Burtici fericite de septembrie-octombrie (112)
Raspunsuri - Pagina 17
lutoniana spune:
selenico tu tot vinerea schimbi semnatura ? 

ca inseamna ca ursulica ar fi teoretic cu o sapt. mai mare decat Bebitza al meu.
Nu mai pui ceva poze recente sa vedem cat e de mare burtica ? 

Cea mai fericita
33 + cu 
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Techila, Tulibu si Ralu....felicitari pentru vestile minunate de la eco, tot asa sa veniti si de acum incolo!
Luto, 

ca ti-ai adus aminte si de mine.
Bai nene, dar pe mine chiar nu ma felicita nimeni pentru camesile achizitionate ieri??? Si chiar nu imi spune nimeni daca sunt bune alea cu 3-4 nasturi in partea de sus, adica nu au nasturi pana jos sau ceva?
Chiar asa, ignorati o problema capitala?
----------------------------------------------
Alexandra
30+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
selen80 spune:
am gasit niste papucei mai largutzi, nu cine stie ce frumosi, dar comozi....asta e, intelege lumea situatia...si daca nu, sa fie sanatosi
chiar nu sunt genu care sa se streseze prea tare ce zice lumea..
iar poza...imediat...exact asta faceam
ieri ne-a venit laptopu nou, si mutam acum pozele din cel vechi in asta, ca sa le incarc pe webshots
..dau link imediat...
34+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Bai nene, dar pe mine chiar nu ma felicita nimeni pentru camesile achizitionate ieri??? Si chiar nu imi spune nimeni daca sunt bune alea cu 3-4 nasturi in partea de sus, adica nu au nasturi pana jos sau ceva? ![]() Chiar asa, ignorati o problema capitala?![]() |
daca nu ai facut test sa vezi daca iti ies sanii pe acolo....nu are niciun farmec
Buna dimineata

Cea mai fericita
33 + cu
ionika spune:
Raportez o noapte de kk, nu am putut dormi din cauza durerilor de dinte. Am fost la stomatolog si mi-a dat un gel, daca nu trece iau amoxiciclina.
Stau si ma gandesc, e posibil sa fie de la un curent? Sa incerc sa iau mai intai un paracetamol?
Ioana 30+
selen80 spune:
Alex, daca le-ai verificat si reusesti sa-ti scoti
pe acolo, sunt perfecte
nu cred ca trebuie sa aiba pana jos nasturi, ca nici astea speciale nu au, decat pe laterale...
34+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui ionika Azi intru in saptamana 31!!!! ![]() Ioana 30+ |
Pai si nu schimbi semnatura ? Felicitari

Cea mai fericita
33 + cu
Clodute spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Trompetel nu doarme la pranz ? Mi se pare asa frumos sa dorm cu bebe la pranz.....asta ca sa am si eu o scuza sa trag pe dreapta Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
Ba da
trompetel doarme la prinz - dar pina maninc si eu, pina string in bucatarie dupa ce a mincat el ...mai dureaza un pic si se scoala si el Si apoi...la prinz eu citesc ce ati scris voi o dimi intreaga...
Pup si o zi racoroasa
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
aidaciolac spune:
'neata 
| citat din mesajul lui ionika Azi intru in saptamana 31!!!! ![]() Ioana 30+ |
felicitari
si tot inainte la 40alex esti betoanee , faine camasile fata , dar baga niste poze sa le vedem si noi
Fetelor , eu cu prezenta de sot asa am dormit toata noaptea si am recuperat nesomnul din toata saptamana

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine