Burtici fericite de septembrie-octombrie (112)
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
Mangulico buna dimineata, am intrat si eu azi pe mailul comun si in afara de faptul ca am vazut cat mai am de citit ....am vazut ca nu ai pus nr de telefon si eu ma bazam ca iti trimit un sms ...daca va fi sa fie ceva...nu zic ce.....cand va fi sa fie.
Daca e vre-un motiv pt care nu ai facut-o nu-i cu suparare 

.....imi aleg alta prietena 
sa ai pofta la cafea !!!!
Cea mai fericita
33 + cu 
selen80 spune:
I-am trimis eu lui X woman
PM cu parola si instructiuni
34+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Fragutza spune:
Neatza, girls!
Luto, nici eu n-am luat camasa, dar am maine in plan ceva cumparaturi si o sa caut si-o carpa horror de stat in ea la spital.
Citesc si mai revin!
Raluca
33+
Natalia
lutoniana spune:
x_ggg sper ca nu te superi ca glumim despre nick-ul tau 
Ca eu mi-am mai furat o urecheala de la Kawaichan....ca am scris k in loc de ch .....si nu mai vreau 

Cea mai fericita
33 + cu 
mary_07 spune:
Buna dimineata
Azi m-a lasat fiu-meo sa dorm pana la 9
.Ne-a deschis sotul dimineata la 7 cand a plecat toate geamurile si era asa racoare in casa...numa buna de dormit![]()
Am halit repede ceva ca mancasem aseara cam mult
si ma racaia stomacul.Acum pun de-o cafea cu lapte si vin la povesti cu voi
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
34+, cu
-Razvan
_
AMR - 4 saptamani!!!

elenuta23 spune:
neatza
aidaun mare
si o imbratisare calda 

ai grija de tine
fetelor vreau sieu parola si id de la contu comun 
mutumesc mult
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
33+
Iulia Anamaria
MangaGirl spune:
clodute si tie felicitari pt bebelina grasunica.
diana - the one and only...de cand nu am mai auzit melodia asta!![]()
lucia de unde camasa de noapte? are multi nasturi sau care e vrajeala cu camesa asta?
lucia, bravo pt semnatura. mai ai un pik...un pik...
alex felicitari pt camasi! e un lucru mare sa stii. meriti o
. eu raman la stolul meu de pasari si intreb dk nu as putea inlocui camasa cu pijama stil barbatesc cu nasturi la bluza. si inca una. in psital preferati papauci de casa sau slapi? ce e mai indicat?
ionika partea proasta la durerea ta de dinti e ca nu-ti pot face radiografie. ca mie mi-au trantit una aici care oricum nu si-a avut rostul. ma diagnosticasera cu abces la dintele gresit! si unde mai pui ca voiau sa mi-l si scoata!
nu pot sa zic decat mult succes si sper sa-ti treaca. desi dk te-a durut toata noaptea, s-ar putea sa ai infectie pe canal. dar sa nu fim pesimiste. numai ca eu sunt ca stan patitul.
aida deci nu sunt singura care doarme mai bine cu sonda alaturi!
selenus esti o dragutza cu tot cu burtica. nici mie nu mi se pare ca ai la purtator aproape 2kilograme jumate.
lucia am uitat sa dau numarul. trimit PM mai incolo. xx
aida o rugaminte. mai dai o data link-ul la diaspora forum ca nu-l gasesc si voiam sa vad dk mai sunt noutati de la fetele din londra. am aflat ceva interesant despre child care platit de guvern.
hai va pup. ma duc la munca. 
MangaGirl :-)
30+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
iuliapapusa spune:
Neata si de la noi fetele.Nu stiu cat o sa pot intra pe aici azi sper eu cat sa recuperez paginile de ieri si sa mai ma bag si eu la o discutie doua pentru ca de azi incepem sa dam casa peste cap si sint tare multe de facut nici nu stim cu ce sa incepem, sa cumparam centrala cu toate ale ei instalat izolat pereti si podele zugravit selectat mobila rea si adus mobila buna etc etc offfffffff is atatea si mai avem doar o saptamana sper sa reusim ce ne-am propus.
Nu o sa fac mare efort poate doar pareri oridine de la mine ca ma cam doare burta asa ca is sigura ca ma vor da repede la o parte eu ma baricadez la pc si vb cu voi![]()
+28 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
iuliapapusa spune:
Selen esti o minunatie de fata si burtika la fel 

suberb sper sa am si eu burta ta macar pe la 34 35 36 sapt![]()
+28 cu
Stefania Gabriela
poze burtika