Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (228)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinouka

roli, nenorocite sunt belelele astea cu mesteri si instalatii...hai, ca nu mai e mult. tot nu mi-ai spus unde exact in zona iancului v-ati mutat.

irina de bebe rares (23.01.2008)

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Blocul este aproape de statia/strada Victor Manu.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irinuca chiar ma simteam vinovata (si sigur si ea crede ca-i fac ceva rau ptc am tzinut-o) cand vedeamc e terorizata era (si este si acum)!
LalaD am presupus ca nu-i reactie la antibioticul asta ptc l-a facut si in maternitate dupa nastere si nu a avut nimic atunci. Uff, cine mai stie? Cat despre branula...as fi vrut sa-i puna, dar si ea a ezitat spunand ca nu ar sta Thea cu branula pe mana, ca nush ce riscuri ar fi la injectiile pe vena, iar mie imi era groaza de momentul in care ar fi chinuit-o ca sa-i gaseasca vena

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Apropos, voi le dati clopoteilor proumb fiert??? Numai ce am schimbat un pampers cu porumb fiert

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

mie mi-a spus doctora sa nu-i dau pt ca este greu digerabil si ii doare burtica. la fel si ciuperci.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Laura Ioana,
cand am fost in Ro, B a facut trei zile febra am mers la dr cica rosu in gat urat de tot, antibiotic, ok. Ferba inceteaza luam o zi antibiotic apara o eruptie pe piele, oprim antibitioticul dupa 2-3 zile au disparut de tot petele rosi. Nici acum nu stim ce a fost, roseola sau alergie la antibiotic?!

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Nemary,
ups-am facut-o lata atunci cu porumbul ,de aia il durea burta cred.
Acuma azi a mancat din ciorbita nastra de legume in care am avut si un pumn de varza dulce.... huh sa vedem cum reactioneaza, sper ca bine, eu i-am cam ales legumele din ciorbita numai conopida, gulie, cartof, orez etc.

Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Laurici, bine ca ati scapat de injectii. va fi foarte greu cu reeducarea Theei, vor trece cateva luni pana va uita. oricum sunt ei mai speriosi si reticenti atunci cand merg in locuri necunoscute sau intalnesc oameni noi(cel putin Daria asa este)
oricum, multa, multa sanatate

Nour felicitari, mamico saq ai un bb sanatos si papacios!

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

buna seara dragelor......

Nour sa traiasca bebelusu,sa fie sanatos si papicios

ma bucur mult ca a scapat Thea de injectii,(asa a fost si la noi,dupa calvarul injectiilor plangea si la schimbat de pampers)mi-au dat lacrimile ,pupacesc bucutele sa treaca urmele si sa uite repede printesita mica

Roxana ma bucur ca va plac sandalutele......e super treaba cu scai peste degete,chiar daca e mare tentatia pt ele sa le desfaca dar macar le vin bine la latimea piciorului

astazi am fugit in Sb de dimineata la un maraton de shoping "pe fuga ca te prind "dar a fost super fain,m-am distrat nu gluma si am ajuns la timp acasa pt a pregati masa de pranz pt sotu ca de obicei.....o sa mai incer si altadata ca a ajutat foarte mult la un moral prabusit-lungit-lipit de pamant

si am mai primit o veste buna azi,in august mergem la mare ,este in functie de perioada in care primim masina,un vito ,nu ma pricep nici nu stiu cum se scrie,cert e ca nu o au pe stoc asa ca trebuie sa asteptam sa o aduca,da nici o problema ca asteptam,important e ca ne raman bani si de mareeeeeeeeee

va pupacesc
in special clopoteii bolnaviori si mamicile grijuli care va vegheaza ,sanatate multa va doresc

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Sanatate multa puiutilor bolnavi, Laurici mi'au dat lacrimile citind posturile tale.
Ufff...sanatate va doresc la toti.

Ema pup si tzin pumnii sa vina bb la termen si usoooor, mai ceva ca fratiorul Milan.

Noi suntem la Valcea, la noi la cabanutza.
A plecat Iulia cu bunicii duminica trecuta, si planuiesm sa ramanem acasa, mai aveam cate ceva de rezolvat si apoi sa facem vacantza in 3.
Dar credetzi ca am putut? Mi s'a rupt sufletul dupa ce a plecat, am rezistat cu greu 3 zile, in care am stat numai intr'o alergatura cu diverse chestii, si apoi am zburat spre ea.
Nu va spun ce fericita a fost cand ne'a vazut....tzipa : "mamaaaa, puuup", "ta-taaaa puuup", si nu ma mai lasa sa ma indepartez de ea un metru.
Dar mi'e asa drag. Toata ziua ne jucam, mergem la piscina, facem plaja, plimbarici... prietenii de acasa sunt tot ce ii lipseste.
Va pup si mai intru cand mai apuc.
Sanatate inca o data pt Benji, Theutza, puiutzii lui Ven si toti ceilalti clopotzei bolnaviori.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Si un mesaj special
Iriiii wellcome back. si imbratisari pt Palu si mami a lui draga!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Buna dimineata,
cafea cu/fara lapte, cappucino, ceai? Cine doreste? Nimeni?!

Stoisor,
wow, masina noua, concediu! Frumos! Sa stapaniti masina sanatosi si sa aveti un concediu la mare frumos!

Shose,
intri mereu la ceas de seara.... ce bine, ne era dor sa stim ce face d-soara Pipetel. Frumos ca e la bunicii la munte, frumos.

Noi abia asteptam concediul lui tati din 1 august... ieri am gasit o zoo unde au cea mai mare grupa de cimpanzei din Germania si mergem sa ne maimutarim cu ele.... in concediu pana la care mai e o saptamana. O sa-mi vad si soacra, daca ne invita ei caci vor vrea si ei sa se odihneasca, mi s-a spus....
Gata pauza, gaza mea buboasa si scumpa ma scutura de tricou sa merg cu el la joaca....da, suntem treji de la 05:45 acusa picam rupti de oboseala....

Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput