Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (228)
Raspunsuri - Pagina 19
alina023 spune:
Roli, bafta brotacelului la inot! Sigur ii va placea!
Elle bine-ati revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine la mare insa imi pare tare rau ca se chinuie asa de tare Eva cu caninii. Din pacate sunt cele mai dureroase eruptii dentare. Unii copilasi trec ceva mai usor altii mai greu. Insa marea majoritate au dureri...puii mici!
Ma gandesc ca ai putea sa-i dai Nurofen sau Panadol seara ca sa-i mai calmeze putin durerea.
Irinuk, m-am uitat si eu pe pozele voastre. Doamne!!! Cu cat creste cu atat iti seama mai mult Rareselul! Parca esti tu in miniatura. E tare scump!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
poze cu noi
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
grati.ela spune:
Elle, pana acum 2 ani asa pateam cu Ozi: la mare, ba la sosire, ba la mijloc, ba la plecare imi facea febra peste 39, vomitat la greu, rosu in gat pana la 6 ani...Diagnostic: daca e la inceput, i-au zis diareea calatorului (desi nu avea obligatoriu diaree pe toata per febrila), daca era la mijloc faringita, amigdalita pultacee (de la inghe!), la sfarsit viroza (ultima, acum 2 ani ne-a chinuit 3 saptamani...tot bagam antibiotic pt ca avea vezicule pe amigdale dar dupa ce terminam iara aparea febra...intr-un final am tinut-o pe antitermic 10 zile si am scapat...fusese amigdalita pultacee virala).
Tudor are o iritatie de la caldura cred foarte marunta pe tot trunchiul, pe burtik...am obs ca daca-l tin dezbracat trec dar cum ii pun tricou cum se spuzeste la loc...nu am mers la dermatolog.
Ellenuta spune:
laurici nu am avut-o pe socrela cu noi .. dar ne-am descurcat .. mai nasol ca ptr mine, la 22.30 se dadea stingerea .. dupa spectacolul de seara (dans, cantat etc) mergeam in camera, ii dadeam lapte si somn. am avut patut de la hotel, a dormit si acolo dar si cu noi in pat cand mi-a facut febra si am zis sa o tin langa mine sa nu mai ma ridic din pat ..
la ducere am gresit drumul si am luat-o pe la mama naibii .. noi aveam gps si le-am tot spus prietenilor nostri ca trebuia sa facem stanga imediat dupa ruse insa ei Nu si Nu ca au mai fost pe acolo si e ok .. in final am ocolit vreo 70 km .. plus ca ei se opreau la tigara si opream toti .. e ultima oara cand ma combin la d-astea .. le-am spus .. mergem impreuna dar ne intalnim la hotel .. ne-a facut eva capul in colturi pe drum ..
ven imi pare rau ca piticul sufera atat .. e foarte greu cu bebe bolnavior. sper sa scapati repede de crocobaur! se poate ca markus sa fi luat stafilococul din piscina?? sanatate multa va doresc!
irinuka bine ai revenit!!! am vazut poze cu rares .. e minunat! e copia lui mami! 
ereena un pont .. usi de la PORTADOORS .. sunt superbe, bune si ok la pret!
monica
pentru instinctul tau! sper sa fie totul ok cu clarita! pupam fetele
ceska uff deci pana la urma era boala eruptiva .. cum e pitix?
laurici cum e theutza .. uf cat tragem cu copiii astia .. sper sa-i treaca evei rosul in gat si sa nu evolueze ..
nemary pupam mamoasa .. si eva e la fel .. de la un timp parca a luat-o razna .. tot timpul "mama mama" ..
ramo am vazut filmuletul cu "aterizarea" .. imi pare rau ptr accident .. pupam cucuiatul!
alinak concediu placut si vreme frumoasa!
codruta superba casuta alexiei! s-o stapaneasa sanatoasa!
vera am admirat comorile! sunt doi scumpi si frumosi!
cati multa sanatate lui mateias! sunt sigura ca va fi bine!
jelimoni sanatate si lui robski!
grati eva nu mi-a facut diaree .. febra si vomitat 1 data .. sper ca data viitoare sa nu mai avem surprize din astea ..
gata placinta .. ma duc sa-i fac ceva de papa evei si apoi sa ma bag in butoiul depresiei ...
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
stoisor spune:
Elle bine ai venit din co,imi pare rau pt Evita mica,pupici sa nu o mai chinuie asa tare dintzocii sa va mai puteti plimba cat mai ai co
ne-am varat la un concurs
daca va place poza "sunt o mica maimutica"user :stoisor ,va rugam sa ne votati pt un pupic ,aici http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/gallery.php
ps. gasiti si mateiasu lui erena,...votat 
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor Elle bine ai venit din co,imi pare rau pt Evita mica,pupici sa nu o mai chinuie asa tare dintzocii sa va mai puteti plimba cat mai ai co ne-am varat la un concurs ps. gasiti si mateiasu lui erena,...votat ![]() Sara Ioana 15.02.2008************************** am un anisor ************************* POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008![]() 7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Votat mica maimutica
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ceska777 spune:
Hallo!
Ven,
da cate bordeie atatea obicee....
Pe mine care sunt o matinala (mai mult de 7-8 nu pot dormi deloc) nu ma deranjeaza f tare cand B se trezeste devreme, daca mai ales am mers si eu pe la 22:00 in pat. Asa fac eu opt ore somn pana dim, el vreo 9 daca pe la 21:00 a adormit. De cand nu se mai trezeste noaptea sa bea lapte deloc (sunt vreo 3-4 luni) doarme in medie 9 ore +/- 30-60min. Acuma dupa concediul in Ro s-a invatat sa mai stea seara mai tarziu mi-a adormit si la 22:00. Eu zic ca nu e chiar rau asa... mai devreme in patut, avem noi adulti seara 2-3ore pentru noi, copilu e dimineata odihnit nu o sa trag de el sa-l scol din pat sa mearga la gradi sau scoala. Asta zic eu acuma poate pana atunci o intoarce si se face un lenos ca taica-su....
Aseara la 19:45 cand am sunta-o pe verisoara sotului raporta cu mandrie ca ai ei baieti dorm de 30 min! In conditiile cand amandoi (6 si3,5ani) nu mai dorm la pranz, merg al gradi si la scoala din toamna.
Bun, capitolul asta l-am lamurit, nu?
Ellenuta,
ce bine ca v-ati intors (la timp sa ne faci capitol nou?). Imi pare rau ca nu a fost f bine pentru Eva dar asta e riscul cand calatorim cu copii mici si nu numai. In plus si acasa poate sa faca la fel doar ca e acasa si altfel reactionam noi. Vrem oricum POZE!
Stoisor,
oricum tot la masina mare si tare ati ramas! Felicitari! Pana acuma Sara n-a mers deloc cu masina (daca zici ca nu aveti scaun) banuiesc ca doar cu scoica cand mai incapea in ea?!
Jelimoni,
eu zic ca Robski a avut un cosmar....sora mea si pe la 3-4 ani avea din astea se comporta de ziceai ca delireaza, fara sa aibe febra etc....
Eu am emotii merg intr-o ora la sedinta cu parintii la gradi, vine socrul meu sa ii pazeasca somnul lui Benny. Deseara sunt plecata vreo 3-4 ore dl sot se ocupa de copil cu imbracat pijamale, laptic si adormit... sunt curioasa ce povesteste cand ma intorc eu.
Gata merg sa mai strang prin casa, sa ma pregatesc si sa-l sun pe bunic sa vina...
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stoisor spune:
multumim de vot
da Ceska tot o masina mare
,...Sara a mers mult cu masina si inca mai incape in scoica este 0-13 kg dar vreau eu una noua,alta grupa de kg ,mai confortabila,nu pot pleca 700 km cu scoica,e gata cu ea,o pastram pt bebe 2 cand o fi si o veni ,oricum azi-maine trebuie sa ma hotarasc,o sa dam o fuga si in Sb sa vedem ce gasim in magazine si daca nu ,dau cda pt iglesina movy si am gatat circu
va anunt eu ce am facut pana la urma
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
irinouka spune:
are cineva vreun pont de cazare la costinesti?
multumesc!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
godzila spune:
Am fost si la dermatolog, unde s-a confirmat diagnosticul de DA. In fine sunt cam suparata caci stiu ca e ceva cu care ar putea ramane toata viata si ca poate avea episode de eruptie, indiferent de cat de atent esti la alimentatie...de fapt nici macar nu sti de ce sa te feresti. Tratament cu cortizoni of course, ma mai gandesc ce sa fac.
Irinuka tu cum ai procedat? ai urmarit in vre-un fel la ce face alergie? Am inteles ca rasa ariana e predispusa si din cate am vazut in poze si Rares e blondin. Tu ii dai lapte de vaca? Eu inca il tin pe lapte praf si ma gandeam sa incep sa ii dau late de vaca, dar e pe lista alimentelor posibile alergene.
Elle, bine ai revenit din vacanta. Saracuta Eva, pup si insanatosire grabnica.
Stoisor am votat-o si eu pe Sarita maimutica.
Cat despre dormitul copiilor. Si eu ii culc devreme pe la 21, 21.30 si se trezesc in jur de ora 8...am observat ca se trezesc mai tarziu daca e intuneric in camera, pentru ca si ai mei erau matinali rau, se trezeau in camera luminoasa pe la 6-7 si de cand am acoperit geamul cu o patura, dorm ceva mai mult dimineata.
Si sa va mai spun despre Vlad, a inceput in sfarsit sa vorbeasca, eee, nu se compara cu Iulia, oricum leaga cuvinte si aproximez ca are in vocabular in jur de 50 de cuvinte. Repeta dupa noi numai daca vrea, dar intelege mai mult de 80%, executa comenzi si imita tot ce face sora-sa spre disperarea mea. Se joaca frumos impreuna, dar uneori se mai si paruie pe ceva. Iulia din senin ii aplica una, asa ca sa nu uite cine e seful, lucru pentru care e pedepsita la colt. Sunt infernali cand se bat pe atentia mea, cand vrea unul in brate automat vrea si celalat, rad si plang impreuna. Of ce mi-as dori sa mai treaca putin timpul si sa fie Vlad de varsta Iuliei...mi-ar fi muuuuuuult mai usor. Insa recunosc ca ador dragalaseniile varstei de un an jumate si o sa imi fie dor de perioada asta.
nemary spune:
ELLE, bine ati revenit. Pacat ca a avut Evita febra.
Diana, tot timpul iti citesc mesajele dar cand ma apuc sa scriu unul, nu stiu cum naiba fac de va uit chiar pe voi. Pupam Sofiuca mica. Ati reusit sa incarcati pozele din concediu?
Fetele, i-am dat sms Emmei si zicea ca a fost pe la cumparaturi de ultima suta.
Vera, sorry pt.diagnostic. sigur te va ajuta Irinouka cu sfaturi. Si poate, cu putin noroc, o sa scape usor.
Maine face si clopotica mea 18luni. Si pt ca vorbeati de masuratori, ea are 80cm si 10.7 kg. pare mai grasuta din cauza burtii, dar cantarul arata altfel.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.