Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

trebuie neaparat sa ii felicit pe umblaretii odiseii.

andy.p felicitari pentru Alexia.
mi se pare ca e cea mai precoce nu numai din toata odiseea dar si din ce am mai auzit.

la fix 10 luni sa mearga singurica mi se pare extraordinar.

laureta si Bianca e la concurenta pentru precocitate la mers, insa mi se pare ca ea bate tot pe departe la capitolul veselie si agilitate.

Felicitari si lui Matei de AlexaM - alt precoce de data asta la capitolul inteligenta

Bravo si lui Noah de Eva, da-i gata pe toti frantzuzii, copil cuminte si zambaret :))

tineti-o tot asa si pentru restul boboceilor sa ii ajunga din urma cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

mamidestefan reteta este ff simpla... Iti trebuie sare mare de muraturi, un peste si daca vrei 2 foi de dafin.

In tava de la cuptor pui pe diagonala un strat de vreo 3 cm de sare de muraturi. Peste el pui pestele (eu pun dorada) si apoi il acoperi total cu un alt strat gros de sare. Se tine la cuptor cam 1 ora pe 200 de grade , pana se intareste de tot sarea. Cand e gata il scoti si spargi carcasa de sare cu un cutit, se desface ff frumos de pe peste fara sa ramana bucati pe el. Dupa ce ai inlaturat complet sarea, se pune pe platou si se stropeste cu lamaie. Cam atat, ti-am spus ca nue mare lucru... dar e ffff gustos!! Si de efect la musafiri cand il scoti din atata sare si el nu este sarat deloc!

Pofta buna!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nocom super reteta!!!Eu vroiam sa cer reteta si de la salata de pui cu porumb si gogosar si de la pui cu sos de vin daca nu e prea mult!!!Esti tare la bucatarie, jos palaria!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Lidia o sa iau numarul si ne auzim!!!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

mamidestefan reteta este ff simpla... Iti trebuie sare mare de muraturi, un peste si daca vrei 2 foi de dafin.

In tava de la cuptor pui pe diagonala un strat de vreo 3 cm de sare de muraturi. Peste el pui pestele (eu pun dorada) si apoi il acoperi total cu un alt strat gros de sare. Se tine la cuptor cam 1 ora pe 200 de grade , pana se intareste de tot sarea. Cand e gata il scoti si spargi carcasa de sare cu un cutit, se desface ff frumos de pe peste fara sa ramana bucati pe el. Dupa ce ai inlaturat complet sarea, se pune pe platou si se stropeste cu lamaie. Cam atat, ti-am spus ca nue mare lucru... dar e ffff gustos!! Si de efect la musafiri cand il scoti din atata sare si el nu este sarat deloc!

Pofta buna!

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

multumesc mult ...miine ma duc sa cumpar dorada..sper sa manince tot familionul..inclusiv puiutzii..ca suna super bine ce zici tu acolo

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:

Pofta buna!

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Balesc si plang. Balesc!

Baga si celelalte retete, salata aia cu pui ma intereseaza cel mai mult.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Citat:

Pofta buna!

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Balesc si plang. Balesc!

Baga si celelalte retete, salata aia cu pui ma intereseaza cel mai mult.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Giuli nu esti singura!!!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Nausica, parca tu cautai un walker pentru Cipi, uite www.articole-pentru-copii.ro/index.php?pag=catalog_cifnetforum&catalog=product_info&action_cifnet=preview&cPath=33_47&products_id=990" target="_blank">aici ceva similar.

Sarumina.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mama, dar pofticioase mai sunteti!

alexa si mami, angelynna, pe unde sunteti??

nikole, e bine rau la munte, nu???

preety, pe unde esti??

CD, voi ce mai faceti??

Nerantula, ce face Gruia, tu cum te simti??

MonycaC, n-ai mai intrat de ceva vreme! Ce mai e nou???

aaaaaa, ClaudiaH, minunati copii!! Iar Lucia e maaaare! chiar ca n-am mai vazut poze cu ea...cred ca de un an!
Superba locatie ati ales! te face sa visezi cu ochii deschisi!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Babytza, Nocom, multumesc pentru complimente! Da, chiar a gustat din tort, era al ei doar. Nu stiu daca fac bine sau nu dar la Lucia sunt tare dispusa la abateri de la regulile stricte privind hrana si atitudinea. La Stefan cartea era litera de lege dar la Lucia adaptez regulile din mers. Are o dieta de baza echilibrata dar pe langa mesele ei de baza are voie sa guste absolut orice din ceea ce mancam noi; in mod surprinzator parca stie ce-i bun pentru ea si ce nu pentru ca ciocolata de exemplu doar gusta, nu-i place, dar fructe ar manca non-stop. Incerc sa nu-i distrug curiozitatea in ceea ce priveste alimentele asa cum cred ca am facut cu Stefan care e un conservator in ceea ce priveste mancarea, e foarte greu sa-l conving sa guste ceva ce nu cunoaste. Insa lui nu i-am dat niciodata altceva decat cuprindea schema nutritionala alcatuita cu mare grija de mine, vedeam in orice chestie suplimentara o amenintare la o dieta echilibrata. Si uite asa m-am trezit cu un copil de 3 ani care nu pune gura pe dulciuri, nici acum la 4 ani nu accepta decat anumite tipuri de dulciuri, putine oricum. Incerc sa nu repet greselile de la primul copil.

Mergi la inceput