Burtici fericite de septembrie-octombrie (113)
Raspunsuri - Pagina 16
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariaanna Stai linistita, e de la caldura.... |
ce vrobesti tu? sunt 16 grade la londra si un cer plumburiu de bacovia al meu ar fi mandru! nu cred ca in luton e mai stralucit.
MangaGirl :-)
30+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
mariaanna spune:
| citat din mesajul lui anamaria1979 Monica super sexy camesa. Eu am una aproximativ la fel dar mov, sper sa-l incant si pe sotul meu cu farmecele mele dupa ce voi naste in ea. ![]() Am mai cumparat una gen tarabe pentru nastere (un soi de material de fff proasta calitate) pentru sacrificare ca sa zic asa. Am primit si un soi de capotel la ea foarte subtire mai de vara. Ultimul compleu m-a costat 35. Mi-am gasit si o geanta maricica de voiaj care mi-a placut ca are role ca un troler ca sa tii de manerul ei lung. Mi s-a parut usor de manuit (am cumparat-o din Dragonul Rosu, 2 parca). + 32 |
Eu cand m-am dus sa nasc data trecuta mi-am luat si eu cele necesare, lucruri pt bebe, o geanta potrivita...
Dar m-au luat toti la misto :"Ce ai crezut ca pleci in vacanta?".
Asa ca de data asta o sa imi iau bagaj minim, ....restul le aduce sotul, la vizita...
Mariaanna
29+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
Fragutza spune:
Dana, ce bine arati!! Burtica ta e tare dragutza.
Si cu secretiile mai abundente, bifez si eu. La fel ma gandeam ca e lichid, dar la toate echo lichidul era in cantitate normala. La mine e foarte apoasa si destul de abundenta. Abia pe 3 august merg la spital pt analize, oare sa cer un control mai repede?
33+
Natalia
ramsan spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Lucia, Raluk ![]() ![]() Am vazut si camasutele dragute ale Monicai ![]() raluk cand revin, adica sambata seara sau duminica dimineata, explic cu drag..eventual facem un rezumat; poate ma ajuta si Ramona ![]() Suntem pe picior de plecare, asa ca va pup apasat si sa va regasesc sanatoase si vesele, ca intotdeauna! Pupa Dana! ![]() Dana 29s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Eu te ajut, dar nu am reusit sa salvez nimic din pozele alea cu masajul perineal. Poti sa mi le trimiti pe emailul meu personal, eu le voi transforma intr-un singur document .pdf si le trantesc pe emailul comun. Ce spui??
Da-mi un PM pls
Ramona
Tudor Gruia 29+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut camasutza sincer e cam shecsoasa si nu merge la nastere aproape)ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 32+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Adik ce nu poti fi sexoaså cand nasti?? Eu zic ca da..Eu zic så iei camesa aia sexoaså ca sunt sigura cå e ff faina ca si cealalta , si capotelul e super..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
kawaichan spune:
Luto,se vad ultimele 10 mesaje,trebuie doar sa scroll mai mult
Fetele,eu am propus,voi faceti acum cum vreti,daca vi se pare ca e mai greu cu un singur mesaj putem sa schimbam de la urmatorul capitol![]()
Sabina e foarte bine,am vorbit azi la pranz cu ea.Bebe a scazut un pic in greutate(are 1930g acum)dar de la 5ml papa acum 15ml laptic la o masa,asa ca sunt sigura ca va recupera rapid![]()
Cu plamanii sta ff bine,deja plange micuta f mult dupa mami-ul ei..
Laptic papa exclusiv de la Sabina(colostru de fapt,am inteles)dar inca nu i-o dau la san din motive necunoscute-politica spitalului,blabla.Logic ar fi sa o lase macar sa se obisnuiasca bebitza cu sanul,dar cica mai dureaza ceva pana va avea voie..asta e,cate bordeie atatea obiceiuri si reguli..Plus ca nu are voie mai mult de doua ori pe zi la ea,reguli stricte la salonul de prematuri etc etc.
Sa-i tinem pumnii sa ia bebitza repede in greutate si sa plece acasa,unde e cel mai bine
Mihaela
33+ cu
baby Joshua
mariaanna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
ce vrobesti tu? sunt 16 grade la londra si un cer plumburiu de bacovia al meu ar fi mandru! nu cred ca in luton e mai stralucit. MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian ![]() http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Atunci e grav....
La mine, da, e de la caldura...
Mariaanna
29+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
aidaciolac spune:
raluk16 sa stii ca pana luni o sa ma hotarasc ce fac si cu cine fac contractul , pana una alta am kitul de la CBC ![]()
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Si vroiam sa va mai spun sa nu mai ziceti ca o sa fiti hidoase in ziua nasterii. FEtelor, va rog sa ma credeti, cand am intrat la cumnata mea dupa ce a nascut arata EXTRAORDInAR, era toata radioasa, frumoasa, nici un pic umflata, nu imi puteam lua ochii de la ea. Nu ati fi zis ca trecuse printr-un tarvaliu. Pe cuvant daca nu a fost cea mai frumoasa proaspata mamica pe care am vazut-o. |

27+

aproape)

O noua viata