Burtici fericite de septembrie-octombrie (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

clodute nu ai somn mami ?

Cea mai fericita 32 + cu

Mi-a cam fugit ca e cald rau
Si in plus dau si eu refresh sa nu mai ramin in urma

Acum incerc totusi sa imi gasesc o pozitie ca la 7 suna trompetel si fuga cu papa la el ... si iar o zi grea cu somn pe mine...

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Iaca m-am intors si eu cu vesti bune evident. Nenea Iosup un dragutz, a glumit, a vorbit mult cu noi, ne-a incurajat si ne-a pus sa promitem ca venim la eco la eco viitoare cu

Bebe e un grasun cica, tot cu 2 saptamani mai mare si cu DPN 3 septembrie ceea ce imi cam intareste banuiala mea ca am ovulat mult mai devreme, vom vedea... are 2.296 kg si este cu toate cele bine merci. Are o fatza rotunjoara bine si la amandoi ni se pare ca seamana cu ma-sa (care o fi aia ) Din pacate nu mergea programul de inregistrare la nenea Iosup si nu avem decat pozzici pe hartie (si n-am un sa le scanez...) dar vine el in curand si o sa-l vedeti live
Concluzia lu Iosup :"Aveti un baietel sanatos tun si va doresc o nastere usoara, naturala si sa ne vedem cu bine la fetitza"

Maaaaaaai! dar se poate sa nu ne dai si noua de stire?
Am stat cu inima strinsa toata ziua.
Bravoooooo, normal ca e bine.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Trompetel nu doarme la pranz ?
Mi se pare asa frumos sa dorm cu bebe la pranz.....asta ca sa am si eu o scuza sa trag pe dreapta

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Monika de ce nu anunti fetele ? ca uite se baga noaptea tarziu pe aici sa spioneze.
Nausica

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Am semnatura noua si merg la nani.
Bem dimineata o cafea impreuna prietenele mele ?

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

neata,ca ta de obicei n-am mai putut sa dorm ba e prea cald, ba tbsa ma duc la baie si asa mai departe....
ieri la dr m-am mai lamurit cu un lucru, med gine nu imi poate da conced prenatal, asa ca tb sa imi schimb med de fam
Fetele din Bucuresti, ma puteti ajuta? cine are un med de fam pe care sa mi-l poata recomanda, care nu are idei tampite cu prenatalul ca eu nu mai pot. ideea e sa imi dea prenatal cu 63 de zile inainte de dnp, macar, daca nu cumva chiar 70 ca sa scap de orice stres.
va rog frumos sa va ganditi. va pup si revin ami tarziu cand s-o mai trezi cineva pana una alta, va invit la o cafea.

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput

Buna dimineata soare !!!!!!
Tulibu multam de cafea ...yamiiii...mai vreau una

Am uitat ieri sa mai pup doua fete dragi mie: Selenica si Claucia

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza! va invit si eu la o calda (banuiesc ca a lui Tulibu deja s-a racit, de azi noapte )

eu n-am mai plecat in oras, pt ca s-a descurcat soatza sa-i cumpere cadou nasului, asa ca n-avea rost sa mai pierd ziua pe caldurile astea...si am amanat si celelalte cumparaturi pe maine, sa mergem amandoi cu masinutza..

ma scuzati pt intrebarea cu ciorapeii, dar eu m-am gandit imediat la dresuri, si nu la sosetele si ma gandeam cum sa pui dresuri la bebe asa mic?! iar cu sosestelele...Diana, daca nu i le punem, ce ii punem totusi in picioruse, daca n-are pantalonasi din aia intregi? ca botoseii aia ies la fel de usor, si mie mi se par cam grosuti, mai ales ca am auzit ca la noi si in sept va fi cald...

felicitari Tulibu, Techila, Raluca si Clodute pt vestile bune

Mimika, si eu zic s-o dai afara pe soacra din camera cand alaptezi, ca poate i se face pofta

si eu am semnatura noua si morcov din ce in ce mai adanc

azi sunt cu ochii pe voi...exceptand un mic pui de somn probabil, ca sa ma pregatesc pt petrecerea de diseara

34+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Lutoniana, un right back at you! si o , sa fiu mai cu motz

34+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Selen buna dimineata dar ai gasit cu ce sa te incalti ?

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput