Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)
Raspunsuri - Pagina 12
anca81 spune:
Babytza, la noi a tras azi o ploicica si s-a mai racorit. Acum seara am iesit si noi si sufla tare vantul. Dar cica de maine iarasi canicula
Laureta, Vi-sol 5 ml i-am dat, asa mi-a spus pediatra, am vazut pe prospect ca scria 10 dar i-am dat mai putin.
Piticul meu doarme deja, am alergat-o prin parc vreo 2 ore si cum peste zi nu doarme decat foarte putin, seara e rupta. Si ea face pasi singurica, daca o las de mana si ma pun in fata ei vine la mine, oricum inca nu e sigura si imi cauta mereu mana. Tinuta de manuta insa aproape alearga, are o viteza
Anca & Carla (13.08.2008)
300 spune:
Remember me? Vad ca ati progresat, bravo Matei!!!
Noi suntem bine dar am foarte putin timp sa postez, va mai citesc in drum spre serviciu de pe mobil si mi-e greus a scriu fara T9 (pe care inca nu l-am instalat spre ruasinea mea). Abia astept sa se termine perioada asta cu munci, sunt curioasa de feedback-ul pe care o sa il primesc, seful meu a fost in concediul\ saptamana asta. Oricum a fost usor. Va jur ca m-am intors acasa odihnita fata de cum eram seara dupa ce stateam cu bebe.
Brb treb sa il ajut pe tati.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
In rest, Anda mananca binisor, nu ca bebeii de pe aici 200 de grame dar mananca.
Lapte bea cu capacul de la biceronul Avent, care e paharul ei de la 6 luni, si doar pacalita. Cu biberonul e foate circumspecta, se uita intai s avada ce culoare are, abia apoi bea. Lapte nuuuuu... apa daca se poate e OK.
Mananca iaurt, a mancat chiar si putin bors - i-a placut, pilaf de orez (asta e, era de regim oricum ). Papa iaurt, i-am bagat si cereale cu lapte inclus...
In sfarsit, in mod clar se comporta diferit cu buni fata de cum se poarta cu mine. Insa culmea, seara vrea din bratele mele in ale lu' buni, si asta din prima zi in care am stat. Probabil buni a noastra e mai cu lipici . In primele doua zile m-a certat seara, apoi a fost linistita. Suge la fel de des ca inainte, uneori chiar mai rau, eu pun asta pe seama caldurii. Sau a paranoiei mele ca scutece da la mare greu.
La plimbare se uita dupa cupluri, asteapta cu nerabdare sa se apropie de ea si se uita dupa ei cand trec pe langa ea. Merge mai bine, spune huta si alte chestii de-ale ei... sta ridicata pe spatarul coltarului din sufragerie... ii place sa mearga desculta in nisip... de-astea de belus de 9 luni. A, si e o rotofeie, n-am mai cantarit-o dar e mai grea.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Si da aveti dreptate parca cresc prea repede dar pt mine e o bucurie sa il vad cum creste si cum devine tot mai independent, nu sunt egoista dar progresele lui imi umplu inima de bucurie gandindu-ma ca am contribuit si eu cat de cat la ele si asa va fi pana va termina scoala orice progres al lui ma va bucura din plin si nu imi va parea rau ca a crescut. Alexa sa nu te superi ca nu e nimic personal la ce ai zis tu te inteleg ca iti pare rau ca Matei creste dar ca sa uiti poti sa treci la bb2Si felicitari pt Matei e un bb tare precoce si ff vorbaret cred ca e cel mai vorbaret dintre bobocei. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Nu ma supar...Doamne Fereste...insa nu asta am vrut sa spun...
Ma bucur si ma minunez in fiecare zi de progresele lui si ma umplu de mandrie mai mult decat orice alte realizari as fi avut vreodata. Nu imi pare rau ca creste...ma bucur...sunt sigura ca va fi un copil independent pt ca asa il cresc sa fie, neinfricat stiind ca eu voi fi mereu plasa lui de siguranta...insa mi se pune un nod in gat mereu cand ma gandesc ca in curand nu voi mai fi centrul universului sau.
