Burtici fericite de septembrie-octombrie (112)
Raspunsuri - Pagina 18
selen80 spune:
am incarcat si eu niste poze chinuite, facute de mine, departe de a fi artistice ca ale altor burtici ![]()
si link, in special pt Aida, sa nu ma certe
burtica de 2.4 kg
edit: scuzati patul nefacut din fundal ![]()
34+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
x_ggg spune:
Vreau si eu parola de la pus poze...eventual si cateva instructiuni
...sa pun si eu burtoiul la vedere...sa vedeti cum arata un burtoi adevarat nu ce aveti voi acolo...
Lumea imi zice mereu...sigur nu ai 2 acolo??
Ca sa va dati seama cat e de mare....
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
28+ cu
- Rares Stefan
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac Fetelor , eu cu prezenta de sot asa am dormit toata noaptea si am recuperat nesomnul din toata saptamana ![]() |
Eu mereu am zis ca si barbatii au calitati minunate dar nu ma crede nimeni
Acum daca esti asa odihnita mergi in curte si fa niste poze sa-ti vedem burtica.....uite Selenica incarca acum de zor

Cea mai fericita
33 + cu
aidaciolac spune:
selenico foarte frumos
, no coment , nu inteleg unde ai ascuns acolo copil de 2,4kg ...
x_ggg trimit imediat , sa stii ca si eu tot cu aceeasi intrebare ma confrunt
si le raspund ca nu am gemeni ![]()
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
Selenica sunt super pozele yamiiii...si tu esti tare draguta
dar de cand ai fost la dr pana acum nu te-ai gandit ca o mai fi mancat si ursulica ceva si poate are mai mult de 2,4 kg ? 

Cea mai fericita
33 + cu 
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Eu mereu am zis ca si barbatii au calitati minunate dar nu ma crede nimeni Acum daca esti asa odihnita mergi in curte si fa niste poze sa-ti vedem burtica.....uite Selenica incarca acum de zor ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 33 + cu ![]() |
fata , acum ca am dormit trebuie sa fug pana la banca cat inca nu e zapuseala ... auzi , vezi ca eu nu am contul de pe webshots si trimite tu lu x_ggg sau mai bine , incearca sa iti faci un cont al tau personal. Intri la 'poze cu noi' de la semnatura mea si iti faci cont , pasul unu selectezi pozele din compul tau
pasul 2 sa pui pe public ca sa le putem vedea ...
spor la treaba

eu am fugit , dar revin repede

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
MangaGirl spune:
buna dimineatza,
techila, raluca_u, tulibu felicitari pt bebei! ce frumos cand toate venim cu vesti bune. vestea buna din aceasta dim...am mai pus un kil pe cantar. sunt la venerabila masa de 67 de kilograme. 
.
acu mi-am terminat iaurtul cu piersica si banana, productie proprie si ma duc sa-mi beau cafeaua si sa termin cititul de ieri.
MangaGirl :-)
30+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
Deci pe xxx gggg sau x qqq sau cunoscuta si sub alte combinatii de litere o ajuta Aida, asteptam 
E super sa bei cafea si sa casti ochii la poze cu burtici si mai ales la ochisori plini de fericire 
Cea mai fericita
33 + cu 
selen80 spune:
multam Lucia si Aida, dar mie mi se pare ca a explodat deodata si burta mea....nu mi se mai pare asa mica, cum era pana acu 2 sapt...
o mai fi mancat si ea, dar am luat in calcul si eroarea ecografului, de 10%
bine, care poate fi in plus sau minus, dar totusi....
34+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Deci pe xxx gggg sau x qqq sau cunoscuta si sub alte combinatii de litere o ajuta Aida, asteptam ![]() E super sa bei cafea si sa casti ochii la poze cu burtici si mai ales la ochisori plini de fericire ![]() Cea mai fericita 33 + cu ![]() |
nu am contul comun ca eu nu am pus poze acolo ... ca am contul meu si din cauza asta nu am cerut
x_ggg incearca sa iti faci contul tau , o sa vezi ca e foarte usor

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine