Burtici fericite de septembrie-octombrie (112)
Raspunsuri - Pagina 13
mariaanna spune:
Felicitari celor care si-au vazut azi bebelusii!
Grasunei si sanatosi.
Eu am o durere crunta intre coaste si nu pot sta mult la calculator.
Discutati in continuare de lucrusoare pt voi si bebe...Citesc eu maine!
Va pup!
Mariaanna
29+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco aida nu zic ca n-o sa incerc, dar daca nu se poate n-o sa insist prea tare. fetelor va pup, ma duc afara la aer ca n-am scos nasul azi. soatza are de gand sa se uite la meci asa ca...eu ma intalnesc cu o alta graviduta, colega de-a mea. daca nu mi-e somn tare mai intru cand ma intorc. ![]() anco 32+ |
pai nici sa nu te stresezi daca nu reusesti
ca oricum nu rezolvi nimic
si plimbare placutawow diana ce tari sunteti
felicitari... dragelor si eu ies afara la plimbarea mea zilnica , va
de nu va vedeti si ne vedem mai incolo , de nu vine zmeul pana atunci Edit: mimika , mare adevar ai grait , tot asa o prietena calea fata de mica si acum e cu astm si sprayul in buzunar fetitza

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
angelli spune:
Hello fetele intru repede sa o felicit tare pe Sabina si pe fetita ei!
Eu cand vedeam agitatele
pentru fetele de la eco ma emotionam tare ca se foloseau la galeria pt gravidutele care intrau in travaliu.Uite ca a inceput si la noi!
Va rog sa imi spuneti si mie cum e mai avantajos sa imi iau concediul prenatal si postnatal astfel incat sa fie mai avantajos pentru calculul indemnizatiei?
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
Raluca_u spune:
am ajuns acum de la dr.
bebe e ok are 2150g, cu dimensiuni de 32 sapt si 3 zile.
de unde la inceput era cu 2 saptamani mai micut acum e cu 3 zile mai mare... daca ajunge la termen are toate sansele sa fie peste 4kg, ca doar nu o fi mai prejos ca sora-sa.
toate cele ok, daca ma simt bine ne mai vedem la 36 de saptamani.
nu am reusit sa citesc nimic din urma. acum fug sa o pregatesc pe adina de nani.
pupici si ne vedem dimineata.
o seara frumoasa
Raluca
31+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
giuliella spune:
Seara buna fetelor
in primul rand felicitari Sabinei pentru primul bebe din odiseea noastra.
apoi ..imi cer scuze ca nu am fost prea activa pe forum..chiar daca v-am citit in ascuns atunci cand am avut posibilitatea.
acum sper sa apar si eu mai des pe aici pentru ca am intrat in concediu si am terminat cu plecatul in vacanta.
vad ca ati inceput sa va faceti bagajul pentru spital si citindu-va ma apuca emotiile stiind ca nu mai avem prea mult pana o sa ne tinem bebeii in brate.
sper sa nu fie totusi prea curand sa mai aiba timp puiutii sa creasca cat trebuie si sa ii avem grasuni si sanatosi.
Iulia
29+ cu
Emma Jasmine
si
Albert Iustin(15.09.2006)
anamaria1979 spune:
Sabina, Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
Fetelor care ati facut ecografii si ati fost la controale felicitari!
Merg si eu joia viitoare sa vedem ce stabilim cu doctorita si sper sa-mi fac si eu bagajul de spital.
+ 32
mimika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelli Hello fetele intru repede sa o felicit tare pe Sabina si pe fetita ei! Eu cand vedeam agitatele pentru fetele de la eco ma emotionam tare ca se foloseau la galeria pt gravidutele care intrau in travaliu.Uite ca a inceput si la noi!Va rog sa imi spuneti si mie cum e mai avantajos sa imi iau concediul prenatal si postnatal astfel incat sa fie mai avantajos pentru calculul indemnizatiei? Adriana si Andreas(28.07.2006)baby Iannis |
bine ai mai venit pe la noi
33+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
mimika spune:
Raluca, un
pentru BB grasunel.
giuliella, te mai asteptam!
33+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
Edit: eu ma uit pe VH1 ca este best of the '90. Pentru nostalgice....