Burtici fericite de septembrie-octombrie (112)
Raspunsuri - Pagina 12
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimika Si nu suport sa stea cineva sa se holbeze cand ii alaptez. Si sigur pe soacra-mea o sa o apuce curiozitatea. Cred ca o sa inchid camera cu cheia |
De-ai stii cat ma stresez si eu de chestia asta! Ca am impresia ca toate femeile isi scot sanii de fata cu toata lumea si alapteaza, si sigur li s-ar parea bizar ca eu vreau intimitate...
Deci as vrea singura singura...De fata cu noi se dezbracau, iti spun, orice femei, verisoare, vecine, etc. (adica si de fata cu barbati). Mie nu mi s-ar parea normal de fata cu neamurile mele de sex masculin.
Si cand am mai citit ca trebuie sa stai cat mai mult cu sanii la aer, mai ales dupa fiecare alaptat... apoi sa nu-mi intre cineva atunci in camera la mine sau la spital (oh, my, ca acolo cred ca numai intra pe usa...), ca fac urat
27+
anco spune:
de-aia ma sperii si eu ca poate si daca am lapte nu ajunge pentru amandoi si atunci tot tre dsa umblu cu biveroane. asa ca mai bine de la inceput la amandoi si gata, plus ca depinzi mult de programul de alaptat, nu poti iesi oricand din casa ca te apuca alaptatul prin parc, etc...e adevarat si stiu ca mult mai sanatos e laptele de mama, dar...nici nu vreau sa imi faca rani pe la tzitzi sau sa fac niste ugere...
si pe mine ma asteapta la inceputul lunii august la control si cam asa ma gandeam si eu ,prin 3 august sa merg si apoi mi-a zis ca pe la jumatea lui august si apoi la inceputul lui septembrie sa nasc.
sper sa ajung pana atunci.
anco 32+
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loremunteanu Selen, da se mai pun si ciorapei. Pai cand plecam la plimbarica, cum il imbraci pe bebe? Nu-i punem noi un body, o pereche de ciorapei, un costumas frumos sau un tricou si o salopetica smechera si plecam pa!? S-ar putea ca unele lucruri care acum ti se par foarte mici sa-i fie chiar mari. |
Voi va referiti la ciorapi cu fund cu tot, deci nu sosetute? Din aia nici nu m-am gandit sa cumpar
Serios trebuie sa cumpar si asa ceva? Mi se par mai chinuitori aia decat niste pantaloni de bumbac...
27+
aidaciolac spune:
anco pai daca ai bibe crezi ca poti iesi oricand din casa
hahaha , ce buna gluma
. Eu zic sa mai astepti si sa vezi atunci , nu zic sa nu te pregatesti cu bibe. Eu daca as fi in locul tau macar as incerca sa vad cum ma descurc cu tzitzi , nu de alta dar sa nu iti para rau mai tarziu ca nici macar nu ai incercat 
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mimika spune:
raluk, eu cred ca am ramas marcata cand eram mica, ca imi aduc aminte si acum o matusa cum il alapta pe baietelul ei, de fata cu toata lumea. Si baietelul acum e ditamai galiganul deci nu e asa mare diferenta de ani intre noi, deci eram mica-mica si m-a marcat. Mi s-a parut scarbos si rusinos. Pe maica-mea nu mi-o amintesc alaptandu-l pe frate-mio, in schimb. Curios.
33+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
anco spune:
aida nu zic ca n-o sa incerc, dar daca nu se poate n-o sa insist prea tare.
fetelor va pup, ma duc afara la aer ca n-am scos nasul azi. soatza are de gand sa se uite la meci asa ca...eu ma intalnesc cu o alta graviduta, colega de-a mea.
daca nu mi-e somn tare mai intru cand ma intorc.
anco 32+
mimika spune:
Ca sa nu va mai zic de frate-mio, care se uita doar cu juma de ochi la burta mea. Inca de cand a inceput sa imi creasca a zis ca nu suporta sa se uite la burti de gravide, ca si-o aminteste pe fata nasa-mi cu o burta mare, cu buricul iesit. Cine stie ce conexiuni s-or fi format in mintea lui de copil pe vremea aia, de nu poate acum se se uite la burta mea. I-am zis ca e prost, ca toti isi doresc sa puna mana sa simta copii, incerc sa il fac sa se uite cum face burta valuri, n-am cu cine. Dar pe nepoti de abia ii asteapta.
33+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
diana_n spune:
Daca e ceva ce am cumparat cu mare placere si s-au dovedit total nefolositoare, sunt sosetele pentru nou nascuti. M-am topit vazandu-le mici si dragalase, dar cad din picioruse in 1-3 min. Atata se mai frichinesc bebelusii, isi freaca talpile una de alta, le freaca de paturica, de tine, toata ziua stai si le pui sosetele la loc.
Iar cand le speli se fac urate de parca baby ar fi alergat toata ziua pe afara.
N-a fost chiar "piece of cake" sa invat sa alaptez, dar odata ce am prins ideea, a fost asa de simplu sa ridic bluza si sa-i pun sanul in gura.
Chiar cu alaptatul exclusiv, tot n-am scapat de biberoane si sterilizator pentru ca noi nu prea stam cuminti in casa, toata ziua iesim pe undeva si uneori nu puteam alapta in public, asa ca aveam sticlute cu laptele meu. Cel mai mult imi placea in week-end-uri cand alegeam cate un orasel turistic si stateam acolo de dimineata pana seara (chiar daca era toamna-iarna). Aveam cu mine pampersi, lapte, mai tarziu borcanele cu mancare, Peter statea in carut la inceput sau mai tarziu mergea tinut de manutza, nu ne-am oprit viata ca aveam baby.
Faza simpatica : le-am zis socrilor din Tg. Ocna sa-l duca pe Peter la Salina (mina de sare) si au zis la inceput un nu foarte puternic, ca daca raceste? M-am stricat de ras si eu si sotul, apoi le-am zis sa-l duca pe responsabilitatea noastra. Urmarea? I-au facut program zilnic de mers acolo
cand au vazut ce mult ii place. Au leagane, tobogane, mese de tenis pentru cei mai mari, porti de fotbal, cosuri de baschet, lacuri subterane, o biserica subterana.
Concluzia e ca astia mici, de mici sunt foarte puternici si cum zicea un dr. la cursul prenatal "au o capacitate uimitoare de a supravietui greselilor parintilor" ![]()
Diana
33 saptamani si Peter (3 oct 2005)
mimika spune:
diana, si eu vreau sa ii calesc pe baieti, sper sa imi dea DD atat intelepciune sa stiu ce sa fac si sa nu ascult de toate babele.Sper sa stiu si sa nu exagerez cu calitul. Frate-mio a facut bronsita la 6 luni si se vad si acum sechelele.
33+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5