausica este o idee f. buna.Cu toate ca eu am mai participat la un asemenea curs...din pacate am uitat tot, imi aduc aminte ca am si avut un manechin la demo sa+l resuscitam....si acum sunt varza, traiesc cu ideea ce ar trebui sa fac din filme
.
babyta este demential Davidutzu cum da din curulean
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
khristin spune:
Iaca si eu pe aici
, m-a trezit cel mic la in the wee hours of the morning cum zic astia pe aici...adica la 6:30 am, si tare m-as mai fi odihnit si eu 
AlexaM, felicitari pt. primii pasi ai lui Matei singurel. Te cred ca e o fericire unica pt. orice mamica
.
CD mamico, imi place ca ai ajuns singura la concluzia ca nu trebuie sa te scuzi pt. niciun offtopic…Brava, vezi asa te vreau
, si cine a zis ca nu e voie sa discuti si despre altceva ?
Pana la urma care e farmecul vietii, sa discuti doar despre mancare si scutece ? No way… ![]()
Laureta, sper ca fetitele tale sint bine acum. Felicitari pt. bebeul nasei. Si eu voi fi nasa in toamna asta pt. a 5a oara. 
Luminita, tu faci o treaba excelenta cu bobocii tai, uitandu-ma la ce progrese inregistreaza hunii
. Imi place ca ai reflectat asupra relatiei cu soacra, si eu gandesc la fel desi nu pot sa o numesc chiar iubire
. Dar adevarul e ca toata viata invatam… ![]()
Babytza, imi place lanticul de la buni, iar ficioru’ e trendy tare cand danseaza. ![]()
Nausica, excelenta initiativa
…aici orice scoala are cativa profi acreditati cu CPR (cardio pulmonary resuscitation) in caz de urgenta. Nu-i rau deloc sa raise awareness imprejur 
Nushulica, imi pare rau ca ti-e bolnavior mandrul, dar lasa ca trece
, in schimb bad news oboseala unei mamici never ever. ![]()
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
babytza spune:
| citat din mesajul lui laureta Sunt fericitaaaaa. S a nascut bebelica nasei lui Bianca, 3300 gr si 51 cm nota 10 Mami si bebe sunt bine![]() N am zis pina acuma dar acum imi permit sa spun, nasica Biancai este o mamica care a fost la noi in grupa si i a murit bebelina in burtica la 35 sapt. Eram disperata atunci pt ea, pe 5 septembrie a nascut natural bebelina moarta si pe 6 am nascut eu.Doamne Doamne a avut grija si a ramas imediat burticel dupa botezul Biancai. Acum are un baiat de nota 10 ![]() Babytza un pup special pt tine, sti tu de ce ![]() Ma duc sa ma imbat ![]() |

Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa-i traiasca micutul !!!! Mi-au dat lacrimile 

pupa-i si din partea mea 

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze