Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (228)
Raspunsuri - Pagina 13
stoisor spune:
Ramo multumesc.....nu cred ca o sa o bag la mancaruri noi in concediu,o sa mergem si noi pe borcanele ,sper sa nu faca figuri ca si acasa
la cap mancare .....si nu in ultimul rand
felicitari pt post
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ceska777 spune:
Ramonab,
felicitari pentru postul obtinut!!!!!
Cu Razvi ce faci cand incepi lucrul? L-ai duce -teoretic- la o gradi unde lucri tu sau alta?
Stoisor,
la mare o sa fie bine, chiar daca nu papa ca acasa o sa fie aerul, soarele, apa toate foarte bune penru Sara. Eu regret enorm ca nu am ajuns deloc la mare anul asta.
Roli, uf!
Poate Marc e putin intors cu fundul in sus pentru ca e intr-un spatiu nou, aici?! Vorbind de finante..... zi mersi ca aveti locuinta voastra, e cat de cat pusa la punct acuma, tot ce lipseste o sa vina incet-incet. Noi in chirie
dupa 7 luni inca nu avem tot ce imi trebuie. A patra camera e tot pe post de debara, ne mai trebuie cel putin o comoda cu muuuuuuuuulte sertare pentru toate nimicurile care se aduna intr-o casa si mobila pentru hol! Tu spui ca ai luat multe chestii de la ikea, mobila de hol si comoda cu sertare ai vazut????
Ar fi fain sa mearga Marc la inot, ai sa vezi ca o sa se poata!
Aweya,
imi pare rau sa aud ca ati fost bolnaviori....sper sa nu fie totusi infectie urinara acum.
La capitolul boli eu pana acuma sunt cam incuiata, nu m-am sesizat decat la chestiile evidente (febra, eruptii pe piele)!!! 

Si B. e uneori caldut bine, fara sa transpire insa eu ziceam ca seamana cu taica-su si cand avea putin febra si obrajii rosii am pus pe seama dintilor.
Chiar sunt curioasa (
ca sa intaresc parerea conform careia in Romania se fac prea multe comparatii intre copii de aceeasi varsta si se uita de unicitatea fiecaruia, asa citeam undeva azi pe net ![]()
) are vreun clopotel deja toti dintii de lapte?![]()
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
godzila spune:
Am fost la dr si nu e varicela sigur. Mi-a zis ca ar fi dermatita atopica…ma duc maine cu el la dermatolog sa vedem ce zice si el…dar daca imi da tratament cu cortizoni spun pas. Oricum examinarea a fost superficiala, ca de obicei, medica mea e in concediu asa ca am fost la o loctiitoare.
Multumim celor care ne-au vizionat.
Ramona, multumim…chiloteii i-a pus singur la sutien l-a ajutat ca tare haios mi s-a parut cu arata. E super sa ai 2 copii, rad si tip toata ziua. Mai, ce scumpici e al tau cand danseaza…pupam buba. Felicitari pt post!
Ema ce putin mai ai pana sa nasti, incredibil. Nastere usoara zuzica.
Off saracuta Theuta, lasa ca o sa treaca…eventual gaseste o recompensa pt ca a stat la intepat, sa ii mai indulcesti clipa.
Ven bafta in lupa cu crocobaurii.
NOUR, felicitari!!! Sa iti traiasca bb, sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii.
alina023 spune:
Da, Ana are toti dintisorii de lapte. Si??? Nu papa fetelor!!! De vreo 3-4 zile bea maxim 200ml lapte/zi plus inca maxim 200g mancarica (adunat de la toate mesele). 

Ar manca non stop paine si nimic altceva. Nici macar fructe!!
In conditiile in care este cea mai mare ca varsta dintre clopotei, Ana are 80 cm si 10.7 Kg. Nici macar gladiola nu pot spune ca e. 
Nour, draga mea, cu milioane de scuze pt intarziere, sa-ti traiasca noua minune si sa va bucurati impreuna de o familie plina de dragoste!
In seara asta il duc pe Luca la prima lectie de inot. Sper sa nu ma tina sefa peste program (nu ca ar fi f mult de lucru, dar ea apare la birou cu jumatate de ora inainte de ora mea de plecare si o apuca atunci diverse
).
Pupaceli!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
poze cu noi
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
nemary spune:
Ramona, felicitari pentru postul obtinut.
Ceska, din pacate nu prea stiu ce sa-ti spun, Daria mananca orice fel de fructe. Dar cred ca cel mai mult(dupa banana, pe care incerc sa le evit) ii place zmeura.
Si pt ca intrebai de dinti, Daria are aproape toti dintii(ii lipsesc 4 masele)
Nicole, imi pare tare rau sa aud ca ati fost bolnaviori. Poate ca nu are si infectie urinara.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
irinouka spune:
salutare, fetele!
godzila, sper sa nu fie dermatita atopica. e bine sa concultati mai multi medici. inteleg ce spui cu cortizonul. numai ca de f multe ori eruptiile scarpinate ajung sa se infecteze, daca nu le tratezi cu unguentele specifice afectiunii asteia. iar o infectie de genul asta te baga in alte belele. un strat subtire de crema cu cortizon va poate feri de alte probleme. cum spuneam, duceti-va la mai multi medici. ce ti-am spus legat de cortizon si infectii e strict din experienta personala cu rares. chiar in perioada asta i s-au infectat niste leziuni provocate de scarpinat si tot umblu sa le dau de capat. si mi se trage de la incapatanarea de a nu il da cu cortizon decat in ceasul al doispelea. aia e.
fetele cu copilasi mai silfizi, il inscriu si pe rares in clubul vostru, are 85 cm si sub 11 kile. ;-))) dar la ce consum de energie are, nici nu ma mai mir. sanatos sa fie.
stancutz, ma bucur ca sofiei ii merge bine si ca accepta "jucarelele" din urechi. draga de ea...
cu lichidele stiu cum e, nici fiu-meu nu se da in vant, nici nu am stat sa calculez cat bea, ca banuiesc ca ma lua durerea de cap.
mai era ceva dar nu mai tin minte...
roli, am vb adineauri cu dna doctor, ne ducem diseara ca e de garda. ma poti sfatui daca si cu ce e nevoie sa o servesc? am zis 'daca", nu am neaparat reflexul spagii dar nu vreau nici sa fiu prinsa pe picior gresit.
va pupez!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
ramona, toate felicitarile si din partea mea. obtinerea unui post, mai ales in perioada asta grea, e aur curat! sper sa ai parte numai de satisfactii!
grati.ela spune:
Bravo Ramona!
mai fetelor, e normal sa stau de 5 ore in birou si sa nu-i dau de capat? am tone de carti pe care Ozi sigur nu va pune mana (ca miros a vechi
), un raft plin de "invata engleza, franceza, germana, spaniola....", carti de mate pe care i le-am cumparat la greu, schizofrenii de-ale lui tata-sau, enciclopedii unele nedesfacute....STOP!STOP!STOP! Nu mai cumpar nimic pt ca altfel tb sa inchiriez o magazie. E un jeg in casa mea de-ti ridica parul pe spinare, menajera e in vacanta (oricum nu statea ea sa-mi vantur cartile prin casa), sotul se da rapus cand e vorba de shmotru, Ozi prefera sa-l pazeasca pe Tudor, mama ma ia la rost ca-s mocaita si....soacra-mea e in vizite la verisoarele ei sa le dea o mana de ajutor
Ven spune:
Hello.
Ramona, felicitari, las' ca e bine ca e in oras, la anul va fi Razvan mai mare si te va lasa sa inveti mai mult, sa fie si mai bine, adica titulara! 
Ceska, join de club, nici Mathias nu mananca absolut nici un fruct in afara de banana. Dar e o faza trecatoare (care poate tine si cateva luni), stiu asta de la Markus.
Mathias vara trecuta devora piersicile, acum sa nu le vada. La fel a avut faze cu banana, perioada cand manca zilnic, cu mare pofta, si 2-3 luni cand nici nu vroia s-o vada. Isi va reveni.
Ah, el nu mananca nici legume crude (rosii, castravete, ardei). Totul e kaka ![]()
Nicole, sorry pt. enterocolita. Si sper sa nu fie infectie urinara si la voi, ca e naspa
. Noaptea nu e agitat? Subfebril / febril?
Vera, eu zic sa o asculti pe Irinouka!
Stancutz, ma bucur ca Sofia e mai prietenoasa cu noile olive. Doamne ajuta sa evolueze asa de bine incat sa nu mai trebuiasca operatie! 
Eu sunt rupta de spate, azi am facut curatenie ca lumea la etaj, toata mansarda singura. Mi-a luat vreo 4 ore, acum simt mii de cutite in sale cand ma aplec.
Maine am programat parterul, iar poimaine, rasplata
: merg sa-mi tatuez sprancele (un fix mai vechi de am meu.)
irinouka spune:
grati, vorbesti de lucruri sfinte, serios!
sper sa te incumeti sa arunci din carti si sa imi spui pe urma cum ai procedat, poate-poate o sa reusesc si eu, itnr-o buna si furmaosa zi. nasol ca n-ai ajutor dar poate chiar e genul de chestie pe cfare s-o faci singura. si pe urma, daca se gaseste cineva sa iti reproseze ca ai aruncat nu stiu ce, sa poti spune, seninsa: 'da' tu unde erai cand eu ma chinuiam singura sa le dau de cap? adio!"
fructe: au mare succes. zmeura e un hit, cum spuneai si nemary, numai ca i-am dat doar de 2 ori. mi-e tare frica de ea. cu banana m-am convins ca e ok, n-are nicio reactie nasoala. marul e fructul preferat, merg si caisele si piersicile. nu reusesc sa il conving cu pepenele rosu. sa incerc cu ala galben?