Burtici fericite de septembrie-octombrie (112)
Raspunsuri - Pagina 15
aidaciolac spune:
bun venit la fetele ratacitoare si cititoare in umbra
... zmeu e acasa si deja la
, asa ca va
si vise placute si pe maine la 
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
diana_n spune:
Clodute stii sa faci hainute tricotate?! bravo
Dedicatie pentru fetele din garda veche, dar si pentru tinerelele care gusta genul ![]()
www.youtube.com/watch?v=z8f2mW1GFSI" target="_blank">The one and only
Ah, ce-i in capul meu, discoteci, margarita, complexul Tudor din Iasi...![]()
Diana
33 saptamani si Peter (3 oct 2005)
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_n Ah, ce-i in capul meu, discoteci, margarita, complexul Tudor din Iasi... Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Ce fain..prin Tudor mi-am petrecut si eu o parte din studentie...
33+
Natalia
daciana.ilie spune:
raluk, am pus si s.a.m.d. pt ca ori nu s-a finalizat cu o cumparatura (am umblat si intrebat pt o husa de protectie saltea patut bebe si nu am gasit - din acelea cu fata de cearsaf si cu cealalta impermeabila), ori nu era strict pt bebe - adica mi-am luat niste papuci cu scai din cauza ca nu mai puteam incalta nimic-nimic si o un cearsaf de protectie salteaua de pe patul nostru din flotir ![]()
chiar vroiam sa te intreb, de cateva zile ma gandesc la asta, ti-ai facut o strategie pt - doamne fereste - cazul in care bebe vrea sa vina mai repede - pt ca ziceai ca la voi nu e sectie de prematuri...
cred ca suntem in aceeasi situatie doar ca eu nu m-am informat daca buzaul are sau nu, am intrebat o moasa de acolo si mi-a raspuns foarte evaziv si am renuntat
pt ca m-am gandit ca oricum nu vreau sa raman pe mainile lor; asa ca - daca doamne fereste ma apuca mai repede ma gandesc sa dau fuga la bucuresti - sunt cam 100 km pana acolo.
tequila, stiu ca te-ai dus la somn dar poate o sa citesti maine si imi raspunzi - ce legatura are painea cu edemele?( si eu sunt cam edemata
) si daca esti sigura ca ti-a recoltat de la col (si nu din vagin) - am eu o nedumerire legata de asta ...
tuturor
daciana
31+ Darius Alexandru
techila spune:
vai daciana, dar doar nu-ti inchipui ca pot dormi
, e a cincea oara cand ma trezesc si stii de ce?/ pentru ca scarba de javra de afara are chef de latrat la luna...si nimic nu il impiedica. iar eu am geamul deschis ca sa ma racoresc, iti dai seama cum se aude. iar scarba de javra din casa sforaie si nimeni si nimic (papuci sau perne in cap adica)nu o poate impiedica. si daca nu m-as trezi devreme ar mai fi ce-ar mai fi...

ce ziceai? a, de edeme, nu au legatura cu painea, era o trecere in revista a lucrurilo rele de azi, mi-a zis ca gata cu painea ca m-am ingrasat prea mult, dar nicio legatura cu edemele care se vor dezvolta
pe piciorusele mele din cauza sarcinii per ansamblu.
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze
si 
lutoniana spune:
Seara buna !
Am recuperat
doar ca nu mai stiu ce sa spun si cui sa raspund.
Am vazut ca fetele au venit cu vesti bune de la controale si ma bucur foarte mult pentru asta....
A mai aparut clodute si Alex pe care nu o strigase nimeni de dimineata 

Deci daca strigam zilnic s-ar putea sa adunam toate fetele pana la sfarsitul lui octombrie.
Am mai vazut ca aida o rezolva pe cumnata ...si sunt perfect de acord ca nu trebuie sa menajam pe toti din jur si sa uitam sa ne menajam chiar pe noi.
dana are mustrari de constiinta dar iti garantez ca nu de ce ai spus tu sau ai gandit a depins soarta si parcursul sarcinii cumnatei.
raluka nu se lasa si continua cu cercetarea in tainele bebelusilor: "cu sosetute sau fara" this is the question 
Eu am ales o camasa de noapte si am mers cu ea la casa dar era coada imensa si cald tare si mi-a fost frica sa nu lesin ca imi tremurau putin gladiolele asa ca am lasat-o si am plecat 

Trebuie sa merg dimineata cand e liber nu cand ies toate termitele sa cumpere haine cu sacii.....si se mai plang ca e criza ![]()
Cea mai fericita
32 + cu 
Clodute spune:
| citat din mesajul lui diana_n Clodute stii sa faci hainute tricotate?! bravo Dedicatie pentru fetele din garda veche, dar si pentru tinerelele care gusta genul www.youtube.com/watch?v=z8f2mW1GFSI" target="_blank">The one and only Ah, ce-i in capul meu, discoteci, margarita, complexul Tudor din Iasi... Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Da ! si imi place mult
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
lutoniana spune:
Iulika si-a comandat carucior frumos foc
Si mai erau fete carora vroiam sa le mai spun cate ceva dar sunt foarte obosita si sa nu va suparati ca v-am sarit, ma revansez maine.
Ahh....am vazut ca a venit si daciana pe la noi care daca nu ma insel cand o sa intre in travaliu se gandeste sa plece fuga la capitala si consider asta un gest curajos....
Eu vreau doar sa iau taxiul si sa fac 10 minute ![]()
Cea mai fericita
32 + cu 
Clodute spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac bun venit la fetele ratacitoare si cititoare in umbra ... zmeu e acasa si deja la , asa ca va si vise placute si pe maine la ![]() Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |

Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina