Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (228)
Raspunsuri - Pagina 12
ceska777 spune:
Hellouuuu,
Gabritza,
ei su speram sa citesc romane cand o merge gaza la nani scrise de zuze in week end... Acuma e cu bunicul afara si eu am o supica pe foc si pana ma apuc de felul doi am vrut sa citesc pe-aici.
Cum e Daria la gradi????
Stancutza,
sper sa vrea si Sofia sa poarte aparatele cu noile olive si sa aveti progrese... Despre baut apa nici eu nu sunt foarte multumita de B dar merge... cand isi aduce aminte cere si trage la greu din sticla cu pai, ma mai refuza, insist etc.
Daca ma intrebi acuma ce ingrediente avea ciorbita aia nu mai stiu, dar incerc sa imi aduc aminte:mancarea am facut-o ca pentru noi si da gaza a papat acelasi meniu cu noi. Ciorbita: morcovi (radacinoase albe in afara de telina eu aici in supermarket nu gasesc, ar trebui sa incerc la piata la tarani) gulii, conopida, putin dovlecel, se dunstuie, apoi apa peste se fierb, adaug orez o mana buna, spre final am pus si suc de rosii mai gros sa fie putin mai colorata. Gata! Felul doi a fost sambata conopida la cuptor. Acolo iar am fiert conopida, cu trei cartofi mari taiati felii, morcovii iar rondele. Am adaugat ardei gras felii, ceapa felii subtiri, am asezat intr-o forma de pus la cuptor, peste am batut 2 oua cu putina smantana, am presarat branza rasa (cascaval) si gata. A papat gaza din toate cum ziceam.
Azi avem ciorbita de vita cu morcov si scoici din taitei. Felul doi mancarica de gulii si dovlecel, cu ou si marar. Sa vedem daca ii va placea.
Desert o praji cu fulgi de ovaz, banane si nuca de cocos, reteta o gasiti la mine pe blog, dupa labelul retete. Eu o sa scot din reteta kakao si scortisoara, pun eventual doar putina kakao si in schimb ciocolata rasa putin.
Ca veni vb de blog i-am schimbat iar look-ul,cine ne-a citit si inainte poate sa vada diferenta. Asteptam feed back!
Gata fug la bucatarie.
Intru cand doarme gaza de pranz.
PS azi pt prima data de cand amr evenit acasa s-a trezit omeneste la 06:40!!!!!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
beinazutza spune:
ziua buna!
nu am mai facut-o de mult asa ca pana nu este prea tarziu vreau sa urez si eu sanatate si la multi ani tuturor sarbatoritilor lunii iulie.
Doamne ce rau mi-a parut de Theutza , mititica prin ce a trebuit sa treaca!sper sa-si revina cat mai repede,
despre noi : suntem bine, crestem ca toti clopoteii de altfel.Am vazut multi clopotei vorbareti. Beatrice nu zice f multe dar cat de cat. acum e la faza cand striga intruna Mamaaaaaaaaaaa.Sambata seara o intrebam : cum te cheama? Bitis, dar pe fratele tau? Icii, si eu ii spun pe tati il cheama fane... acum zi si tu cum il cheama pe tati? Ane!Dar numai cand vrea ea si are chef in schimb este f usor aaaa incolo, aaaaa aia...
Am si eu piticii mei... mi se tot parea ca nu prea vorbeste si am tot verificat-o sa vad daca aude bine... sta f bine la capitolul asta .un zgomot cat de incet imediat isi duce mana la urechiusa sa ne faca atenti ca se aude ceva.
va pupam!
beinaz mami de richard si beatrice
roli25 spune:
Si eu sunt pe aici...cu stare de kko din lipsa de finante...ma enerveaza ca ma uit in jur cate ar fi de facut si nu pot ca nu am cu ce
.
Marc de maine incepe inotul la gradi si tb sa fac pe dracu' in patru sa fac rost de bani macar pt asta ca imi doresc tare mult sa mearga.
Azi noapte am avut iar un episod de trezire cu urlete, statea in fund si urla nu stiu de ce, i-am dat paturica preferata care cazuse din pat si s-a culcat la loc. A fost prima data cand a acceptat sa-si continue somnul in patul lui, spre deosebire de noptile trecute cand venea peste noi.
Raman in zona cu treaba la aranjat bucataria.
Ceska, ce bine gatesti tu acolo
...eu de cand nu mai am bucatarie cred ca nu mai stiu sa fac nimic (nu ca inainte eram cine stie ce priceputa...dar macar pt copii faceam).
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor fetele unde umblati?? Ceska multumim,eu nu doream asa o masina caci nu cred ca o vom putea si umple de copii si chiar nu i vad rostu dar asta este si nu o sa mai am nici eu ce sa conduc o perioada,pana imi va putea lua si mie ceva mic dar de,are un pitic mare pe capatana si trebuie sa i faca damblaua |
Stoisor,
azi sper ca iti merge ceva mai bine!

Da Vito e cam mare dar stai ca poate e o investitie buna.... sa aveti loc pentru fratiori si surioare se Sara?! Si Rommster-ul nostru e un minivan si o masina de familie, unica pentru noi. E numa buna pentru 4 persoane, 2adulti+2 copii daca o fi sa fie in vreo 4-5ani si la noi cazul. De portbagaj nu ma plang e mare au loc de toate inauntru. Ieri am fost la plimbare si cu Luky care a avut loc de-ntors in portbagaj iar caruciorul gazei a stat pliat in fata alaturi de sofer.
Visez si eu (si cine stie cand devine realitate) la o masinuta mica pentru mine, ford ka, fiesta sau chiar si un opel corsa. Poate o voi mosteni pe cea a socrului ca ne facem treaba cu ea cand tati e la lucru, noi patru: eu, socrul meu pe post de sofer, gaza si Luky.
Eu vroiam sa ma plang de altceva: GAZA NU MANANCA FRUCTE!!!! In afara de banana mai nimic. Adica chiar nimic. Si am imbiat-o cu de toate, fructe de sezon sau mai exotice... nimic. Cum sa fac sa manance fructe?! Am citit zilele trecute ca exista intoleranta la fructoza... ati auzit de asa ceva? Adica caz concret? Acuma ii fac (

fiindca nu le mananca proaspete) compot de nectarine cu putin zahar brun. Fructele sunt atat de faine ca eu nu ma mai opresc din manat si gaza nici nu vrea sa le vada.Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
roli25 spune:
Ceska, Stoisor, voi va doriti masini mici, eu am masina pre mica si imi doresc una mare, ca sa mergem si noi omeneste in vacante. Asa e, fiecare isi doreste ce nu are.
Ma uit la nasi care au 3 copii si si-au schimbat un Renault Kangoo cu un Renault trafic, care e ditamai duba. Merg asa relaxati...cu catel cu purcel, cu bunici, cu biciclete, cu schiuri, carucior, pat...ce sa va spun ca e tare bine. Nasa a facut scandal ca ce le trebuie ditamai duba, da acum si-a dat seama ca e buna.
Ceska, si Andrei a avut o perioada cand facea figuri cu fructele. Incercam toate variantele...le manca in functie de toane...odata bucatele, alta data rase, altadata amestecate in iaurt, acum le doreste intregi, sa muste din ele.
Si e innebunit dupa pepene.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
stoisor spune:
da Roli asa este ,fiecare vrea tot altceva.....zici ca e buna ditai'duba???asta este,actele sunt bagate,sper sa ma incante si pe mine pana la urma dar tot nu voi avea tupeul sa plec eu cu ea
,revin,eu vreau ceva mic-mic si al meu
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
ziua buna fetele
multumim de cafeluta,dar am fost prinsa cu niste treburi toata dimineata iar Sasa carata dupa mine binenteles
Ceska am zis si eu ca tac sa isi ia orice dar cu mine cum ramane??imediat incep lucrul si chiar imi trebuie masinuta si mie .....acum om vedea ce va iesi
despre fructe ce sa iti spun,Sara la fel doar banana,asta pana au aparut nactarinele si piersicile,curatam o nactarine si o piersica si le taiam bucatele si i le lasam jos in castronel ,pe langa ea ,ea tot facea papa in castoanele ei si mai scapa si cate o bucata in gurita,acum efectiv se urca pe scaun si se serveste de pe masa,daca nu sunt atenta,roade coaja ,o scuipa si apoi papa tacticoasa miezul,dar nimik in rest.....nici macar banana,cred ca i satula de ea,nu stiu ce sa iti spun,poate i o toana si i va trece si lui B pana la urma,pacat ,cum zici ca e plin sezon de fructe si cine stie cat i mai trebuie lui........in gradina avem capsuni si zmeura,una doua i in tufe la papa ,ce spalat ca nu mai apuc sa i le spal ,jap cu ele in gura......sper sa se imprieteneasca cu fructele si piciul tau
Ramo cum te-ai descurcat cu Razvanelu cu papica la mare??/eu tot caut acuma apartamente complet utilate (bucatarie)ca nu stiu ce o sa fac cu papica Sararitei si ea este inca in faza pasat tot,adica mesele principale caci i smechera papa fructe,musca efectiv si mesteca,biscuiti,covrigi,soldatei dimineata dar nu si mancare mancare
vorba Lalei,are sita in gat
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor ziua buna fetele multumim de cafeluta,dar am fost prinsa cu niste treburi toata dimineata iar Sasa carata dupa mine binenteles Ceska am zis si eu ca tac sa isi ia orice dar cu mine cum ramane??imediat incep lucrul si chiar imi trebuie masinuta si mie .....acum om vedea ce va iesi despre fructe ce sa iti spun,Sara la fel doar banana,asta pana au aparut nactarinele si piersicile,curatam o nactarine si o piersica si le taiam bucatele si i le lasam jos in castronel ,pe langa ea ,ea tot facea papa in castoanele ei si mai scapa si cate o bucata in gurita,acum efectiv se urca pe scaun si se serveste de pe masa,daca nu sunt atenta,roade coaja ,o scuipa si apoi papa tacticoasa miezul,dar nimik in rest.....nici macar banana,cred ca i satula de ea,nu stiu ce sa iti spun,poate i o toana si i va trece si lui B pana la urma,pacat ,cum zici ca e plin sezon de fructe si cine stie cat i mai trebuie lui........in gradina avem capsuni si zmeura,una doua i in tufe la papa ,ce spalat ca nu mai apuc sa i le spal ,jap cu ele in gura......sper sa se imprieteneasca cu fructele si piciul tau Ramo cum te-ai descurcat cu Razvanelu cu papica la mare??/eu tot caut acuma apartamente complet utilate (bucatarie)ca nu stiu ce o sa fac cu papica Sararitei si ea este inca in faza pasat tot,adica mesele principale caci i smechera papa fructe,musca efectiv si mesteca,biscuiti,covrigi,soldatei dimineata dar nu si mancare mancare vorba Lalei,are sita in gat Sara Ioana 15.02.2008************************** am un anisor ************************* POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008![]() 7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Stoisor, eu am dus cu mine si borcanele.El mai manca si cu noi la restaurant la pranz, de obicei ii luam ciorbica de pui.Nu totdeauna ii placea asa ca trebuia sa ii dau borcanel.Dimineata ii dadeam ca si acasa soldatei de paine, iaurt, rosii cu branza , ou fiert (aveam de ala ce incalzeste apa )cereale cu lapte etc.Seara de cele mai multe ori manca ca si meniu de dimineata.Si fructe manca la greu intre mese, piersici mai ales.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
aweya spune:
Buna ziua zuzici!
N-am mai scris de vreo saptamana pt ca piticul mi-a facut enterocolita, apoi maraieli din cauza dintilor/maselelor, iar acum il suspectez de o infectie urinara. De cateva zile nu prea face pipi, Pampers-ul este mai mult uscat, cu toate ca bea lichide. In plus, are si o transpiratie rece, palmele si piciorusele sunt calde...Asa ca maine mergem la medic sa fiu mai sigura, mai ales ca as vrea sa-i fac si un set complet de analize.
Am mai citit zilele acestea ce ati scris si vreau sa o felicit pe Nour pentru bebelus (parca e baietel, asa am inteles
), sa le urez multa sanatate clopoteilor bolnaviori si concediu placut mamicilor si copilasilor!
Noi va pupam si speram sa revenim cu vesti mai bune!
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata
ramonab spune:
Ceau din nou
Nu de mult am venit de la sedinta de repartizare pe posturi si sunt very happy ca am reusit sa obtin un post in oras la o gradinita foarte buna.
Vorbeati despre fructe, Razvi mananca fructe si cel mai mult ii plac piersicile.AM incercat sa ii dau pepene rosu, da nu i-a placut.
Dar stiti ce ar manca non stop, la orice ora? Rosii.E pur si simplu innebunit dupa ele.Si goale le manaca si ii place mai ales sa suga zeama aia din ele.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)