Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (228)
Raspunsuri - Pagina 14
irinouka spune:
stiti ca eu sunt inapoiata rau la capitolul alimentatia copilului, asa ca iertati-ma ca va intreb - le dati copiilor legume crude? de care? SAU DE CARE NU LE DATI?
MULTZU!
ven, si tu cu si despre curatenie...moama, si ai si ditamai casa. cred ca pe mine si pe-ai mei ne-ar fi mancat puricii si plosnitele daca imi dadea doamne-doamne un spatiu locuibil mai mare de 50 de metri patrati!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Miutza spune:
irinouka, eu ii dau din toate cele obisnuite... rosii, castraveti, ardei, varza, morcov. daca gatesc, vine langa mine si imi cere de toate, orice tai eu vrea si ea sa guste si ii place dovlecelul crud si a rontait chiar si o fasie de vanata cruda (rau nu i-a facut dar n-am de gand sa fac o obisnuinta din asta). mananca multe rosii goale, oare sa fie o problema? adica degeaba ii mai dau si altceva, daca vede rosia, atat vrea. asa ca de-acum am sa-i dau rosia dupa ce papa ce vreau eu sa-i dau.
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Noi 3 si restul lumii (b l o g)
Ven spune:
Gratiela, pe mine ma asteapta o treaba si mai oribila zilele astea (deh, sunt in vacanta, tre' sa prestez, nu sa stau degeaba
). Si anume sortat/aruncat jucariile din camera copiilor. E ceva horror, pt. ca sunt mii, noi si stricate, cu baterii si fara, mari si mici, e horror, repet. 
Irinuk, in mod normal am o tanti care face curatenie de 2 ori pe luna (inclusiv geamuri, de fiecare data), in rest, eu si cu tanti care are grija de Mathias facem maruntisuri cat sa nu fie jegu prea mare ![]()
DAR femeia aia ma dispera, ca toate celelalte pe care le-am avut inainte, de altfel (asta e a treia). Mai frate, eu am ajuns la concluzia ca-ti trebuie studii superioare ca sa stii face curatenie CA LUMEA. Nu mai suport!! Eu fac de o mie de ori mai bine, fara exagerare. De fiecare data i-am sugerat subtil ce nu a facut cum trebuie (sau deloc
), dar vad ca eu zic, eu aud. Astazi atata am boscorodit in gandul meu cat timp am facut curat, cred ca a sughitat non-stop. Am descoperit chestii de care nu s-a atins niciodata!
In fine, n-are rost sa ma enervez iar, abia astept sa creasca un pic copiii (mai precis Mathias), ca sa imi pot face eu singura curatenie si sa-mi iau haine de banii aia, naiba sa-i ia!
Cred ca mai vroiam sa zic ceva, dar neuronu' meu da rateuri la greu in ultima vreme!
Va pupez! S-a trezit odorul cel mic si ii trebuie sa manance chiftea
Copilul asta nu mai vrea sa manance DECAT mancare de a noastra...
Ven spune:
Fetelor, voi cititi articolele lui Alice Nastase ce apar in reclama din josul acestei pagini, la Coffeechat.ro?
Mie imi place foarte mult cum scrie femeia asta, si parca 'se scrie pe sine', adica, nu numai ca scrierile sunt oarecum autobiografice, dar efectiv parca scrie cu sufletul, nu cu penita.
Cred ca daca n-as fi profa, mi-ar placea un sg. lucru sa fiu: scriitor. Chiar si numai de articole (o rubrica permanenta, 'a column', cum zic englezii) intr-o revista sau jurnal. Ar fi minunat...
irinouka spune:
ven, mersi de pontul cu alice nastase :-)
si mie-mi place, i-am citit si cartea - ma rog, culegerea de articole aparute in reviste sub semnatura ei. in tango, parca. imi place amult revista aia. pacat.
alice anstase scrie asa, mai de suflet...eu recunosc ca agreez mai mult stilul simonei catrina, f buna prietena si colaboartoare de-a ei, cele doua se completeaza perfect. da o cautare cand ti-or permite cheful si copiii. :-)
despre femei de curatenie, ca sa zic asa...vine si la mine o tanti de 2 ori pe luna dar nu sunt multumita. eu nu fac mare lucru in casa dar, iata, am pretentii! :-) desi, sa fim seriosi, cata vreme te platesc, da-mi voie sa fiu cat de exigenta am chef. bine, macar de as reusi sa fiu. ii spun cu jumatate de gura cand ceva ma nemultumeste. nici eu nu m-as asculta, d'apoi ea...
faze de genul - spala cuptorul cu microunde, pare f curat, dar s-a intamplat sa ma uit pe "tavanul" lui si am vazut stalactite de mancare si grasime uscata. sau, la baie, spala chiuveta dar nu si pe toata partea exterioara. si nu e vb decat de lene aici, e clar. de ciupeala ieftina. sa para ca a muncit dar sa plece cat de repede posibil. culmea e ca eu nu descopar chestiile astea pt ca ii vanez greselile. murdaria de pe chiuveta am avzut-o in timp ce zaceam fericita in cada, iar aia din microunde, cand ma ridicam supa ce scapasem ceva pe jos in bucatarie.
hm!
roli25 spune:
Ramona felicitari pentru post!
Stoisor, eu la mare ii dadeam lui Andrei din macarea noastra laa pranz si seara, iar daca nu dorea, ii dadeam borcan. Am luat borcane pt cate zile am stat si a mancat cam jumate din ele. In rest, lapte cu cereale, dimineata, cateodata ou, rosie, cascaval. Alteori, doar laptele cu cereale, mai manca cereale de la frate-sau din alea de rontait, iar pe plaja fructe.
Ceska, eu la Ikea am ochit si comoda cu sertare (au diverse dimensiuni) si tot felul de sisteme de depozitare pt hol. Dar sunt pe lista de asteptare, inca.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ramonab spune:
Irinouka al meu manaca doar rosii.Dupa cum spuneam si in postul de mai sus
, ii plac la nebunie chiar si goale.
Grati si Ven spor la treburi.
Ven poate scri intr-un blog.Ce zici, ni te alaturi?
Ceska, nu nu l-as duce la o gradinita cu mine pentru ca nu as scapa de el.Chiar daca nu e genu care sa stea numai dupa mine, sa ma stie intr-o sala vecina ar tot veni sa ma caute.Iar cu mine in grupa iar nu l-as lua, sau l-as lua?Aici nu sunt foarte sigura.Sunt avantaje si dezavantaje, trebuie cantarite inainte.
Multumesc celor care m-au felicitat! Cate o floare si un pupic pt fiecare.

RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
roli25 spune:
Irinouka, eu ii dau lui Andrei de toate. Pana acum nu i-am dat varza, fasole boabe si vinete.
Ai PM.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
irinouka spune:
miutza, ramona, roli, mersi frumos! o sa incem cu rosii, ca i-am dat si in mancare gatita si a fost ok. ardeii, daca i-or placea...morcovii...o facem si p'asta!
jelimoni spune:
fetelor care ma ajutati cu un sfat????
robert a facut 4 scaune moi...moi e mult spus,a facut apa!!!nu a vrut sa manance nimic toata ziua decat o felie goala de paine pe care si-a luat-o singur...ce sa-i dau?