Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (160)
Raspunsuri - Pagina 13
CD27 spune:
Merci Alexa auzi, dar cum o carati pana la vila, nu era cam mare? si acolo unde o depozitati?
vroiam sa iti zic ca si Mikul are o iritatie exact cum a avut Matei, unde sunt fustele de la pampers si nu prea trece cu nimic, daca tot persista o sa incerc betadina, merci pentru pont
Mami de Mikul Robert Constantin
_giulianna_ spune:
Alexa eu am fost in Grecia cu masina, cand nu-l aveam pe Edi. Ori am nimerit noi intr-o perioada nasoala pentru drumurile din Bulgaria...ori asa sunt ele de la mama lor. Ce sa spun, aglomeratie mare de tot, mers pe o singura banda, rar cand au sosele cu doua benzi pe sens...se lucra din 5 in 5 km, am dat si o amenda (spaga 5 sau 10 euro) pentru nimic. I s-a parut politistului ca nu-stiu-ce facusem. Vezi sa ai la tine bani schimbati, in principiu cu euro te scoti dar accepta si lei. Am vazut multe masini oprite, marea majoritate aveau numere de Romania.
Nu stiu sa-ti spun pe ce ruta am luat-o, dar stiu ca am mers mult de tot prin Bulgaria. Ori asa mi s-a parut din cauza drumului.
In schimb in Grecia, sau pe masura ce ne apropiam de Grecia, alta treaba nene. Sosele, curatenie, civilizatie. Am stat in Halkidiki, Kasandra. Foarte frumos!
Daca te duci, te astept cu impresii despre Bulgaria, ca grecilor nu stiu daca o sa ai sa le reprosezi ceva :). Mie mi-a placut mult la ei.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
laureta spune:
Biancu nu se mai opreste gataaa.Vrea numai sus
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
laureta spune:
Alexa noi am fost cand avea Inisa 1 an juma. S a comportat super ea. Drumul cam intortochiat in Bulgaria si drumurile nu prea bune. In Grecia super strazile
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
anca81 spune:
Laureta, e super tare Biancu. O declar plimbareata odiseii. A fost si prima care a mers singura in picioruse din cate imi amintesc, nu?
300 fetele.
M-ati innebunit cu cana cu pai, ma duc si eu sa-i iau azi Carlei, sunt curioasa daca bea. Ea mai trage din cana Avent dar doar asa cand are chef, din capacul de la bibe da pe ea asa ca tot bibe rulz.
tuturor si o duminica minunata.
Anca & Carla (13.08.2008)
babytza spune:
pt toata lumea si pepsi pt Lumi
Bianca e minunata !!!!!
La multi ani Cristina !!!!!!!! Multa sanatate , fericire si implinire in tot ce iti doresti !!!!!!! Sa ai o zi minunata !!!!!!!
La multi ani Andreea !!!!! Sa fi fericita si iubita !!! O zi frumoasa !!!!
La multe lunite Andrey de Andrey , Eva de Andreutac , Alessandra de danucu, Hunii de luminita !!!!!!!!!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
Nocom spune:
Neatza!
Se pare ca tot eu dau cafeaua
si pepsiul astzi
Oare ce-o fi cu mine?!?!?!
Declaram o noapte mai linistita, poate datorita ploii de azi noapte... nu conteaza, dra e bine!!!
Bianca e FFFFFF TARE!!!!! Merge super bine!!!!
Daria inca bea f bine apa din biberon. Ar trebui sa ma preocupe sa trecem la canute? habar n-am!!
O duminica superba tuturor!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
Nocom spune:
Ce facusi babytzo. Mi-ai luat-o inainte pana am scris io mesajul!!! O sa zica lumea ca sunt chioara!!! (de somn)
Asta e, atunci cafea si pepsi SI DE LA MINE, nu numai de la babytza!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta