Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)
Raspunsuri - Pagina 18
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexaM Fetele care ati fost in Grecia cu masina...cum e drumul? Cum a fost cu bebe la masina? |
La noi a fost f ok, dar Ania se simte mereu f bine in masina.
Am facut drumul in 2 zile, cam 8 ore pe zi si a stat cuminte de tot. Dormea, se juca, vorbea cu noi, ii dadeam si sa pape din mers. Opream doar ca s-o schimb, ca n-aveam loc pe bancheta.
E important sa nu-i bata soarele, pe Ania cel putin o enerveaza rau asta. Si sa fie foarte bine hidratati.
Daca vrei mai multe detalii, intreaba-ma.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
ClaudiaH spune:
Claudinna, merci! Da, e mare, e greu sa vezi in ea prematurul nascut la 34 de saptamani; a recuperat de mult timp minusul cu care a debutat in viata. A fost o mancacioasa, a supt hulpava si luaind in greutate cate un kilogram si ceva pe luna in cateva luni era perfect in grafice. Multumesc Cerului!
Nausica spune:
Noi am fost la tara, la "mosia" unor prieteni, in apropiere de Cimpulung.
A fost superb, Ania s-a comportat exemplar.
A misunat prin toata curtea, pe iarba (a asa caraghioasa cum studiaza firele de iarba), a papat bine, a dormit de-a rupt toata noaptea, de pe la 9:30 pina a doua zi la 9:30 (de-am putut si noi sa chefuim linistiti), am fost cu ea la girla si a aruncat cu pietre in apa, s-a jucat cu Pucca, etc.
Ieri dimineata era crima curata in Bucuresti, cind am ajuns acolo (pe la 1) era cu totul altceva. La umbra era absolut respirabil, iar inauntru era racoarea aceea a caselor vechi, numai buna de dormit.
Ce m-am bucurat acum, seara, cind ne-am intors, sa constat ca s-a racorit si aici, in sfirsit.
Lidia, ma bucur ca ati trecut peste nemernica asta de viroza.
Felicia, tu ce mai faci? Gata cu controalele alea? Hai ca ne e dor de tine.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
anamona spune:
mai e pe aici vreo mamica fara rusi reveniti?
e oare posibil sa ma fi ingrasat in ultimele 2 luni din cauza asta?
anamona spune:
nausica, cum o imbraci pe ania atunci cand o lasi de-a busilea?
tzuki a facut o gramada de vanatai in genunchi asa ca ii pun pantalonasi de bumbac....imi fac in schimb mustrari ca infofolesc copilul pe caldurile astea....
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona nausica, cum o imbraci pe ania atunci cand o lasi de-a busilea? |
aaa, intr-un body maieu. se inroseste un pic in genunchi, dar ii trece.
Nausica si Ania
poze
simodina spune:
Salutare si de la noi! Ne-am adunat de pe drumuri, saptamana viitoare sunt acasa cu Serban, Mara este la tara cu socrii. Asta daca nu cumva se gandeste iar sa ma cheme urgent facand iar 39 cu 7 cum s-a intamplat saptamana asta.
Anamona pentru mersul in 4 labe eu i-am confectionat invatata de Simo (kid) genunchiere din niste sosete de bumbac de la Serban. Le-am taiat la varf si calcaiul il pun in dreptul genunchiului. Am inteles ca in Anglia de exemplu se gasesc de cumparat dar merge ft bine si asa si nu imbraca decat jumatate din picior.
Pup toti boboceii si mamicile si fug la nani.
lavida spune:
anamona, si eu sunt fara rusi de 10 luni si tare bine e! cred ca e normal, din moment ce inca alaptez mult. Eu de ingrasat nu m-am ingrasat, dimpotriva am mai slabit, desi mananc mult si la orice ora si asta nu pt ca mi-e foame si nu rezist altfel. Acum am cu 2 kg mai putin decat atunci cand am ramas gravida.
apropo de mancare, retetele voastre m-au facut sa
Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8
mamica de Eliza (24.09.2008)
julax spune:
Anamona,nici mie nu mi-au venit rusii.E cazul sa-mi fac griji?Cat alaptez,ma gandesc ca nu.
Am vazut filmulete cu plimbareti,poze cu pitici frumosi ,dar sa-u amestecat care si cum.O fi ora tarzie de vina...
Mamidestefan,chiar ma bucur ca ati scapat fara antibiotic,ma gandesc ca la cum s-a manifestat viroza,tentatia a fost mare.Sau nu?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
babytza spune:
Dam un tort pentru azi
La multe lunite Mara de Nadina ,Maria de Simona , Erica de fce !!!!!!!
Nadina unde erai cand intrebam disperata ce ii pun la genunchi ??? Acum ne-am obisnuit deja cu vanataile , suntem ca tiganii in genunchi Si am cumparat un stick pentru calcaie si bataturi cu care l-am dat si a fost super ok. Scrie pe el Compeed e mic si verziu ( cum este stick-ul de axila ca dimensiune ). Este de la johnson si nu stiu ce ma faceam fara el.
Musette , Boo , Felicia ce mai fac fetele ????
Babytza si puiiValentina David
Poze