Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (228)
Raspunsuri - Pagina 20
eladea2005 spune:
helau!![]()
ufff...abia tin pasul cu voi...de fapt nu-l prea tin...noi suntem la bunici asa ca toata ziulica suntem pe afara...mai greu cu calculatorul...![]()
daca vreti sa ne mai vedeti, avem aici pozici noi
citesc si revin, sper!
si o dupa masa racoroasa si frumaosa...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
emabucuresti spune:
hello hello,
dragelor multumim ca ati intrebat de noi! v am zis ca o sa anunt cand e sa se hotarasca bb savina pe lume, daca nu apuc sa scriu aici, dau eu un sms!
mary pupici! am mai iesit sa cumparam una alta, am iesit in parc cu milan, am profitat de faptul ca n mai e canicula si am rezolvat una alta
multumim frumos de urari, ganduri bune si majorete!
abia astept si eu momentul, de aceea nu mai stau locului o clipa
sanatate multa bolnaviorilor !
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
irinouka spune:
godzila, imi pare rau de confirmarea dermatitei dar nu e cazul sa te iei cu mainile de cap, cum s-ar zice, din mai multe motive:
- daca abia acum si-a facut debutul (si nu intr-o forma foarte grava, crede-ma, o sa iti pun niste poze ca sa vezi cat de rau poate fi), sunt sanse f mari sa aiba episoade rare si sa treaca repede
- in putine cazuri dureaza toata viata; cei mai multi pirici scapa pe la 2 ani; mai e un prag pe la 5, apoi, la pubertate, cam trece de tot; in f putine situatii tine toata viata; sotul meu e unul dintre aceste cazuri dar afectiunea nu se mai manifesta decat fff subtil, e ca si cum nu ar fi
- se poate tine sub control cu creme hidtratante dar trebuie dat si cu cortizon cand cremele nu mai fac fata
legat de ce m-ai intrebat, incerc sa iti raspund si ma mai tragi de maneca daca omit ceva sau daca vrei mai multe lamuriri.
nu am reusit sa imi dau seama ce anume din alimentatie ii face rau. concluzia mea a fost ca nu are legatura. de exemplu, intr-o luna mananca exact aceleasi chestii, n-are nimic, si brusc, fara sa introduc ceva nou, apare eruptia. sunt multe alimente pe care nu i le-am itnrodus inca, de frica. lapte de vaca a servit de doua ori dar f putin, pt ca nu i-a placut. n-am observat vreun efect neplacut. parca-parca iaurtul nu ii face bine, sau branza de vaci in cantitate mai mare (adica 3-4 linguri). i le dau si pe astea, are nevoie de calciu, dar in cantitati mici, amestecate cu fructe sau piure.
i-am facut inclusiv budinca din paste si branza si ou la cuptor. totul ok. dar incerc sa nu il fortez.
fructele de padure...mai deloc. o data i-am dat zmeura si mi s-a parut ca s-a iritat, asa ca am renuntat. kiwi, niciodata nu i-am dat. citrice, fff rar.
hainutele sunt, mai toate, albe, de teama colorantilor (asa mi-au spus medicii). i le spal cu detergent de bebei. nu pun pe el decat bumbac. tin cat pot de curat in casa (praf, d'astea). in curand, cand mai creste, am sa-l duc la niste teste care sa determine, dac-o fi posibil, la ce anume e alergic. singura, repet, n-am fost in stare sa imi dau seama.
curaj, bafta si stai linistita, totul se rezolva. slava cerutlui, nu e o boala. nu e grav. si va trece. citeste cat poti de mult pe net, e important sa fii pregatita cand ajungi la medici. unii nu stiu f multe despre afectiunea asta, desi teoretic ei te invata sa o tratezi. da-mi de veste daca si cand te pot ajuta cu ceva.
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
roli25 spune:
Am fost s-o ajut pe buni cu niste drumuri cat timp a facut nani Andrei, apoi ne-am jucat, am papat, i-am dus in parc si am revenit la treburi. Mi se pare ca piciu' meu s-a facut un baietel mare si ca a crescut fara mine
.
Merg la el la 2-3 zile, dar tot imi e tare dor de el si abia astept sa-l pot aduce acasa. Norocul meu e ca acum stau muuult mai aproape de ai mei.
Marc a trecut cu bine peste prima zi de inot. A fost si tati acolo si mi-a zis ca a intrat in apa fara nici un comentariu si s-a balacit cu mare placere. Locul e curat si frumos, insa instructorul cam isteric...asta nu-mi place...si directoarea gradinitei era cam nemultumita ca se rasteste si a avut o discutie cu el...sper sa se comporte frumos, sau sa-l schimbe daca se dovedeste ca nu-i ok.
Una peste alta sunt foarte multumita ca a inceput inotul si sper sa continuam. Bazinul e in aer liber...sa vedem unde ii va duce in sezonul rece.
Irinouka, Godzila si ai mei au DA, dar au facut forme usoare cand erau bebei. Acum vad ca nu s-a mai manifestat. Dar la Marc alergia se manifesta cu muci la diversi stimuli (praf, puf de plopi, fan). Dr. mi-a spus ca daca DA se manifesta in copilaria timpurie sunt sanse foarte mari sa scape de ea mai tarziu.
La mine a fost invers. Nu am avut nimic pana la 12 ani si de atunci fac bube cand mi-e lumea mai draga de la toate prostiile.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
irinouka spune:
roli, ce ma bucur ca lui marc i-a placut la bazon. nu cred ca exista loc mai curat si mai bine pus la punct decat 23 august sau cum se cheama acum baza sportiva. e minunat pt copii. la mai mare!
citeam ce ai scris, ca ti se pare ca andrei creste fara tine sau in lipsa ta...am momente in care simt foarte intens chestia asta apropo de rares. si e aiurea, ca nu sunt plecata decat intre 11:30 si 19. am timp destul de mult pt el, spre deosebire de alte mame care muncesc. plus ca am ocazia sa il si scot la joaca cel putin o data pe zi si sa ii dau trei mese. n-ar trebui sa ma plang dar tot simt ca altele sunt persoanele care il fac mare.
hai, mai ai f putin si ti-l aduci acasa. o sa fiti in formula completa, in casa noua si sunteti f norocosi pt tot ce aveti. 
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
roli25 spune:
Irinouka, nu merge la 23, caci el a ramas la gradinita de la Muzeul Taranului (ii duce in Floreasca la Blue Ciel, la liceul Rosetti). Imi e greu sa-l mut la alta gradinita ca nu stiu daca ii fac bine. Lui ii place mult acolo si sunt si eu f. multumita de gradi.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
godzila spune:
Irina, merci de lamuriri...de asta imi e si mie teama, ca nu imi voi da seama la ce face alergie din alimentatie. Oricum sigur ceva nu i-a priit la tara, fie praful de acolo...eu am aspirat ce-i drept dar curatenie din aia sanatoasa nu am apucat sa fac, fie de la intepaturile de insecte...la care nu am ce-i face. El mi-a mai facut o forma usoara pe la 3 luni dar de atunci nimic si din cand in cand ii mai apareau bubite care treceau singurele, dar un episod sever ca asta nu am avut. Am citit pe net despre DA si nu pare atat de grav, pe mine dr m-a speriat rau cum ca ii va trece pe la 14 ani sau citez "pe lumea ailalta". In fine, am citit si de pragurile de 2 si 7 respectiv pubertate de care zicea Roli...om vedea. Sunt cam debusolata pt ca e ceva imprevizibil si indetectabil. Am vb si eu cu dr de teste dar m-a desumflat zicand ca se fac doar pt factori alergeni restransi, recte: polen, par de pisica...si mai putin pt cei din alimentatie. Am inceput tratamentul, sper sa fie eficient am luat si produse de igiena de la A Derma, acum sa vedem, ma bucur ca piticul e oricum muuuuuuuult mai bine si nu se mai scarpina atat de rau ca inainte, cred ca si de gura mea, acum o face pe furis.![]()
Am vazut pozele cu Eric in luna lui cuptor
. Doamne ce aer de filozof are!
Laura Ioana spune:
Buna, fetelor
Multumim ca intrebati de noi (nu mai enumar fetele dragi, de teama sa nu omit pe cineva
)! Suntem bine, a scapat si de bubite (imediat a 2-a zi dupa ce am intrerupt antibioticul, nush daca a fost o coincidenta sau...dar nici afine nu i-am mai dat, deci poate si de asta). Nici temperatura nu mai are, dar a ramas cu o mare spaima permanenta: daca-i dau jos pampersul, daca o duc cu masina, daca ajungem undeva unde nu cunoaste incepe sa jeleasca si sa spuna MAMII, MAMI, GATAA! GATA! Azi am fost la asistenta sa-i dam banii pe injectii (ne-am intalnit cu ea in fatza blocului ei, de fapt sotzul ca eu cu Thea am ramas in masina) si a recunoscut micutza parcarea (am fost de 2 ori la injectii acolo) si era cu ochii in lacrimi si jelea GATA, GATA! Oooofffff, Doamne! A ramas cu fixatia pe cuvantul GATA (cand o tzineam la injectie ii spuneam "gata, gata, mami" ca sa o linistesc) si daca o pun in pat sa doarma sau vreau sa ii dau hainutele jos la fel zice plangand
Off, sper sa uite cat mai repede, ca eu mai am putzin si plec de acasa....e fff smiorcaita, toata ziua dupa fundul meu, nimic nu-i convine si una-doua plange (ea nu era asa si nu-s obisnuita, drept urmare tare repede imi sare tzandara
)!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
stoisor spune:
Off Laura ,pupacesc buculinele intepate si sper sa uite pitik cat mai repede de injectii,incearca sa mai ai umpic de rabdare ,isi va reveni ,nu i zmiorcaici i fata curajoasa dar i prea speriata acuma
va ofer o cana de lapte cu miere pt somn linistit
somn usor
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA