Burtici fericite de septembrie-octombrie (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

am o rugaminte daca vreti sa imi trimita si mie cineva parola ptr mailul comun. am avut-o dar pentru ca a trecut 3 luni de cand mi-a fost trimisa a fost stersa automat...iar eu care nu am mai umblat de mult pe acolo....nu mai nimeresc sa intru.

Iulia 29+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

multumesc Iulika ptr ajutor. am si eu in sfarsit parola si abia astept sa vad ce gasesc pe acolo.

Iulia 29+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna seara,

Felicitari PENTRU PRIMA BEBELINA NASCUTA IN ODISEEA NOASTRA !!! Sa fii sanatoasa si norocoasa piciulina draguta si sa iti bucuri parintii !!!
Multumesc raluk16 ca ti-ai adus aminte de mine chiar si asa luand la rand lista de pe prima pagina asa e...am fost la mare...de savurat ...nu pot sa zic ca am savurat ca de...bebe de 1 an si un pic...burtica burtica... greu ... Dar si doar faptul ca am vazut marea ca am intrat cu picioarele in ea a fost EXCEPTIONAL.
Intr-adevar eu scriu mai rar dar CITESC TOT dar asa cum se pling multe fete ...asa e scrieti prea repede... Si eu care doar citesc nu prea apuc sa citesc si sa dau refresh in gol sa zic asa ca apar mesaje instant....
Am vazut multe subiecte dar ... faptul ca citesc si un capitol la sfirsit de zi nu mai apuc sa dau raspunsuri.
Legat de CALDURA si eu MOR un pic cite un pic...DAR (desi nu am fost niciodata o optimista) zic si eu ca mai e PUTIN si se termina caldurile...
Despre nastere asa e... si mie mi s-a spus sa nu adorm 2 ore si sa masez burtica incontinuu si cit pot eu de apasat ... Mai venea cite o asistenta si mai masa si ea si verifica ce am facut eu... Si trebuie avut o sticluta de 1/2 l cu apa PLATA sa bem din cind in cind din ea CU PAI ca nu avem voie sa ne ridicam...
Patut asa cum spuneam eu mai la inceput cind a fost prima discutie legata de patut ... eu am luat de lemn... am zis ca mie asa imi place si ca oricum ce sa fac eu cu ala pliant ... la mama daca il duc pe bebe il are pe cel care l-am avut eu de mica asa ca nu e nevoie...ei iaca anul trecut cind bebe avea 6 luni am fost cu el la mare si am cumparat si patut pliant... asa ca acum avem si pliant...
Eu m-am mutat la ai mei parinti cu tot cu baietelul (ca sa ma ajute ca mi-e tare greu) si el doarme in patutul meu de cind eram mica iar cel pliant l-am adus pentru bebelina impreuna cu salteaua suplimentara pe care am avut-o la patutul de lemn.
Unombun pot sa iti spun si eu desi multe fete ti-au spus... Contractul colectiv de munca la nivel NATIONAL este mai tare decit Contracul colectiv de munca la nivel de unitate.... Si acesta din urma (la nivel de unitate) se respecta primul DOAR daca are aspecte suplimentare in favoarea angajatului. DECI cere-ti drepturile chiar si daca ar fi sa ii dai in judecata.
Va admir pe toate, imi place mult sa va citesc si imi faceti ziua mai buna MEREU.

Va urez pe mai departe sarcini usoare, zile racoroase si nasteri usoare pentru ca nu stiu cind voi mai intra sa scriu.

PS asa cum spuneam cu ceva vreme in urma si bebelina mea s-a intors cu capul in jos ( ca am scris ca mi-e frica ca nu se intoarce si medicul imi spunea ca pot naste si asa) are la fel ca si bebelina Selenicai tot 2400 gr la 33 sapt... Mare si fata mea

Va inca odata si poate mai revin

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

pe mine m-a marcat cu alaptatul o scenta intr-un autobuz cu o femela care tinea un copil cu funda d-aia mare rosie in cap si si-a scos o tztz si a inceput sa alapteze. plus alte multe tinganci pe care le
vedeam pe unde nu te asteptai...

dar eu o sa fac tot ce pot sa alaptez cat mai mult, ca nu mi-e rusine sa dau afara din camera pe nimeni. si sper sa am destul lapte sa fac si biberoane ca sa am la drum lung, ca si noi suntem foarte plimbareti

fetili, noapte buna ca maine iar ma trezesc la 6 sa ma duc sa dau sange.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Clodute ma bucur ca ne-ai mai scris cate ceva. Daca esti mutata la parinti inseamna ca esti la mare? Felicitari pentru bebe mare si sanatos! Si multumim de explicatiile pentru nastere

Techila somn usor si succes maine la analize!

27+

Mergi la inceput

Ma retrag si eu de la calculator, ca m-am radiat destul pe ziua de azi.

Va pup si va doresc o noapte buna. Si o asteptam pe Lucia sa ne spuna cum a fost la vizionari.

27+

Mergi la inceput

Of, nu mi-am dat seama ca azi e ziua cu seria mai noua de la house, un singur episod, care incepe acuma, la 11 . Deci n-am motiv sa mai stau asa pana tarziu in noapte la tv...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

m-am intors de afara
techila, somn usor, succes maine la sange!

e asa de cald inca afara..eu cum n-am scos nasul azi pe afara deloc mi-am imaginat ca la ora aia s-a mai racorit, dar se pare ca nu era asa.la mine in casa era mai racoare decat afara.

anco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor si eu inchid comp..si ma bag la un film ceva..Vå pupåcesc si ne auzim maine..

Noapte bunå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Raluk16, nu, tot in Bucuresti sunt acum ca si parintii mei sunt tot din Bucuresti.
Am fost la mare 1 luna ( 2 sapt cu mama si cu bebe si 2 sapt cu sotul si cu bebe)
si poate mai scriu... sau mai scrieti voi ca sa aiba de recuperat si Luto ca tot se bucura ca voi scrieti si alte fete "alearga" sa va prinda

Noapte buna, usoara si racoroasa.
PS - mai am un motiv pentru care scriu rar...eu tricotez pt bebelina mea puloveras si rochita pentru botez. O sa vi le arat cind le termin.

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput