Burtici fericite de septembrie-octombrie (112)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iuliapapusa neata, chira daca vei crede ca e ceva usor de facut sa nu te bagi...nu e cazul de efort pt ca eu retin ca ai ceva mici problemute cu sarcina.
Ai mare grija de tine
Si mi se par cam multe cate aveti de gand sa faceti intr-o saptamana.
Oricum bafta multa si sa iasa asa cum va doriti !

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Fetelor...am 4 intrebari de baraj:

1. Vreau sa-i cumpar fetitei mele ciorapei dar nu am gasit cu 100% bumbac, ci doar cu 85%. Exista cu 100% si daca da, voi de unde ati luat?

2. Pt. tetine si suzete. sa cumpar din latex sau silicon? Voi ce parere aveti?

3. Ce tip de biberoane sa iau (ce marca). Sterilizatorul sa fie aceeasi marca cu biberoanele, nu? Voi de care ati luat sau veti lua?

4. Pt fetele care au luat sau au patut pliant. Vreau sa cumpar carusel de jucarii si sa-l atasez. Se poate atasa sau merge doar la paturi din lemn?

Dana 31+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

1. Ciorapei din bumbac 100% exista si pentru bebe mic, dar trebuie insistat sa cauti... din pacate eu nu stiu de unde ii poti cumpara.

2. Clar suzete si tetine de silicon, dar ortodontice si marimea cea mai mica.

3. Marca pe care o preferi, dar atentie e de preferat sa nu contina bisfenol (BPA)... Daca poti cauta din cele de sticla ca sunt 100% safe, cu tetina pe masura lor. Daca mergi pe NUK, atunci ia si sterilizator la fel, daca mergi pe Avent chiar e musai sa iei tot Avent. In prima faza iti trebuie gramaj mic de 125-150 ml, dar in lunile urmatoare cantitatea de laptic solicitata la o masa creste si vei ajunge la bibe de 250-300 ml.
Eu nu am cumparat deocamdata pentru ca intentionez sa alaptez exclusiv. Eu insa am o problema in timpul alaptarii: din sanul liber tasneste laptele cam in aceeasi cantitate ca din celalalt, si laptele ala trebuie cumva recuperat ca se pierde altfel prin prosoape :) si eu il pun in bibe si i-l servesc dupa ce termina de supt la celalalt.

4. Poti cumpara carusel care sa aiba un sistem reglabil de atasare la marginea patutului. Si patutului pliabil i se poate asata un carusel.

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Lutoniana iti multumesc asa este sunt tare multe de facut numai centrala se va instala in 2 zile apo racait pereti sa ii izolam cu polistien si pe jos la fel parchet nici nu stiu cum vom reusi insa ne apucam acum din cauza banilor am facut imprumut si acum au ajuns asta este.Voi avea grija sa nu ma fortez nici pic pentru ca nu am voie la nici un efort
Fetele voi ce mai gatiti ca mie mi s-a luat cu mancarea asta ma gandesc si noaptea ce sa mai fac

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Fetele voi ce mai gatiti ca mie mi s-a luat cu mancarea asta ma gandesc si noaptea ce sa mai fac

Eu noaptea ma gandesc cum sa mai fac rost de niste bani ......

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Manga, IUlia, multam si voua, si voi sunteti niste dragutze cu burticile voastre micutze

Manga
, eu imi iau si papuci de casa si slapi...de casa sa umblu in ei, si slapi pt dus....asa fac si cand merg in concediu

Aidaaa....ne mai faci un capitol daca te rugam frumos frumos?? sau ai plecat la banca?

34+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetele a nascut o prietena .Dar sa va spun ideea:In toata sarcina a facut lunar eo 4d la un doctor foarte bun= unul la Buc.Ultimul a fost la 8 luni si un pic cu o sapt jumatate pana sa nasca.La toate i s-a spus ca are fata i-a luat absolut tot in culori roz si altele de fetite si cand a nascut ce credeti?O minunatie de baiat.Nici nu mai stiu ce sa cred si eu tot la dr ala am facut eco si eu vreau patut roz si daca iese baietel?Ce sa fac?

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Iulia, sa ai grija de tine, sa te menajezi, ca nu-i de glumit....eu cand i-am povestit ieri soatzei ca a nascut prima fata de pe forum, a zis: de acum nu mai faci nimic prin casa, lasa-le draqului! eh, daca-i ordin, cu placere

Lucia, sa stii ca si eu azi cand mutam dintr-un calc in altul am vazut cate am descarcat de pe contul comun, si eu n-am citit nimic si mai am si dr spock de spicuit (ca n-o s-o citesc pe toata)....si voi ma tineti aici cu voi

34+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Fetele a nascut o prietena .Dar sa va spun ideea:In toata sarcina a facut lunar eo 4d la un doctor foarte bun= unul la Buc.Ultimul a fost la 8 luni si un pic cu o sapt jumatate pana sa nasca.La toate i s-a spus ca are fata i-a luat absolut tot in culori roz si altele de fetite si cand a nascut ce credeti?O minunatie de baiat.Nici nu mai stiu ce sa cred si eu tot la dr ala am facut eco si eu vreau patut roz si daca iese baietel?Ce sa fac?

Daca e asa cum spui ....incep sa ma bucur ca nu stiu ce am

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Deci nu fac poze la camesile alea nici daca imi dati bani, numai cand le vad ma ia cu ameteala, plus ca am si chiloti moartea pasiunii acolo si nu mai vreau sa le vad!Si da, mi-am scos si se poate, deci sunt bune.

Iuliapapusa...ce?????????????pai mor aici, doamne iarta-ma - la mine au spus 3 doctori diferiti ca e fetitza....doamne ajuta!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Helllooo fetele buna dimineata, doamne ce cucuvele sunteti noaptea si o sa va mai mirati cand vin pruncii la 3 dimineata de la partyiuri!
Referitor la dormit si masat uterul, acuma pe bune nici eu nu stiam atatea, eu de la droguri am adormit imediat cam 2 ore apoi a trebuit sa imi caut salon ca m-au uitat in sala de langa sala de travaliu unde tipau gagicile de m-a apucat plansul chit ca eu nascusem deja!
Nu am masat uterul, nu am simtit dureri de retragere, nu a verificat lohiile, cred ca difera de la doctor la doctor si de la burtika la burtika durerile astea.Amuzant a fost ca in timp ce imi cautam salon(stiti voi cum)cum am vazut o asistenta care imi ducea pruncul undeva, ma cauta pe mine! Faza era ca l-am recunoscut imediat, incruntat ca tatsu.
Aseara am avut o seara nasoala, credeam ca e tensiunea mare, am luat-o dar era f f mica .Apropo de tensiune, cum se ia, culcat sau sculat?

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput