Burtici fericite de septembrie-octombrie (111)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

mimika , raluka16 , miha74 , Angelli , Ioanna81 , monikus hello , unde sunteti?
... ca o completare la prezenta

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

va prind imediat...

Eu propun sa facem si prezenta aia care tot o incearca Lucia, cu fetele care n-au intrat demult, si erau foarte active.

Elle tu parca lucrai cu crisbebe. Ce mai stii de ea?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

mie imi placea mult si de Santorini

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ioi ce nepotel dulcel ai si falci de tzucalit ... multa sanatate si toate cele bune

ralucu niste si pt tine

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

salut fetelor
monica sa-ti traiasca nepotelul
eu sunt foarte foarte foarte suparata. tre sa fac tratament cu gyniel ovule si nu le pot pune. asa ceva nu va puteti inchipui..mor de ciuda! ce tratament e ala in care pui ovulul si peste 1 ora cand mergi la baie il gasesti pe hartia cu care te stergi?in cel mai bun caz il tin de seara pana dimineata, asa cum s-a intamplat si azi si dimineata e intreg pe hartie.tre sa imi pun ovule dimineata si seara. acum, ieri dimineata cand dupa 1 ora l-am pierdut am zis ca na, e zi si ma misc, ma ridic, circul prin casa, dar azi dimineata?....dupa o noapte intinsa in pat?...ce ma fac?daca cu toate patesc asa, s-a dus dreak tratamentul meu.aaaaaaaaaa si exista si aplicator in cutie si tot degeaba. NU POT!

anco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

in 28 si eu sunt la control si abia astept sper sa treaca canicula pana atunci

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Iulika...Selenica...Techila ce faceti ? dormiti in front ?
Dana 15.....Kiki cri ..Raluka16....mai strig imediat...sa-mi mai amintesc

Cea mai fericita 32 + cu

Buna dimineata!!!

Lutonianaca m-ai strigat la apel.Apropo ...am vazut si eu burtica tae f frumoasa!!!Si mi se pare ca seamana cu a mea

Wauuu si eu am fost f impresionata cand am citit de dimineata de LISA MARIA care s-a grabit sa ne-o ia inainte noua gemenutilorSa dea D-zeu sa fie sanatoasa si sa isi bucure parintii in viata!

Monicama bucur pt proaspatul nepotel si ca si tu si bebe sunteti bine.

Aaa, am uitat ...ce tare m-am amuzat de rochia soacrei care era buna de capot (Mimika nu te supera pls)

Ma duc sa mai citesc si revin!

KIKI 30+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Ce mare si scump e nepotelu!!!

Monica felicitari pentru nepotel, sa fie sanatosi si el si mamica!

Offf si ce rau imi pare ca ati avut asa o problema, la ora aia, franti de oboseala...

Dar ma bucur tare ca totul e bine cu burtica ta!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Wow....acum am intrat si surpiza pe prima pagina....primul dovlecel s-a copt!

Sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita Lisa Maria si mami si tati sa se bucure de tine 100 de ani!

Merg inapoi...ca am de citit vreo 2 capitole! Mama ce emotionata sunt au inceput nasterile la odiseea noastra!

Dana 31+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

BUnå dimineata!!M-am trezit ca m mahmurå de la petrecerea de asearå..

Danangie multi ani fericiti alaturi de sot iti doresc!!..Si poate nu e ceea ce crezi tu la Alessio..Sper ca va fi totul bine..

Tulibu bafta la eco..Så vi vii cu vesti bune

Iuliapapusa mai ai putin..Casa de piatrå si så te simti minunat..

Monica felicitari pt nepotelu falcos..Så fie sånåtos, frumos si voios..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

ellenuta23 ce ma bucur ca sunteti bineeee!!!!

27+

Mergi la inceput