Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)
Raspunsuri - Pagina 19
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simodina Anamona pentru mersul in 4 labe eu i-am confectionat invatata de Simo (kid) genunchiere din niste sosete de bumbac de la Serban. Le-am taiat la varf si calcaiul il pun in dreptul genunchiului. Am inteles ca in Anglia de exemplu se gasesc de cumparat dar merge ft bine si asa si nu imbraca decat jumatate din picior. |
Ha-ha! ce misto. o sa-i fac si eu.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
lavida spune:
Julax, cate kg are Ioana? Am vazut ca este exact in aceeasi zi cu Eliza nascuta. In fine, eu imi fac griji ca bebelina mea e totusi prea slaba... Are 8.200!
Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8
mamica de Eliza (24.09.2008)
babytza spune:
Am uitat sa va spun ca azi a mers piciul cu hamul Acum 2 saptamani a urlat ca fript cand i l-am pus. Dar azi parca era extensia lui Moama ce i-a placut !!!!!!!!
Edit : si nu mai coboara din pat decatcum stie el....cu capul inainte dar exersam , poate ii iese iar, sa scap de o grija In schimb, mai nou se chinuie foarte tare sa urce in pat E asa haios cum se chinuie si cat pupa plapuma in incercarea de a ajunge pe ea
Babytza si puiiValentina David
Poze
lavida spune:
babytza, ce ham i-ai luat? da-mi si mie un link, ceva please
Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8
babytza spune:
lavida nu stiu ce marca e, e o mostenire de la nasu mic
Babytza si puiiValentina David
Poze
lavida spune:
babytza, mersi oricum. Noapte buna!
ratonelu spune:
primaaaaa.
hopa si noi dupa 3zile...de chiul.iertare, din cauza de mami cu declaratii.
in rest, la fel de urlatori si cu viata de noapte...daaarrrrrr,,,,,avem o vesteee!!!!!!!!!!1
o mareee veste!
sasha......mananca servetele!
(credeati c-avem dinti,ha?
felicic76 spune:
neatza!
profit de faptul ca Vladutz doarme, inca,, de cand i-a spart dintele de sus, baga somn de la 8,30 seara pana la 8 dimineatza
Vad ca se discuta de bataturi , Vlad are si pe monturi doua, se impinge si se ajuta de ele, locul este rosu, ba se mai face si o punga de lichid Apoi trec si apoi o luam de la capat.
Noi suntem bine, Vlad este ok, super-curios si explorator. Ma innebuneste ca deschide tot, toate usile dulapurilor, sertarele, tot, tot Intr-o expeditie de genul asta, si-a tras cu usa peste gura si si-a crapat buza, pe dedesubt si s-a lovit si la dintihor. El nu avea nimic dupa 5 minute, mai mult, a trebuit s-o consolez pe D-na Vio, care era umflata de plans
La capitolul amuzante: Vlad nu se suporta cu kk, cum a facut, trebuie sa-l schimbi, cu pampers plin de 10 kg de pipi, nu are nici o treaba.
Asaa... si era el in premergator, doar in pampers, a facut KK si a tras de arici, si-a dat jos pampersul. Si s-a plimbat asa in toata casa: sufragerie, bucatarie, baie, pe cand D-na Vio ducea gunoiul si spala sub chiuveta, acolo unde este galeata de gunoi, i se parea ei ca miroase nashpa in casa
Restul dupa amiezii si l-a petrecut spaland: copil, casa, tot. Si pe ea, ca Vlad de bucurie ca-l ia in brate, i-a dat o imbratisare "ciocolatie"
In rest, toate bune despre noi, Vlad mananca tot ce-i dau, preferatele lui sunt fructele, iaurtul, supele si.... painea. Noi nu-i dam paine, dar este singurul aliment pe care il cere cu indarjire
aaaaaaa, era sa uit, felicitari tuturor boboceilor bipezi si multumesc fetelor care au intrebat de noi
(am citit tot, numai ca nu am apucat sa raspund)
felicic76 spune:
mi-am mai amintit cate ceva: nu-i mai dau iaurt cu fructe de vreo 10 zile (am gasit scris pe agenda, de la dr, ca nu iaurt cu fructe pana la 10 sau 12 luni, nu inteleg ca-i scris de doctor, dar nu de asta nu-i mai dau). Acum vreo zece zile a avut o mini eruptie de pete rosii pe piele, i-am scos iaurtul cu fructe, i-a trecut. dupa trei zile, iar, alta marca de iaurt, alte pete. Si i l-am scos de tot. Asa ca intai mananca banana, din coaja, apoi si iaurtul si este mai bine asa.(iaurturile erau mueller si tnuva)
Nocom spune:
Neata,
???
REVIN!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta