Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (228)
Raspunsuri - Pagina 18
irinouka spune:
neatzaaaaa!
dau si eu o cafea repede-repede, pana nu apar unii sa reparte aparatul de aer conditionat.
ramona, da, imi place sa revad dr. house, nu ma uit la toata episoadele pt ca oricum le stiu. tvr da in reluare ce am vazut deja pe AXN dar tot ma amuza. nu stiu exact in ce zi sau zile e, stiu doar ca e destul de tarziu. ma it la "2 barbati si jumatate" pe pro tv si, daca imi mai raman forte, bag si un house.
jelimoni, am inteles si nu insist. ;-) ne anunti tu cand depasesti stadiul devisat cu ochii deschisi, bine?
si mersi de aprecierile pt rares.
ven, eu ma gandeam ca rares se culca tarziu, dar ai tai sunt campioni. da' cata vreme ei sunt proaspeti si vioi mi se pare ok. si sunt de acord cu tine la faza cu copilasii care se trezesc la 6. daca aveam un matinal d'asta mic, ma distrugea nervos, eu sunt o maaaaaaaare lenesa, daca ma trezesti inainte de 9 nu sunt buna de nimic. sau, ma rog, hai sa nu exagerez. inainte de 8.
ceska, sa urmarim scandalul, om vedea daca apare sau nu un romanas.
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
alina023 spune:
Buna dimineata aproape de pranz!
Apropos de ora de culcare/trezire. Ambii mei copii se incadreaza la trezit des de morning. Adica Ana la 6 si Luca la 7 (cand era mai mic si el tot la 6 se trezea). Asa ca nu am nici o sansa sa apuc macar un 7 jumate in pat.
De culcat Ana face nani de la 21 si Luca de la 22.
Parca mi-ar surade sa se trezeasca asa tarziu ca nazdravanii lui Ven, dar in nici un caz sa ii apuce ora 23 seara. Oare un hibrid ceva n-am putea scoate? ![]()
Ramo, te felicit si eu pentru postul obtinut! Bravo!
Noi am fost aseara la prima lectie de inot. Ne-am vazut cu Laurici si gashca vesela (Eleni si Dimitris). Luca a fost tare incantat ca va merge impreuna cu Dimi la inot. Si s-au balacit la greu. Fetele...s-au "complimentat" pe sub coaste care cum a apucat.
Pana la urma se strigau una pe cealalta. Eleni striga foarte clar "Ana!!" iar Ana o striga "Neni!!"
Mi-a placut mult si abia astept sa ne vedem si in seara asta. De data asta poate fara clontopici ca sa stam si noi ca fetele la un suc si 2-3 tigari. ![]()
Apropos de Alice Nastase...si mie imi place fff mult cum scrie. I-am cumparat de curand cartea dar evident ca nu am apucat sa citesc decat cateva pasaje. Vreau si eu sa citesc!!!! 
Laurici I, cum mai e Theiuta?
EMAAAAAA!!!! Fac galerie preventiv, asa cum imi place mie sa fac. ![]()

EMA! EMA! EMA!

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
poze cu noi
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
irinouka spune:
alinush
, multumesc pt sms-ul de ieri, cu nr de telefon. iarta-ma ca nu am raspuns dar toata seara a fost o vrie, am ajuns acasa pe la 22:30 cu rares frant de oboseala, nici lapte nu a vrut sa bea, direct in pat cu el.
azi cum mai esti? tot stare de kko, la fel ca ieri?
alina023 spune:
Irinuk,
sper sa te fi ajutat. Nu am putut trimite mai repede pt ca aveam PC-ul inchis, Ana era in baie, Luca ma bazaia sa-i explic cum sa dea fast forward la desene...iar eu ma gandeam ca astepti pe vreun hol fara sa ai o info importanta. Pana la urma a fost ok?
Nu mai am stare de kko azi! Cre' ca sunt labila! ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
poze cu noi
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
irinouka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Irinuk, sper sa te fi ajutat. Nu am putut trimite mai repede pt ca aveam PC-ul inchis, Ana era in baie, Luca ma bazaia sa-i explic cum sa dea fast forward la desene...iar eu ma gandeam ca astepti pe vreun hol fara sa ai o info importanta. Pana la urma a fost ok?Nu mai am stare de kko azi! Cre' ca sunt labila! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() poze cu noi Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
da, a fost in regula. bine, a durat f putin dar ma duc din nou joi, sa vedem cum a reactionat la tratament. sunt linistita pt ca am aflat ca e pur si simplu un episod f sever. nicio alta complicatie. i-a dat un tratament diferit de ce a mai facut pana acum. sper sa fie bine.
roli25 spune:
Neata,
Imi termin cafeluta cu forumu' in fata si plec la niste treburi prin oras.
Azi Marc are prima lectie de inot cu gradinita. Am emotii. De dimineata facea figuri, ca nu vrea la bazin, ca sa nu mearga azi la gradi...tati a zis ca se duce incognito sa-l vada daca intra in apa.
La noi cu culcatul e asa: Marc se culca f. tarziu de cand a venit acasa. Pe la 11!!! Si la 7.30 -8 e in picioare. Avem si un program atipic in perioada asta, ca de la gradi mergem de obicei cu mama si Andrei in parc apoi ia cina la mama si ajngem acasa dupa 10.
Pe Andrei mama il culca pe la 10, ca pe la 9.30 abia vin din parc...asta de cand cu caldurile. Si se trezeste pe la 8-8.30, uneori 9. Sa vedem cum o fi cand vine acasa si dumnealui.
Cand vad ca vb. de filme si TV, ma simt pe alta planeta. De aproape 2 luni nu am mai vazut nici un film, ca sa nu zic ca de fapt nu avem inca TV -ul in functiune, adica nu am pus cablu. Nu credeam ca pot sa traiesc fara TV nici o saptamana, dar 2 luni!
Irinouka ce-ati facut la dr?
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
hellloo zuzici
bine v-am regasit! ne-am intors aseara de la nisipuri, a fost super frumos, vreme buna (exceptie o dimineata ploioasa), apa super calda, conditii la hotel foarte bune. partea mai nasoala .. eva mi-a executat un 39,5 sambata, un 39,4 duminica .. dupa aia nu mi-a mai facut febra .. aseara am mers si la dr .. are un usor rosu in gat
.. tratam cu ceai, lapte si panadol .. mai nasol e ca imi refuza orice fel de mancare solida .. de duminca nu a mancat decat lapte si ceai .. a slabit .. aseara i-am dat laptele (210ml) si mi l-a vomitat .. apoi i-am facut 120 ml si l-a baut fara probleme! toate astea vin la caninii care se chinuie sa iasa .. azi=noapte a fost horror .. s-a zvarcolit ca pestele pe uscat (nu exagerez!), s-a vaitat si s-a aolit .. febra nu a facut .. chiar in halul asta sa faca la canini? eu ma mai gandeam ca poate e o reactie de la sumetrolin .. se poate?? n-am vazuat-o niciodata facand asa .. ea a fost cumintica la dinti si masele ..
gata m-am plans .. nu am apucat sa descarc nici o poza si nici sa citesc din urma ..
va pupacesc .. mai am concediu pana miercurea viitoare .. vroiam sa mai plecam la munte dar cu eva in starea asta nu plec nici la tara ... ![]()
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui irinouka
da, a fost in regula. bine, a durat f putin dar ma duc din nou joi, sa vedem cum a reactionat la tratament. sunt linistita pt ca am aflat ca e pur si simplu un episod f sever. nicio alta complicatie. i-a dat un tratament diferit de ce a mai facut pana acum. sper sa fie bine. irina de bebe rares (23.01.2008)http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/ |
Am scris in acelasi timp
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
irinouka spune:
hei, roli!
foarte "pe repede" era d-na dr aseara, era si multa lume in dreptul usii iar ea nu intelegea ce-i cu oamenii aia acolo. ii intreba "v-am chemat eu?", erau dievrsi care venisera acolo ca la camera de garda a spitalului de urgenta. pana la urma cred ca a consultat pe toata lumea.
i-a dat niste picaturi antialergice, o crema preparata in farmacie - combinatie de locoid si atoderm PP, un gel de dus atoderm si o crema emolienta careia nu reusesc sa ii citesc numele de pe reteta. am luat aseara jumatate din ce era scris acolo. azi, restul. joi ne-a chemat din nou, sa vada cum a evoluat. sper sa fie bine. iti multumesc mult ca m-ai trimis la ea. a zis ca e un caz tipic de DA foarte severa.
bafta pustiului la inot! o sa ii placa mult, sunt sigura. iar daca tatal lui se si duce pe acolo in recunoastere, e cu atat mai bine. ce misto e zona asta iancului/vatra luminoasa, esti aproape de bazin de inot, de terenuri de sport, de parc...imi place la nebunie!
irinouka spune:
ellenuta, bine-ati revenit. imi pare rau de micile belele...si ma speriati la fazele astea cu caninii!!!
ce ciuda imi e ca nu am fost si eu la nisipuri in vara asta...am preferat c-tin si elena si imi vine sa imi dau palme.

de bebe rares (23.01.2008)