Burtici fericite de septembrie-octombrie (113)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

ramsan editeaza-ti mesajul,pune stelute in loc de parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Marianaa, lichidul era fara culoare, fara miros, exculs sa fi fost secretie. De altfel a aparut brusc la 1 jumate noaptea, mi s/a prelins asa pe picioare pana la genunchi, am jurat ca nasc, am avut contractii nergulate dupa...am luiat no-spa..si au trecut. Am fost la dr dimineata si mi-a zis ca a fost o cantitate mica, probabil s-a deschis un pic colul.

Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Multumesc de explicatii.Sper sa iti fie bine in continuare , de fapt, sa nu se mai intample nimanui.Ca toate vrem bebeii la termen.

La mine e doar o secretie mai apoasa, ceva mai multa decat de obicei.

Mariaanna
29+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Si e suficient capotel asa scumpic si frumos? Nu trebuie halat greu, sa ne miscam si mai greu pe coridoare?

Vaaai tu, sa sti ca eu data trecuta prin caldurile din august, am avut halat de baie din prosop, ca eu asa am inteles si am stiut sa-mi cumpar pe post de capot . MA plimbau astia prin spital de colo colo sa faca diverse investigatii si curgeau apele pe mineeee, vai steaua mea. Acum norocul meu cu cumnatica, altfel... imi luasem un halat de baie mai subtire

Dana, la cel cu elefantul nu are fante camasa dar e maieutz asa cu bretele subtiri si ies f bine tzitzi din el pe sus asa. Sunt si compleuri cu fante si capotel dar eu aveam deja cu fante si in plus erau chiar acelasi model cum aveam deja si am zis ca n-are rost sa imi cumpar la fel.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Buna idee! Uite cate invat!

Chiar daca nasc in octombrie si de obicei toamna eu dorm cu doua-trei plapume, presimt ca in maternitati de obicei dau caldura la greu!!! Deci capotel simpatic voi cauta de acum inainte! Si asta e bun si acasa sa-l iei rapid pe tine cand vine cineva in vizita...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mariana vroiam sa iti spun, acum ca te-am prins, ca am citit si eu povestea ta trista dar cu final fericit as zice si nu-mi vine sa cred ca sunt atatea fete incercate dar atat de puternice si de luptatoare.
Ador acest gen de oameni pe care nimic nu-i doboara...efectiv ii iubesc.

Si cum avem noi pe aici atatea exemple sunt foarte mandra de gasca noastra plina de caractere

Cea mai fericita 33 + cu

Saru'mana!
Cred ca fiecare dintre noi are o poveste mai mult sau mai putin trista.Important e sa luptam cu viata,chiar daca uneori ne mai ia valul....

Mariaanna
29+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

manga nu te mai hlizi ca eu cand am fost la Delivey suit sa vad ce are Bebitza de nu misca.....erau acolo cu purcel si catel,venite sa nasca, am mai scris asta ....dar era una care avea ditai geamantul langa pat si iti garnatez ca nu era dimensiunea aceea mica si delicata

Bine, si acum zici si tu nici eu nu am geanta.....ca am 2 valize absolut imense cu care am venit incoa.....si un rucsac in care nu cred ca-mi incap ......si niste posete
DAR i-am spus lui Adi sa-mi aduca o geanta dinaceea de voiaj asa mai medie.....ca sa nu mai dau banii si pe asa ceva.

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ca un sfat pt cele care nasteti in octnu va ganditi ca v-o fi frig in sptal,din contraeu am nascut in noiembrie si stateam cu geamul deschis mai toata ziua,era insuportabil de cald

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan

_

AMR - 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Gata fetele dragute, am halit am gasit si pepene galben am mancat jumate din el. Si eu am celulita peste tot si in loc de 38 cat aveam port niste slapi barbatesti 40 ca numai in ei mai incap.
Caldura asta e insuportabila. Sper sa se raceasca putin. Deja ma gandesc ce misto e vremea in noiembrie de ziua mea (bruma, ninsoare uneori).
+ 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

asa..inainte sa ma duc la munca de jos...adik munca innobilatoare, dau niste raspunsuri in grup:

selen treaba cu slapi si papuci subscriu. si eu la dus tot cu slapi prin deplasare. iar camesa ta e mortala..tot eleganta vrei sa fii si acolo cand te trec toate caldurile si apele.. radeam ieri cu colegele ca eu ma duc machiata ca sa nu dau rau in film...asta dk isi aduce iubitu aminte sa deschida camera ianinte de a se ingrozi de fetele mele.

raluk am inceput cu 3 fire de rosii..promit ca pana la anu' plantez si piersicul si bananul...momentan productie proprie din tesco :)

x_ggg burta foarte simpatica la purtator si nu mi se pare ca esti chiar asa de mare...poate oamenii poarta ochealri cu diobtrii prea mari.

lucia mersi pt link la diaspora.

acum o intrebare...e musai sa colectez la sanul care ramane plin dupa ce-l hranesc pe bb...sau pot sa raman asa cu unul gol si unul plin pana la uramtoarea masa? observati ca as face orice numai sa scap de spalat biberoane. magaritza mai sunt!

doro ai luat premiu la gravida model la faza cu bagjul! merita sa te putem in fruntea listei.... eu ma itnreb de ce am atata oroare sau nu stiu cum s-o numesc ...cand ma gandesc k trebuie sa-mi fac valiza. tot aman si aman. cred ca am tot timpul din lume...ar mai fi 9 sp juma..dar totusi...
cat despre kile...mi s-a confirmat ca daaaa...se slabeste la alaptat! asa ca oricine vrea sa-mi spuna ca nu...promit ca nu cred.

despre greselile la eco - cunosc un cuplu din bacau ...tot 4d mereu in sarcina...care s-au pregatit hotarati de fata si au facut baiat. eu cred ca depinde si de cine citeste ecograful ala...

s-a scris intr-un ritm ametitor azi...parca sunt un pik confuza...rpd, rpd in goana calului.

lucia lasa lacrimogenele! ca vin eu intr-o alergare usoara. si ce dk s-a mutat eclipsa. da-o incolo. baga o ciocolata sa vezi cum iti revii!

ma duc la munca. azi nu am facut nimik si vin astia cu biciul peste mine!

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

deci preconizezi un lesin in sala de nasteri

Si eu m-am gandit ce hidoasa voi arata in primele poze ale puiutului meu . Nu le va putea arata la nimeni

Si spor la agricultura

A, si eu am inteles ca poti sa ramai cu unu plin si unu gol, dar Ramo vorbea ca ei ii curge din celalalt la care nu se suge. Si eu stiam asa, ca la urmatoarea masa incepi cu cel mai plin.

Si eu sunt ametita cat de repede se scrie azi... nici n-apuc sa beau apa si mor de sete aci

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Gata fetele dragute, am halit am gasit si pepene galben am mancat jumate din el. Si eu am celulita peste tot si in loc de 38 cat aveam port niste slapi barbatesti 40 ca numai in ei mai incap.
Caldura asta e insuportabila. Sper sa se raceasca putin. Deja ma gandesc ce misto e vremea in noiembrie de ziua mea (bruma, ninsoare uneori).
+ 32

si eu tot 40am ajuns sa port de la 37-38, si sunt de aceeasi parere cu tine legata de noiembrie, cand si ziua mea. Vreau sa fie frig, deja am trecut de faza de racoreala.

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Ma logasem ca sa aranjez un pic listuta...Selen felicitari pt capitol dar vorba ceea,s**t happens. Pt a evita astfel de accidente pe viitor eu propun sa unim cele doua mesaje de inceput(ceea ce am si facut adineauri)chiar daca o sa rezulte unul ff lung.Stiu ca asa era mai demult si a fost impartit in doua ulterior pt a putea vedea ultimele mesaje atunci cand postam.Mi se pare insa mult muuult mai usor asa cu un singur mesaj mai ales pt fetele care vor sa faca pt prima data un capitol nou.
Ce ziceti?

Mihaela 33+ cu baby Joshua

Mergi la inceput