Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (228)
Raspunsuri - Pagina 17
irinouka spune:
CATI, AM ZIS, AM ZIS, AM ZIS, AM ZIS de ganglioni!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
bishule, te pup mult, am inteles de pe alt topic ca bebe conrad (care nu mai e bebe, ma rog) sta cu mama ta, in urbea natala. bravo. adica, ma intelegi, daca ai luat decizia asta, sunt sigura ca e aia buna. ma bcur ca m-ai remarcat, hhihi, hope 2 c u again soon.
moni, ce bine ca s-a luat o pauza de la caca-ca-apa :-)..despre ce e vb, ce anuMe te atrage asa mlt de vrei sa devina profi?
ereena, io sunt aici Si ma uit la dr house. tuuuuuuuuuuuu????????
POOP
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
ceska777 spune:
Buna dimineata,
haideti la noi la cafea, puteti veni aduce si clopoteii gaza a scos jucariile afara.....
Irinouka,
da la asta m-am gandit si eu : "Sa fi pus vreun spaniol ochii pe Mertan? Nu se poate?! Poate tot vreun roman aclimatizat acolo?!?"
Cati-M,
uite ca avea si Irinouka dreptate, bine ca sunt ganglionii si se vor retrage precis!
Fug sa-mi termin cafeaua, mergem la banca si la posta intr-o plimbare matinala apoi ii dam desteptarea lui Baloo si lui Mowgli in jungla la ei.... daca nu ma innebuneste cu ei, i-ar vedea toata ziua in cantecelul de pe you tube. Azi dimneata la 06:30 incerc sa ii explic ca nu am de unde sa i-l aduc pe mowgli el zice "wwwpuktyutu", a trebuit sa ii eplic ca in jungla e inca intuneric si ca toti dorm!
Uneori asa de dimineata m-as muta si eu in jungla, sa ma dorm!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ramonab spune:
Neata, cafeluta?Haideti de serviti 
Pe mine m-a trezit din somn o afurisita de musca 
.Asa bine as mai fi dormit.Pruncu doarme, el nu are treaba cu musca pentru ca are pe patut perdeluta contra tantarilor, nu-l deranjeaza nici musca.
Irinouka si tie iti place DR House? Si mie, si mie, imi place de mor serialu ala.Da eu il urmaresc la TVR joia.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
stoisor spune:
neata si multumim de cafea......
off bietu Robi ,bine ca a incetat cu scaunele lichide,nu il stresa mami rau ca nu cred sa i trebuiasca papica nici azi,incearca cu multa rabdare ,ma bucur ca au fost fetele pe faza sa te indrume,ce ne-am face unele fara altele??nici nu ma gandesc.pupam copilu si mamica sa treaca repede burtica
rasturnare de situatie cu masina......telefoane si interventii,pile peste pile si ne-a fost luat Vito(nu ma supar dar ma cam obisnuisem cu ideea)acum asteptam un Ford Ranger(unde dai si unde crapa
)sa vedem,oricum dosarul mai dureaza 2-3 zile si apoi vedem exact unde ne aflam,macar asta este pe stoc si nu mai asteptam dupa el......tati i umpic bosumflici dar il incanta si Ranger-ul asa ca vom vedea
ieri toata ziua am umblat creanga iar acum imi simt picioarele varzama apuc sa scotocesc serios dupa scaun de masina si sa il si comand,sper tot azi sa nu mai asteptam si dupa el
va pupacesc comoriile ,o zi de milioane de dolari
ps.unde este LalaD???Erena??Roxana??Alinus de plus???am capat eu ceva??
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
jelimoni spune:
neata!
robi a scapat de scaun apa cel putin pana acum n-a mai facut,in shimb mi-o facut azinoapte o faza nou nouta de n0am stiut ce sa fac,pe la 5 s0a trezit si s-a pus pe urlete-in mod normal era ora de lapte,i-am adus laptele nu l-a vrut l0a impins nu ma lasa sa-l ating,daca vroiam sa-l iau in brate ma impingea si urla mai rau...il tot intrebam unde-l doare,sa-mi arate,da nimic....zicea auuu da nu-mi arata ce si unde...am aprins si lumina ca m-am gandit ca o fi visat urat si probabil inca doarme,da degeaba,am tinut-o asa jum.de ora care mi s-o parut cat 5 ore...
apoi dintr-o data s-a intins dupa lapte l-a but tot,si-a pus capu pe burta mea si a adormit...
acum e f bine dispus si-a scos toate jucariile si de o ora nu ma baga in seama,cred ca e prima oara cand am apucat sa-mi termin cafeaua cat era inca calda!
ali e bine si cu ford!
parca e mare rau rangerul nu?
iri....taremi sta pe limba sa ma laud da tin secret pana vad ca-mi iasa,ca sa am cu ce ma llauda nu numa cu vise ![]()
ah am uitat sa-ti zic ca nu m-am putut abtine sa nu intru sa-l vad pa raresicu,mama ce baiat frumos poti avea!are nste ochi incredibili,si intradevar e picatura din mami!
Ven spune:
Buna dimineata.
Ceska, copiii mei se culca tarziu. Chiar foarte tarziu, daca ne raportam la copiii din Germania ![]()
Adica pe la 22:00 - 22:30 dau eu stingerea, dar de adormit efectiv, numai pe la 23:00 sau uneori chiar dupa, mai ales Mathias, cand il deranjeaza ceva.
Aseara cred ca l-a durut burta, ca a mancat ieri 2 chiftele fara sa sufle, asa ca a adormit la ora 01:00 fara 20'. 
Nu stiu, atata timp cat e lumina afara nu am nici o sansa sa-i pun in pat. Chiar si iarna, tot la 22:00 se culca, desi Markus merge la gradinita, deci se trezeste la 8.
Acum, in vacanta, ne culcam toti tarziu si eu cu ei dormim pana la 9:30 - 10
Daca se trezeste Mathias inainte de 9, ma enervez
, mi se pare ca mor de somn.
Dar culcatul la 20-21, asa cum imi tot explica si soacra-mea ca se culca copiii in Germania mi se pare.....ireal. Pai daca s-ar culca la ora aia, sotul meu, care tot a doua zi lucreaza pana la 20, nu l-ar mai vedea pe odorul mic mai deloc.
Acuma vara stam afara in curte / pe terasa pana la ora 22. In fiecare seara. Avem program de jucat, apoi de udat cu furtunul gazonul si florile, si uite asa se face 22. Cand copiii mei nu dau nici un semn de somn, ii bag eu in casa, ca ma gandesc ca le ajunge atata zbenguiala ![]()
Noh, "cate bordeie atatea obiceie", vorba ceea.
Mi-ar placea sa se culce mai devreme, dar nu mi-ar placea deloc sa ma trezeasca la 6 dim. cu chef de joaca ![]()
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven Buna dimineata. Ceska, copiii mei se culca tarziu. Chiar foarte tarziu, daca ne raportam la copiii din Germania Adica pe la 22:00 - 22:30 dau eu stingerea, dar de adormit efectiv, numai pe la 23:00 sau uneori chiar dupa, mai ales Mathias, cand il deranjeaza ceva. Aseara cred ca l-a durut burta, ca a mancat ieri 2 chiftele fara sa sufle, asa ca a adormit la ora 01:00 fara 20'. ![]() Nu stiu, atata timp cat e lumina afara nu am nici o sansa sa-i pun in pat. Chiar si iarna, tot la 22:00 se culca, desi Markus merge la gradinita, deci se trezeste la 8. Acum, in vacanta, ne culcam toti tarziu si eu cu ei dormim pana la 9:30 - 10 Dar culcatul la 20-21, asa cum imi tot explica si soacra-mea ca se culca copiii in Germania mi se pare.....ireal. Pai daca s-ar culca la ora aia, sotul meu, care tot a doua zi lucreaza pana la 20, nu l-ar mai vedea pe odorul mic mai deloc. Acuma vara stam afara in curte / pe terasa pana la ora 22. In fiecare seara. Avem program de jucat, apoi de udat cu furtunul gazonul si florile, si uite asa se face 22. Cand copiii mei nu dau nici un semn de somn, ii bag eu in casa, ca ma gandesc ca le ajunge atata zbenguiala Noh, "cate bordeie atatea obiceie", vorba ceea. Mi-ar placea sa se culce mai devreme, dar nu mi-ar placea deloc sa ma trezeasca la 6 dim. cu chef de joaca Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
din pacate noi suntem in categoria trezit la 5-6 si inceput cu joaca,fotbal,sarituri in capu lui mami daca nu se trezeste

trezit la ora 9?nu mai stiu ce-i aia de 2 ani!
esti o fericita!
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Neata, cafeluta?Haideti de serviti ![]() Pe mine m-a trezit din somn o afurisita de musca ![]() .Asa bine as mai fi dormit.Pruncu doarme, el nu are treaba cu musca pentru ca are pe patut perdeluta contra tantarilor, nu-l deranjeaza nici musca.Irinouka si tie iti place DR House? Si mie, si mie, imi place de mor serialu ala.Da eu il urmaresc la TVR joia. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009 ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
ramo am uitat sa te felicit si eu pt post!cand incepi?cu razvanici ce faci?
si eu il ador pe dr house
ramonab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jelimoni
ramo am uitat sa te felicit si eu pt post!cand incepi?cu razvanici ce faci? si eu il ador pe dr house MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE SI FILME ROBERT ce mare am crescut!! |

Incep de la 1 septembrie.Razvan SPER ca va merge la cresa.Acum in august trebuie sa duc dosarul.Mi-a trimis instiintare de la cresa sa duc dosarul complet.Acuma nu stiu daca asta inseamna ca mi l-au acceptat deja sau se va alege in urma dosarelor.Zic asta pentru ca atunci cand l-am inscris mi-a spus ca sunt foarte multe cereri si se va lua in ordinea inscrierii.Noi am fost cam peste nr de locuri.
Daca nu, atunci va sta cu mami.
Dr House e joia la ora 23 la TVR 1.
Roberticu ca s-a facut bine.RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)