Nu intelege gresit, imi voi incuraja mereu copilul sa zboare cat mai sus fara sa se gandeasca la mine nici o secunda, decat ca daca va avea nevoie vreodata de mine voi fi acolo pt el in orice situatie...atat...in rest...
Este un sentiment putin egoist...dar cred ca orice parinte il are.
Din cauza asta au plans parintii mei cand m-am mutat de acasa, din cauza asta au plns cand m-am casatorit, din cauza asta au plns cand l-am nascut pe Matei...bucurie...si mai mult...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
AlexaM spune:
Laureta, la 4 luni si 10 zile a zis mama...si pe noi ne-a lasat masca...
Este un vorbaret...mereu spune cateceva
Mai sughita din cand in cand ce-i drept.. Deci de aici i se trage...
Ca vorbeati de mancare: Matei e mort dupa usturoi...ii pun un pic de usturoi in papa si se bat turcii la gura lui... In orice combinatii i-am pus si usturoi...
AlexaM spune:
Ramo, si eu ma simt mai odihnita cand merg la munca decat cand stau toata ziua cu Matei acasa si mai fac si papa, si curatenie si spalat si ...si...de toate...e mai usor la munca, depun marturie.
imi pare bine ca bine Anda si s-a invatat cu buni usor.
babytza spune:
Andrei hai cu maselutele !!!!
Ramo ce bine ca sta Anda cu buni
Alexa
Am luat si noi canuta cu pai Si a baut, i-a placut , s-a inecat si nu il mai vrea Mai incercam maine cand nu e obosit
Babytza si puiiValentina David
Poze
CD27 spune:
buna seara bobocime
am vazut multeee filmulete cu dansatori, smecherutze care beau cu paiul felicitari
felicitari si plimbaretei Carla, vorbaretului Matei si rotofeei Anda
trece timpul foarte repede, zilele trecute a venit o prietena gravi si am dat cam toate hainutele lui mici nu imi parea rau ca le dau, ca doar nu m-a obligat, dar.....parca a trecut asa repede
andy_g distractie placuta
chiar daca am baiat, ma bag si eu la urmariri prin cluburi Laureta
fetele care ati fost la bulgari la mare(nerantula, baby_boy), ma ajutati si pe mine cu o locatie si cateva detalii daca v-a placut
si inca o intrebare tot despre mare, am vazut ca multi pici au tot felul de piscinute gonflabile, din acelea mari cu acoperis, cum procedati? le duceati la plaja si acolo le umflati? seara le desumflati iar?
Mami de Mikul Robert Constantin
AlexaM spune:
CD, noi am avut piscinuta cu acoperis...mergeam cu ea umflata de la vila...insa nu avea timp sa se incalzeasca apa in ea asa ca am renuntat dupa 2 zile. Noi eram pe plaja pe la 7-8 si stateam pana pe la 10 apoi seara de la 5-6 la 8-9.
Fetele care ati fost in Grecia cu masina...cum e drumul? Cum a fost cu bebe la masina?
Mersi pt raspunsuri!
gaia.nevia spune:
Hello!
Noi bem cu paiul din canita lui fratica de vreo doua luni daca nu mai bine. Cum il vede cu cana i-o fura si ii bea toata apa.
Cam trei cani pe zi, in ultima vreme.
Avem cana cu Winnie de la Carrefour, 12lei (doua, bineinteles, ca daca Radu bea apa lui Teo, sa bea si Teo apa lui Radu, sa nu fie cu suparare).
La inceput tragea din cana si scuipa pe el, udandu-se bine-bine.
Vreo saptamana i-am tot tras paiul din gura la fiecare inghititura, si asa s-a rezolvat (Preety descoperi tehnica asta ultra smechera si functionala )
Radu nu mai sta decat in picioare. Asa-i de preocupat ca la 22.30 inca nu dormea, ca sa mai stea odata, si inca odata in picioare....
Noi la mare n-am avut piscinuta. Bine ca n-am dat 1mil pe colacul cu chiloti de la mothercare... am luat unul cu 8lei de pe plasa (evident, nu mothercare) nu le-a placut, au urlat in el, pa-pa colac, mai incercam alta data, tot cu 8lei.
Am avut in schimb super basculanta cu lopeti si forme, bataie pe ea... 12 lei, tot de pe plaja...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri