Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (228)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Irina, merci de lamuriri...de asta imi e si mie teama, ca nu imi voi da seama la ce face alergie din alimentatie. Oricum sigur ceva nu i-a priit la tara, fie praful de acolo...eu am aspirat ce-i drept dar curatenie din aia sanatoasa nu am apucat sa fac, fie de la intepaturile de insecte...la care nu am ce-i face. El mi-a mai facut o forma usoara pe la 3 luni dar de atunci nimic si din cand in cand ii mai apareau bubite care treceau singurele, dar un episod sever ca asta nu am avut. Am citit pe net despre DA si nu pare atat de grav, pe mine dr m-a speriat rau cum ca ii va trece pe la 14 ani sau citez "pe lumea ailalta". In fine, am citit si de pragurile de 2 si 7 respectiv pubertate de care zicea Roli...om vedea. Sunt cam debusolata pt ca e ceva imprevizibil si indetectabil. Am vb si eu cu dr de teste dar m-a desumflat zicand ca se fac doar pt factori alergeni restransi, recte: polen, par de pisica...si mai putin pt cei din alimentatie. Am inceput tratamentul, sper sa fie eficient am luat si produse de igiena de la A Derma, acum sa vedem, ma bucur ca piticul e oricum muuuuuuuult mai bine si nu se mai scarpina atat de rau ca inainte, cred ca si de gura mea, acum o face pe furis.

Am vazut pozele cu Eric in luna lui cuptor. Doamne ce aer de filozof are!

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

vera, testele cu pricina se fac si pt unele produse din alimentatie. doua foarte importante: lactoza si glutenul, cae exista in mai tot ce nu e leguma sau fruct. nu se stie niciodata.
cum ti-am mai spus, poti sta linistita, e clar ca la piciul tau e vb de o forma usoara. ca "experta" (de n-as mai fi!) in cazuri nasolici te asigur ca n-o sa te prea doara capul. si, pe mSURA CE copilul creste, problemele se atenueaza. nasol-nasol e cand e mic, atat de mic incat nici sa se scarpine nu stie, si plange, tipa, isi freaca piciorusele, se trezeste si de 7 ori pe noapte iar ma-sa crede ca sunt colicii...

cat despre produse, gama A-derma a ajutat in cazul lui rares destul de mult. dar sa stii ca si doctorii astia iti dau ce au aflat si ei ca a functionat la alti pacienti, mici sau mari. ideea este ca e f posibil ca baiatul tau sa reactioneze mai bine la altceva decat a-derma. ma bucur daca deja se vad rezultatele dar si daca nu ar fi fost asa trebuie sa stii mereu ca sunt pe piata multe altele care i se potrivesc ceva mai bine.

va pupa fata

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

laurici, pup fetele, tare mila mi-e si mie de theutza si de cum s-a chinuit, dar tie ti s-o fi rupand inima asa ca...e uimitor sa ii vezi ca sunt mult mai receptivi la lumea inconjuratoare decat ne imaginam. a recunoscut locul, nu imi vine sa cred.
bine ca ati scapat. aveti grija de voi si sa va ocoleasca belelele!

stoisor, ce pofta mi-ai facut de lapte cu miere...dar nu ar merge cu vinul alb, tocmai savurez un paharel...si ce ar iesi la mine in stomac, mai rau ca la bebeii cu colici (fac o fixatie pe cuvantul asta azi).

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

poftiti la ..

CAPITOL NOU!

sa aveti maine dimineata la !

elle

PS: eu sunt in butoi rau de tot .. eva nu mananca nimic! nu a mancat mancare solida de duminica ... asa 2-3 lingurite .. are de fapt un virus la stomacel .. i-au iesit niste bubite albe si mici mici pe limbuta ... sunt varza! plus alte probleme care ma dau peste cap .. imi vine sa fug in lume si sa nu mai ma uit inapoi ....

Mergi la inceput