Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

mai e pe aici vreo mamica fara rusi reveniti?

e oare posibil sa ma fi ingrasat in ultimele 2 luni din cauza asta?

Neata
Eu. Sa stii ca am pus si eu niste sunchite pe solduri....nu stiu daca de la alaptat...chiar stie cineva ce exercitii poti face pentru solduri??

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM
Fetele care ati fost in Grecia cu masina...cum e drumul? Cum a fost cu bebe la masina?

La noi a fost f ok, dar Ania se simte mereu f bine in masina.
Am facut drumul in 2 zile, cam 8 ore pe zi si a stat cuminte de tot. Dormea, se juca, vorbea cu noi, ii dadeam si sa pape din mers. Opream doar ca s-o schimb, ca n-aveam loc pe bancheta.

E important sa nu-i bata soarele, pe Ania cel putin o enerveaza rau asta. Si sa fie foarte bine hidratati.

Daca vrei mai multe detalii, intreaba-ma.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mersi mult de raspuns. Si lui Matei ii place in masina mult...dar noi ne gandeam sa mergem intr-o zi tot drumul...pana in Vourvourou...mai vedem.
Cum e pe la Bulgari? Am auzit o gramada de povesti...ati avut probleme?

Scuze de off topic.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

mai e pe aici vreo mamica fara rusi reveniti?

e oare posibil sa ma fi ingrasat in ultimele 2 luni din cauza asta?

Eu sunt tot fara rushi...sunt la superdieta. Cred ca mergea sa slabesc si mai mult decat s-a intamplat deja...nu stiu daca are vreo legatura.

De ingrasat nu m-am mai ingrasat din ianuarie cand facea sotu' la prajituri....

De atunci am slabit 10kg.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

primaaaaa.
hopa si noi dupa 3zile...de chiul.iertare, din cauza de mami cu declaratii.
in rest, la fel de urlatori si cu viata de noapte...daaarrrrrr,,,,,avem o vesteee!!!!!!!!!!1
o mareee veste!
sasha......mananca servetele!
(credeati c-avem dinti,ha?

carla,mami de putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

ratonel ma si aruncam sa va felicit de dinti

Nocom multam de cafea

Felicia

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Salutare si de la noi! Ne-am adunat de pe drumuri, saptamana viitoare sunt acasa cu Serban, Mara este la tara cu socrii. Asta daca nu cumva se gandeste iar sa ma cheme urgent facand iar 39 cu 7 cum s-a intamplat saptamana asta.

Anamona pentru mersul in 4 labe eu i-am confectionat invatata de Simo (kid) genunchiere din niste sosete de bumbac de la Serban. Le-am taiat la varf si calcaiul il pun in dreptul genunchiului. Am inteles ca in Anglia de exemplu se gasesc de cumparat dar merge ft bine si asa si nu imbraca decat jumatate din picior.

Pup toti boboceii si mamicile si fug la nani.

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

WELCOME BACK

Da de ce nu ne zici tu mai multe de MARA ????????

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

Cd intrebai de concediul la Bulgari.
A fost superrrrrr...si locatia si tot..noi am fost la Sunny Beach.
Piscinuta am luat-o de acolo...si aveam pompa de picior..super ieftina si rapida..o umflam de cate ori vroiam si o caram cu noi la mare si la piscina..la 5 minute de noi era marea..asa ca a fost super usor.
Eu am fost super multumita de bulgari. si m-au impresionat de cum am ajuns acolo...adica am gasit patut pentru copil in camera,,aveam scaun de masa cand mergeam la masa..si multe altele.
Daca vrei sa vezi pozicile sunt aici

Daca vrei mai multe detalii...spune-mi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui julax

Mamidestefan,chiar ma bucur ca ati scapat fara antibiotic,ma gandesc ca la cum s-a manifestat viroza,tentatia a fost mare.Sau nu?

Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Aveam reteta...nu raminea decit sa trimit sotzul la farmacie ..si sa ii administrez minunatul antibiotic...dar am reusit sa rezist tentatiei..si asta numai datorita homeopatului..care imi repeta de fiecare data la telefon..ca trebuie sa mai am un pic de rabdare...
Oricum daca nu as fi trecut si eu si Stefan prin aceleasi simptome ..nu as fi avut curajul sa o tin pe Izabella atitea zile in febra ..doar cu homeopate...

Mergi la inceput

La multe lunite

Maria , Mara , Erica Elena si soricelul dansator David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

neatza!

profit de faptul ca Vladutz doarme, inca,, de cand i-a spart dintele de sus, baga somn de la 8,30 seara pana la 8 dimineatza

Vad ca se discuta de bataturi , Vlad are si pe monturi doua, se impinge si se ajuta de ele, locul este rosu, ba se mai face si o punga de lichid Apoi trec si apoi o luam de la capat.

Noi suntem bine, Vlad este ok, super-curios si explorator. Ma innebuneste ca deschide tot, toate usile dulapurilor, sertarele, tot, tot Intr-o expeditie de genul asta, si-a tras cu usa peste gura si si-a crapat buza, pe dedesubt si s-a lovit si la dintihor. El nu avea nimic dupa 5 minute, mai mult, a trebuit s-o consolez pe D-na Vio, care era umflata de plans

La capitolul amuzante: Vlad nu se suporta cu kk, cum a facut, trebuie sa-l schimbi, cu pampers plin de 10 kg de pipi, nu are nici o treaba.
Asaa... si era el in premergator, doar in pampers, a facut KK si a tras de arici, si-a dat jos pampersul. Si s-a plimbat asa in toata casa: sufragerie, bucatarie, baie, pe cand D-na Vio ducea gunoiul si spala sub chiuveta, acolo unde este galeata de gunoi, i se parea ei ca miroase nashpa in casa
Restul dupa amiezii si l-a petrecut spaland: copil, casa, tot. Si pe ea, ca Vlad de bucurie ca-l ia in brate, i-a dat o imbratisare "ciocolatie"

In rest, toate bune despre noi, Vlad mananca tot ce-i dau, preferatele lui sunt fructele, iaurtul, supele si.... painea. Noi nu-i dam paine, dar este singurul aliment pe care il cere cu indarjire

aaaaaaa, era sa uit, felicitari tuturor boboceilor bipezi si multumesc fetelor care au intrebat de noi
(am citit tot, numai ca nu am apucat sa raspund)

Vreau si eu o clona de d-na Vio ..pentru Izabella..
ai vreo sursa de bone ?
ca cea cu care am vorbit ...s-a razgindit deja

Mergi la inceput