Burtici fericite de septembrie-octombrie (113)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Scuzati,eu eram logata pe userul comun.Doamne ce m-am enervat!! Va rog sa nu-i dati nici o parola,poate ne trezim c-o mai scrie si pe aia pe forum !

Mihaela 33+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Asa, camasile mele sunt marca Vienetta. Se gasesc in Cora, carrefour. Sunt turcesti dar sunt bumbac 100% si sunt un bumbac tare bun. In Cora si carrefour doar camasa cu fante e vreo 40-50 de ron. Ei, eu mi le-am luat din piata iar pe compleul cu elefant vreau sa va spun ca am dat 55 de ron camasa+capot. Se mai gasesc cica si in obor pe la tarabe.Exista camasi cu nasturi la acele fante si fara nasturi. A mea e fara si am aceasi problema ca aida si mely cu care ies pe afara dar in casa nu ma vede nimeni. Celalalt compotzel gri cu roz e primit cadou de ziua mea iar camasutza sincer e cam shecsoasa si nu merge la nastere (nu e speciala de alaptat, e scurta pana la aproape)

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

cum...camasa de noapte cu marca de inghetata? curata recesiune!

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

dna profesoara Aidaaa.....dar eu am facut bine ce am facut , doar ca a durat mai mult din cauza de conexiune la net, si colegele astea ale noastre vorbarete s-au grabit tare la capitol nou, fara sa le dau eu linkul
asa, sa le parasc, ca eu sunt eleva silitoare, si am invata lectia pe ziua de azi

gata, PLEC!

34+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Da da, si eu am fost singura care am stat NElinistita la celalalt capitol in asteptarea linkului

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Marianaa, lichidul era fara culoare, fara miros, exculs sa fi fost secretie. De altfel a aparut brusc la 1 jumate noaptea, mi s/a prelins asa pe picioare pana la genunchi, am jurat ca nasc, am avut contractii nergulate dupa...am luiat no-spa..si au trecut. Am fost la dr dimineata si mi-a zis ca a fost o cantitate mica, probabil s-a deschis un pic colul.

Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mariana vroiam sa iti spun, acum ca te-am prins, ca am citit si eu povestea ta trista dar cu final fericit as zice si nu-mi vine sa cred ca sunt atatea fete incercate dar atat de puternice si de luptatoare.
Ador acest gen de oameni pe care nimic nu-i doboara...efectiv ii iubesc.

Si cum avem noi pe aici atatea exemple sunt foarte mandra de gasca noastra plina de caractere

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Monica,sunt superbe .Au aparut asa ceva si la noi (spre marea mea mirareca in materie de haine de gravidoase Alba sta tare rau),dar nu mi-am luat din motivul enumerat si de tine si sa fiu sincerapana la capat...pt 5 zile cat ma voi folosi de ele,nu dau atatia bani nici sa ma impusti. Mai bine iau din alea hidoase,le gasesc la 10 lei si dupa le si arunc....ca bb 3 nu se arata la orizont

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan

_

AMR - 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Unobum, mailul comun este comun odiseei nopastre. De aceea PAROLA se da pe privat nu se POSTEAZA la odisee sa o stie toata lumea care acceseaza forumul. Am rugamintea sa stergi mesajul.

Luto, te rog sa-l stergi si tu pe cel in care ii dai reply cu quote chiar daca parola e cea veche.

Multumesc pt intelegere

Am sters, nici nu am vazut ca e si parola ca din anumite motive vad negru in fata ochilor.
Imi cer scuze.
Azi cred ca s-a mutat eclipsa in Luton...mai bine merg sa ma impusc ca toate merg aiurea, nu inteleg mai nimic ....si ma apuca imediat bocitul

Cea mai fericita 33 + cu

Dar de ce, puiucule?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

asa..inainte sa ma duc la munca de jos...adik munca innobilatoare, dau niste raspunsuri in grup:

selen treaba cu slapi si papuci subscriu. si eu la dus tot cu slapi prin deplasare. iar camesa ta e mortala..tot eleganta vrei sa fii si acolo cand te trec toate caldurile si apele.. radeam ieri cu colegele ca eu ma duc machiata ca sa nu dau rau in film...asta dk isi aduce iubitu aminte sa deschida camera ianinte de a se ingrozi de fetele mele.

raluk am inceput cu 3 fire de rosii..promit ca pana la anu' plantez si piersicul si bananul...momentan productie proprie din tesco :)

x_ggg burta foarte simpatica la purtator si nu mi se pare ca esti chiar asa de mare...poate oamenii poarta ochealri cu diobtrii prea mari.

lucia mersi pt link la diaspora.

acum o intrebare...e musai sa colectez la sanul care ramane plin dupa ce-l hranesc pe bb...sau pot sa raman asa cu unul gol si unul plin pana la uramtoarea masa? observati ca as face orice numai sa scap de spalat biberoane. magaritza mai sunt!

doro ai luat premiu la gravida model la faza cu bagjul! merita sa te putem in fruntea listei.... eu ma itnreb de ce am atata oroare sau nu stiu cum s-o numesc ...cand ma gandesc k trebuie sa-mi fac valiza. tot aman si aman. cred ca am tot timpul din lume...ar mai fi 9 sp juma..dar totusi...
cat despre kile...mi s-a confirmat ca daaaa...se slabeste la alaptat! asa ca oricine vrea sa-mi spuna ca nu...promit ca nu cred.

despre greselile la eco - cunosc un cuplu din bacau ...tot 4d mereu in sarcina...care s-au pregatit hotarati de fata si au facut baiat. eu cred ca depinde si de cine citeste ecograful ala...

s-a scris intr-un ritm ametitor azi...parca sunt un pik confuza...rpd, rpd in goana calului.

lucia lasa lacrimogenele! ca vin eu intr-o alergare usoara. si ce dk s-a mutat eclipsa. da-o incolo. baga o ciocolata sa vezi cum iti revii!

ma duc la munca. azi nu am facut nimik si vin astia cu biciul peste mine!

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Lucia, Raluk

Am vazut si camasutele dragute ale Monicai

raluk cand revin, adica sambata seara sau duminica dimineata, explic cu drag..eventual facem un rezumat; poate ma ajuta si Ramona (facem fifty/fifty??..daca sunt fete doritoare..)

Suntem pe picior de plecare, asa ca va pup apasat si sa va regasesc sanatoase si vesele, ca intotdeauna! Pupa Dana!

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Multumesc pt raspunsuri fetele,se pare ca acum nu mai curge nici secretie nici chestia aia gelatinoasa
Monica foarte frumoase camesile,vreau si eu asa haioase desi eu o sa stau numai in pat sau eventual in carucior.Mi-a luat si mie mama una cu deschizaturi si capot dar chiar e de babe.
Fetele de ELENA mai stiti ceva?!aseara am citit cum s-a nascut fetita ei de 4420gr

30+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput