Burtici fericite de septembrie-octombrie (113)
Raspunsuri - Pagina 15
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Lucia, Raluk ![]() ![]() Am vazut si camasutele dragute ale Monicai ![]() raluk cand revin, adica sambata seara sau duminica dimineata, explic cu drag..eventual facem un rezumat; poate ma ajuta si Ramona ![]() Suntem pe picior de plecare, asa ca va pup apasat si sa va regasesc sanatoase si vesele, ca intotdeauna! Pupa Dana! ![]() Dana 29s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Odihna si distractie placuta!
O sa ai un weekend super!Cu masajul nu te stresa, ca mai este vreme. Saptamana viitoare, cealalta, asa, incet, imi spui cate un pont...

27+
lutoniana spune:
Pe mine ma ajuta sa vad ultimele mesaje ca-mi mai aminteam cate ceva 

dar puteti sa ma ignorati azi ca sunt labila psihic 

Cea mai fericita
33 + cu 
Danuta1979 spune:
Mai ai ceva vesti despre Sabina si fetita ei? Suntem numai ochi si urechi:)
Dana
31+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
ramsan spune:
L-am sters de tot ca m-am facut albastra deodata 

thx .. mi-am dat seama after pozna
Ramona
Tudor Gruia 29+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Iulika29 spune:
Dana am vazut si eu poze cu burtica cea frumoaså
de alunita nu mai spun..Si lucrusoarele sunt super ..imi place culoarea portocalie..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl dar cand vad celulita pe picioare mi se pune pe suflet. MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian ![]() http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
NU te mai uita la ea..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
anamaria1979 spune:
Monica super sexy camesa. Eu am una aproximativ la fel dar mov, sper sa-l incant si pe sotul meu cu farmecele mele dupa ce voi naste in ea. 
Am mai cumparat una gen tarabe pentru nastere (un soi de material de fff proasta calitate) pentru sacrificare ca sa zic asa. Am primit si un soi de capotel la ea foarte subtire mai de vara. Ultimul compleu m-a costat 35.
Mi-am gasit si o geanta maricica de voiaj care mi-a placut ca are role ca un troler ca sa tii de manerul ei lung. Mi s-a parut usor de manuit (am cumparat-o din Dragonul Rosu, 2 parca).
+ 32
mariaanna spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Pe mine ma ajuta sa vad ultimele mesaje ca-mi mai aminteam cate ceva ![]() ![]() dar puteti sa ma ignorati azi ca sunt labila psihic ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 33 + cu ![]() |
Stai linistita, e de la caldura....
Mariaanna
29+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
monica_dicut spune:
madalina, despre care Elena vorbesti si bebitza de 4.420 ???? 

Doamne cand va aud cu pantofi mai mari cu 2-3 numere nu-mi vine sa cred ca nu m-am umflat niciun pic, inca port verigheta si inelul si sandalutele mele finute... bine, acum cred ca se datoreaza totul injectiiloor cu clexane ca asta e rostul lor. Anul treuct nu mi se mai desumflau cam din sapt 23-24 si acum am 32 si nici nu s-au umflat 1 singur mm. SI eu data trecuta abia ma incapeau 38 de la 36-37. NU gaseam nimic sa cumpar, nici macar papuci de plastic pt spital nu mi-am gasit...
Si vroiam sa va mai spun sa nu mai ziceti ca o sa fiti hidoase in ziua nasterii. FEtelor, va rog sa ma credeti, cand am intrat la cumnata mea dupa ce a nascut arata EXTRAORDInAR, era toata radioasa, frumoasa, nici un pic umflata, nu imi puteam lua ochii de la ea. Nu ati fi zis ca trecuse printr-un tarvaliu. Pe cuvant daca nu a fost cea mai frumoasa proaspata mamica pe care am vazut-o.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata