Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (228)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

fetele unde umblati??

Ceska multumim,eu nu doream asa o masina caci nu cred ca o vom putea si umple de copii si chiar nu i vad rostu dar asta este si nu o sa mai am nici eu ce sa conduc o perioada,pana imi va putea lua si mie ceva mic dar de,are un pitic mare pe capatana si trebuie sa i faca damblaua

asa am o stare de kko astazi de nu pot descrie in cuvinte,poate si vremea e de vina,acum i soare,acum bate vantu,acum ploua,zici ca sunt babele din martie
Sara se distreaza cu buni,tati i la pesti iar eu efectiv sunt aiurea in tramvai ,in jocul lor nu ma pot baga ,sunt in plus,imi belesc ochii in biblioteca dar nu vad nimic interesant si cred ca o sa ma bag in pat ,dar nici somn nu imi este

va pupacesc si scuze....

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Si un mesaj special
Iriiii wellcome back. si imbratisari pt Palu si mami a lui draga!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

pipeta si shosetzica

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Salutare,

Am o durere de cap de vreo 2 zile...ma termina trezirile lui Marc. Azi noapte pe la 4 a venit la mine ca vrea sa merg sa dorm cu el in sufragerie! M-am dus ca sa evit un scandal si sa nu-i sara somnul de tot. La 7 era in picioare si tragea de mine ca e tarziu.

Aseara l-am luat si pe mezin si am fost cu amamndoi in parc si apoi am luat cina la buni. De fiecare data cand plecam Andrei plange de imi rupe sufletul .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Dupa doua zile in care nu am avut timp nici sa respir (am fost pe-afara, am gatit, am trebaluit, ne-am jucat etc, totul in ritmul Sofiei, deci fara pic de pauza) va scriu in timp ce mi se usuca oja si parul :-)

Multumesc mult si toate fetele care au intrebat de noi zilele astea. Sofia a scapat aproape de tot de mucusori, pe ea o tin cam o saptamana si ne-am incadrat si de data asta, oricum nu a fost ceva grav. Cred ca am racit toti trei de la aer conditionat, dar fara el nu stiu cum am fi rezistat.

Ema, hai curaj pe ultima suta de metri, eu sa stii ca dau drumul la AC si cand suntem noi acasa, dar stau cu Sofia in camera ei si ne jucam in timp ce merge AC in sufragerie la putere maxima, deci nu o expun direct. Si incerc sa-l evit si eu direct.

Vineri i-am luat olivele cele noi si suporta mult mai bine aparatele (Slava Domnului!). Marti mergem la evaluare si reglaje, la spital. Sper sa primim incurajari si sfaturi noi pentru a o face sa tina totusi aparatele mai mult in urechi. Kay de pe forum imi povestea ca Sonia cere singura aparatele si nu mai vrea sa le dea jos nici cand doarme...si aude asa bine cu ele, incat nu mai e nevoie sa faca operatie! Deci se poate si asa!

Vreau sa va zic ca am mai vazut printre picaturi pozici frumoase, in sfarsit ale lui Roli din Delta - ce concediu frumos, ce baieti cuminti si ce locuri de vis! Am vazut si doi copii suberbi de Godzila, are Vlad niste ochisori ..., am vazut-o si pe Alexia, vorbareata frumoasa cu basmaluta ... cam atat am prins zilele astea.

Vreau sa urez si eu insanatosire grabnica puiutilor bolnaviori: Mathias, Thea, Benji, Vlad, sa le treaca repede balaurii sau bubitele!

Irinuka, ai revenit in forta si imi plaaacee! Rares e rapitor, deja un cuceritor se pare!
Ven, nu-i asa ca e misto Clive Owen? Barbatii englezi nu sunt grozavi de felul lor, dar si cand iese unul :-)
Ceska, vorbeai de supa din care a gustat Benji azi si ai enumerat numai ingrediente pe care eu nu le-am folosit niciodata la ciorbita! Ia da-mi si mie reteta ta, am chef de experimente!
Fetele, stiti ceva de Anca.B? Sper ca e bine, nu a mai scris de foarte mult timp! O fi suparata pe noi?

Ieri am fost la pediatru, la vizita de un an jumate. Sofia are 81 cm inaltime si 10,650 kg, e bine, s-ar putea un pic mai dolofana dar e bine si asa. I-a iesit si al treilea canin, sper ca in curand sa mai terminam cu noptile cu intreruperi care tin deja de mai mult de jumatate de an.
I-am povestit doctoritei despre "odiseea" noastra nesfarsita cu burtica sensibila si ne-a recomandata sa-i mai facem niste analize: coprocistograma, testare pt helicobacter pilori, proba de digestie si parca inca ceva. In plus, a observat ca Sofia are cateva piscaturi de tantar cam mari si umflate. Si i-am zis ca in general i se vindeca destul de greu bubitele si intepaturile. Asa ca, atunci cand ne-om indura sa-i facem analize de sange din nou, trebuie sa-i facem si unele imunologice. Dar asta pe la un an si noua luni, cred.

Va ziceam eu ca Sofia de vreo 2 sapt are "bufeuri", momente in care caputul i se incalzeste brusc, la fel palmele si talpile, si vine sa se cuibareasca la mine in brate. Asa cum incepusem sa banuiesc si eu, e posibil sa aiba infectie urinara. Maine o sa-i luam proba, oricum noi trebuie sa ii facem lunar urocultura. Sper totusi sa nu fie, dar daca o fi, o tratam, ce sa facem.

Nu stiu cum sa o fac sa bea, mai fetelor...din orice lichid ia doar cateva guri si pe urma incepe ori sa scuipe, ori sa se joace cu cana / biberonul - f incantata. Daca ii schimb recipientul, manifesta un oarecare interes o zi-doua, dupa care acelasi lucru. Si pe caldurile astea, ea bea maxim 150 ml pe zi...e fff putin, nu stiu ce sa mai fac, ea ar trebui sa bea mult ca sa evite infectiile urinare!

Gata, am scris un cearsaf, sper sa ma suportati totusi, sau daca nu, sa ma sariti :-) Va pup pe toate si incerc sa mai scriu saptamana asta.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

neata!!!!
poftiti la cafeluta!
calda,cu frisca,lapte!

eu ma pregatesc sa plec la job si am zis sa impart cafeluta de dimineata cu voi!

ma inarmasem cu mult timp la dispozitie aseara ca sa citesc ce ati facut in we!
si surpriza:in 2 zile ati scris doar 4 pagini????????

Daria e la cresa iar eu plec(cum am mai zis) la job.
ne auzim dupamasa cand ajung acasa.nu promit ca intru de la munca.
va doresc o zi buna si o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

neata!!!
Gabby multu de cafea
Intru azi mai devreme si eu ca ma pregatesc sa ma duc la distribuirea de posturi si am mari emotii.

Stancutza tin pumnii sa veniti cu sfaturi bune de la doctor.Ma bucur ca Sofia suporta mai bine aparatele cele noi.
Despre bautul de lichide si al meu s-a puturosit.Inainte bea foarte mult, cam 500 de ml pe zi de apa.Acum gusta putin si face ca Sofia ta, se joaca cu sticluta.Dar stii ce fac?Ii dau sa bea direct din cana.Asa reusesc sa ii dau mai mult sa bea.Poate incerci asa.

LauraI offf , bine ca macar ati scapat de injectii.

Nour Felicitari!!!!!!!!Sa fie sanatos si mancacios si tie recuperarea rapida!!!

Stoisor ce bine ca s-a rezolvat si pentru voi si puteti merge la mare, iupiiii!Tare bine se va simtii Sara acolo.
Sa stapaniti sanatosi masinuca!

Shose ce bine va distrati voi la cabana!E bine sa ma schimbe putin pesisajul copiii nostri.
Si eu ma gandesc sa merg putin cu Razvi la socrii asa cam o saptamana sa il las putin sa isi faca de cap cu nisip cu piscina (preferatele lui).Acuma sa vad cat de repede amenajeaza curtea socru-meu ca acum e cam aglomerata de toate prostiile.

Noi am petrecut sambata ca a fost in oras festivalul berii.Si am mers putin cu Razvi la o bere .Ar fi vrut el da' i-am dat numai apa lui..Cat am stat noi la terasa el s-a luat cu niste fetite si a dansat pe Vank si Holograf de am crezut ca nu mai oboseste.Daca l-ati fi vazut cat a dansat!Sarea pe acolo intr-un picior si prindea fetele de mana sa danseze cu el (asa le vazuse pe ele ca danseaza, si a vrut si el in hora ).S-a distrat tare bine cu fetitele acelea.
Lui tare mult ii place cu copiii, orinde mergem el fuge unde vede copii si asa rade la ei si fuge dupa ei chiar daca copiii sunt mult mai mari si nu-l baga in seama.
Pun imediat pe blog niste poze.

A, ieri am lasat ficioru la mama si am mers cu sotu la pescuit in Ungaria.Ghici cine a prins cei mai multi pesti?Moi!!!!Na bine, hai recunosc, sotu l-a prins pe cel mai mare de vreo 2,5 kg, eu am prins prichindei de 200-300 de gr, da' multi, vreo 10 buc.

Gata placintoiu, scuze

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

aloooo!
unde ati fugit toate?
nu e buna cafeaua mea sau ce se intampla????
hai ca fac prezenta si va pun absente nemotivate!

roli imi pare rau de ce se intampla.abia astept sa scapati de probleme si sa va linistiti si voi si cu casuta si ci trezirile puiului!

stancutza ma bucur ca ne-ai mai scris despre voi!

ramona sa ne spui ce ai facut cu postul!

nour sa iti traiasca baiatul,sa fie sanatos si papcios si tie refacere usoara!

revin cu prezenta,da?

Mergi la inceput

asaaaa:

laura? roxana? lala? irina? stoisor? codrutaa? alina? danonique (nu ai mai dat de mult nici un semn)?ceska? ven? laura ioana? si care va stiti ca lipsiti de la apel!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Gabby, io-s p'aci! Dar cu stare de kko din motiv de zi de luni la un job de cacao. Multumesc de cafeluta. Merg acu' sa bag si o tigara langa ea.

Citesc...dar vad ca nu prea mai am ce. Or fi toate zuzele depresate ca si mine?
Si colac peste pupaza mi-e si colega de birou cu fundu-n sus. E o atmosfera aici de-ti vine sa fugi.

Pupaceli la toata gashca!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
poze cu noi Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

da eu ca sunt singura singura in birou????

Mergi la inceput