Burtici fericite de septembrie-octombrie (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

raluca, multa bafta la control, asteptam vesti deseara.

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Iulika...Selenica...Techila ce faceti ? dormiti in front ?
Dana 15.....Kiki cri ..Raluka16....mai strig imediat...sa-mi mai amintesc

Cea mai fericita 32 + cu

Aici, aici, acuma fug sa va ajung din urma, si cu burta plina de lapte vad ca e mai greu

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

nu lapteeee , fara lapte ca am niste arsuri groaznice de la el si imi place la nebunie

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEPOTU

Si sa va mai spun ca sunt mega extra super incantata de nasterea la Polizu. Toata lumea s-a purtat exemplar de la al mai mic la al mai mare, cumnatamea a spus ca nu-i venea sa creada ca a nascut in romania (ea mai are o fetita de 3 ani nascuta la MUnicipal). N-a miscat un deget, cumnatul meu a stat cu ea tot travaliul si la nastere si a filmat totul. Nu va stresati cu luat camasa de acasa pt nastere in Polizu pt ca nu este cazul, va dau ei (nu va primesc cu a voastra), va dau ei epidurala, medicamente, absolut tot (eu am cumparat si algocalminul anu trecut in caritas )Va lasa sa aveti cu voi o sticla de apa, telefonul (pe silent, pe shustache)
Vreau sa va spun ca asa m-am umplut de optimism, radiam aseara de parca nascusem eu.
M-a distrat teribil si doctora ca tot venea sa ma dea afara din spital (bine, in gluma) ca ce caut eu la ore din alea pe acolo, sa nu ma apuce nasterea. Nu a mai spun ca atunci cand am intrat la cumnata m-au intrebat vreo 2 doctoti mai tinerei daca astept pat sa nasc iar asistenta de la neonato cand m-am dus sa vad nepotu si sa-i fac poze ma intreaba cica "sunteti gravida?" . Sa lesin langa ea. Zic "da, mai am o luna jumate si nasc" SI a facut o mutra din aia mirata asa...
Ideea principala este ca una peste alta sunt foarte incantata.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare mamicute si burticute

sper ca sunteti bine iar bebei cresc

ce repede trece timpul , parca acum am aflat ca sunt insarcinata si uite ca mai avem putin si ne vom tine in brate bebelusi

noi suntem bine, dupa o perioada atat de grea, acum o sa profitam de timpul ramas ca sa ma pot bucura si eu de sarcina

pana la 5 luni mi-a fost , apoi dela 5 luni a fost problema ca e bolnavioara bebellina, apoi internatain spital cu eminenta de pierdere , iar acum lucrurile s-au clarificat si totul merge din bine in fff bine

Doamne ajuta sa fie totul bine pana al sfarsit, cu toate ca am emotii deoarecevoi naste cu garda, dr mea va fi in concediu

va doresc multa sanatate si sa auzim de bine

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 33+ Iulia Anamaria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

poate ajung si eu ca o prietena inainte de nastere...incep sa plang ca eu nu mai vreau sa nasc :))

m-am gandit si eu la varianta asta: ce se intampla daca ma apuca panica? Nu mai pot da inapoi...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

NEPOTU

SA ITI TRAIASCA NEPOTELUL

TARE DRAGALAS, DAR CEPAR MARE ARE

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 33+ Iulia Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza!

Aida, tu intrebai de modalitatea de plata la Biogenis? Iti pot da un fwd la mailul primit de la ei, daca te interseaza, pare destul de clar.
Azi ma apuc de citit contractele de CBC si Biogenis si vad ce si cum.

Apropo de spital si de camasi de noapte, la cezariana stiu ca stai cam despuiata pana pleci de la reanimare si apoi te imbraci cu o camasa. Ma gandeam ca daca voi sangera ff puternic sa iau ocamasa de la spital. Si am mai inteles ca sunt f bune scutecele alea impermeabile (se folosesc pt schimbatul bebeilor). In loc sa ceri mereu la infirmiera sa-ti schimbe lenjeria de pat, se poate folosi un scutec d-ala si se arunca apoi.

Revin, ma duc in oras oleaca!

Va pup,

Raluca

33+ Natalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie

WOOOWWW avem deja un bblus!!!!DEVYLLA refacere rapida si mult laptic!!LISA MARIA bine ai venit, sa cresti mare,sanatoasa si fara colici!!!!

Eu azi implnesc 3 ani de casatorie.Nu sarbatoresc in nici un fel ca nu m-am pregatit.Nici macar un cadou lui Alin nu am luat.E o perioada cam naspa cam din toate punctele de vedere si mai ales financiar.Ata ete. Azi tre' sa ma duc la doctor ca suspectez o hernie inguinala la Alessio.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Dana la multi ani cu fericire si sanatate la tot familionul!!!

Scuze, fetelor, ca ma repet cu treaba cu cadoul de 3 ani de casatorie, dar poate Dana n-a fost pe faza. Si noi am implinit 3 ani acu vreo saptamana, si n-am avut timp de nici un cadou. Noi de obicei ne luam cadouri simbolice (1 an - nunta de hartie - cadou de hartie; 2 ani - nunta de bumbac - cadou de bumbac). Anul asta era nunta de piele, si am zis ca avem cadoul nostru din piele invelit in piele in burtica . Poti sa spui si tu asa.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monica ce dragut eeeee
Imi place la nebunie ce incruntat e, ce falcute are si ce impachetat este
Sa fie sanatos 100 de ani langa familia lui.
Ce frumos se vor juca baieteii vostri....mai precis ce cafteli isi vor trage

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput