Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)
Raspunsuri - Pagina 16
claudinna spune:
salutare!!
am si eu un pic de timp, ca Razva e cu soacra-mea
am pus la foc o mancare de linte, sa vedem ce iese
am vazut mergaretii (mergaretele) ma emotionez de fiecare data cand vad primii pasi ai copiilor!
deja sunt independenti...ii supraveghem doar...
Bravo!!!
Alexa, felicitari pentru bilant si pt vorbaret!
e perioada cand sunt simpatici rau de tot si e f normals a fim mandre de ei!
L-am admirat si pe Noah in poze si filmulete la mare! precoce la mers!
Super pozele cu Carla! a crescut, arata ca o adevarata domnisoara! chiar ca mai e asha de putin pana fac un anisor!
Super si medalionul lui David
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
La multi ani mamici Andreea si Cristina!!! sa fiti sanatoase si fericite mereu, alaturi de puiutii vostri!!
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
si pentru ca tot se vorbeste de petrecerea de aniversare a primului anisor, locatii si alte cele, am si eu o durere, ca sa zic asha: meniul!
cele care nu faceti la restaurant, v-ati gandit??
ce fel de tort? il faceti, il cumparati??
ce cadou ii luati puiului??
blog cu basca
Razvan
Nocom spune:
Anca vaaaai cat a crescut puiutza. Se pare ca eu nu am mai vazut de multicel poze cu dragutza de Carla! E asa de maaare. Si ce ochi are...
claudinna nu m-a gandit inca ce meniu o sa fac de ziua dariei, dar abia a trecut a lui maei si invitatii sunt cam aceeasi, deci v-a trebui sa schimb cate ceva sa nu se plictiseasca lumea.. In functie de in invitati, oameni mari, copii... vezi ce li se potriveste. Daca te inspira vreun pic, la ziua lui matei am facut asa: salata de pui cu gogosari si porumb, salata de vinete, ardei umpluti cu pasta de branza, pt copii mini sandwichuri cu sunca si cascaval in diferite forme (de la plastilina..) conopida gratinata, cartofi frantuzesti, pui la cuptor cu sos de vin, peste pe pat de sare. Tort sigur voi cumpara, caci acum se poarta cele cu diferite forme... Matei abia asteapta sa aleaga un model pt sora-sa...
cam atat
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
baby_boy spune:
Salutare
Toata ziua am umblat..iar suntem in renovari..vrem sa refacem bucataria..baia...totul nou..asa ca avem de munca...acum am ajuns si am bagat niste gogosi picate..buneeeee rau Deja sunt la a doua tura..ca se mananca repede
Pentru cine n-o stie si vrea reteta..sunt gustoase si ce e mai important se fac repede
Ingrediente
200 g iaurt, fix
1 ou
150 g faina
1 lingurita praf de copt
coaja de lamaie rasa
Mod de preparare
Iaurtul se amesteca cu oul, un praf de sare, coaja de lamaie si se adauga faina cu praful de copt. Se obtine un aluat moale. Uleiul trebuie sa fie incins atunci cand e gata aluatul. Se ia cu linguritza din aluat si se pun in tigaie. Se scot pe hartie si se pudreaza cu zahar.
Petrecerea de mot a lui Radu ..o sa coincida cu cea de ziua lui si o sa o facem pe 3 octombrie ..cu 4 zile mai inainte..sa fie week-end...si am stabilit-o de cum am ajuns acasa de la maternitate...o sa fie la nasi...la o vila super frumoasa de lemn la munte..si o sa fim vreo 10 persoane..tot familionul. Asa ca de meniu se ocupa nasa he he
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Iertare ca scriu cam de doua ori pe an!
Ma descurc greu cu timpul dar problema asta o aveti si voi probabil. In plus... desi cred ca pot povesti o mie de lucruri parca nu prea stiu ce sa va scriu. Da, micuta mea a implinit un anisor sambata trecuta. S-a nimerit sa fie in concediu. Marele party o sa-l facem abia sambata viitoare cand am inchiriat o casa la munte care sa ne cuprinda pe toti impreuna cu prietenii care sunt destul de multi (si buni, multumim lui Dumnezeu). Deci am sarbatorit doar in familie. S-a intamplat undeva in Franta, la tara unde am inchiriat o casa veche, restaurata (simteam nevoia dat fiind traiul nostru de oras). De ziua Luciei am fost doar la o plimbare prin sat, am taiat un tortulet micut de ciocolata iar frate-su i-a cantat cu foc alaturi de noi "Happy birthday". Cateva poze de la ziua ei puteti vedea deja pe net. Sunt in curs de urcare si celelalte poze din concediu deci cine are chef, poate sa scotoceasca pe acolo pe site. Va pup pe toate si ma intorc la pus poze pe net. Promit sa revin cu povesti despre ce face si ce fel de copil e bobocelul meu, Lucia.
babytza spune:
Bravooooo Alexia !!!!!!!!!!
Anca emotionante pozele Cat de minunat este sa ne vedem puiutii crescand
Claudia ai o printesa superba Te mai asteptam cu vesti si aici la bobocei
Babytza si puiiValentina David
Poze
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Neata!!! Lidia multa snaatate copiilor tai de unde or fi luat oare viroza asta asa urata???Noi suntem la Neptun din 17 pana in 26 august.Poate ne intalnim, stiu ca si Lumi merge prin 25 parca la Olimp. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Super ...inseamna ca ne vedem ..la jumatatea drumului dintre Neptun si Olimp...glumesc ..eu am nr de mobil pe contul comun..
poate ne auzim..si ne dam o intilneala la malul marii
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
Nocom spune:
Claudia H ai niste copilasi tare dragalasi. Sa-ti traiasca!!! este prima data cand poze cu ei... si [ola] Ma bucur mult ca ne mai dai vesti despre primul nostru bobocel!!!! Inca o data La Multi Ani LUCIA!!
PS: Chiar a gustat din tortul ei de ciocolata?
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom Anca vaaaai cat a crescut puiutza. Se pare ca eu nu am mai vazut de multicel poze cu dragutza de Carla! E asa de maaare. Si ce ochi are... claudinna nu m-a gandit inca ce meniu o sa fac de ziua dariei, dar abia a trecut a lui maei si invitatii sunt cam aceeasi, deci v-a trebui sa schimb cate ceva sa nu se plictiseasca lumea.. In functie de in invitati, oameni mari, copii... vezi ce li se potriveste. Daca te inspira vreun pic, la ziua lui matei am facut asa: salata de pui cu gogosari si porumb, salata de vinete, ardei umpluti cu pasta de branza, pt copii mini sandwichuri cu sunca si cascaval in diferite forme (de la plastilina..) conopida gratinata, cartofi frantuzesti, pui la cuptor cu sos de vin, peste pe pat de sare. Tort sigur voi cumpara, caci acum se poarta cele cu diferite forme... Matei abia asteapta sa aleaga un model pt sora-sa... cam atat mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA slabesc cu superdieta |
moamaaaaaaaaa ce de bunatati ati avut voi acolo ..vreau si eu reteta la peste pe pat de sare..pleaseeeee
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena