Burtici fericite de septembrie-octombrie (111)
Raspunsuri - Pagina 9

kiki_cri spune:
kiki_cri spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui monica_dicut   NEPOTU      . Sa lesin langa ea. Zic "da, mai am o luna jumate si nasc" SI a facut o mutra din aia mirata asa...  Ideea principala este ca una peste alta sunt foarte incantata. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica  32+  cu     Mamica de INGERAS in ceruri  Si minunea bebe 2 din burtica  Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi   O noua viata   | 
Ce scumpete de copil!!!1
 Sa va traiasca nepotelul!Si ma bcuur ca esti incantata de spital!
Sa va traiasca nepotelul!Si ma bcuur ca esti incantata de spital!KIKI
 30+
 30+ si
 si 
Poze KIKI

Iulika29 spune:
Iulika29 spune:
 Iote aici sunt..Pap micul dejun si citesc cele 8 pagini ..Bine ca sunt numai 8..Nci nu vreau så imi inchipui ce fata fac fetele ca ieri am terminat un capitol de la 19 parca pana la miezuzl noptii
..Bine ca sunt numai 8..Nci nu vreau så imi inchipui ce fata fac fetele ca ieri am terminat un capitol de la 19 parca pana la miezuzl noptii
 ..Ce tari suntem..
..Ce tari suntem..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu
 34+cu  Bruce Nicholas
 Bruce Nicholas

monica_dicut spune:
monica_dicut spune:
 Danangie, felicitari pentru cei 3 anisori (cate suntem care am facut anul asta 3 anisori  ) si o
) si o  pentru Alessio sa fie bine bine
 pentru Alessio sa fie bine bine 
elenuta, ma bucur mult ca au trecut relele si ca ne-ai dat vesti despre voi  SA dea Dumnezeu sa fie bine pana la 40.
 SA dea Dumnezeu sa fie bine pana la 40.
Am primit si mesaj de la bia ca sunt bine si va saluta si va tzuca pe toate 

Abia stept sa-mi pozez si eu sarmalutza ca nu mai pot de dragu lor 
ACESTIA SUNTEM NOI 
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
 Monica  32+  cu
 32+  cu  

Mamica de INGERAS in ceruri  
Si minunea bebe 2 din burtica  
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
 O noua viata
O noua viata  

selen80 spune:
selen80 spune:
 n-am vazut decat prima pagina si am ramas cu gura cascata, am crezut ca am gresit odiseea 
SA NE TRAIASCA DESCHIZATOAREA DE DRUMURI LISA MARIA! SA FIE SANATOASA, NOROCOASA SI DEVYLA, SA TE BUCURI DIN PLIN DE EA!
stati sa-mi revin si dup-aia incerc sa recuperez.....de-abia astept sa vad ce si cum s-a intamplat.... 33+ cu
 33+ cu  Ebru PRIMA POZA!
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni

liliac1 spune:
liliac1 spune:
 Deci, oricat as alerga...oricat antrenament as avea...nu pot fetelor sa ma tin dupa voi!!
Asa ca in urez un calduros: BINE AI VENIT PE LUME!! bebelinei Lisa Maria si mamei ei ii doresc din tot sufletul recuperare usoara si cat mai rapida.
Cand am deschis subiectul pentru lectura...nu mi-a venit sa cred ca venise deja barza. Doamne, cata emotie!
Liliana,   Andra-Maria &
 Andra-Maria &  cu
 cu  26+
 26+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

monica_dicut spune:
monica_dicut spune:
 Vezi selenico ce se intampla cand ai program artistic? Fac pariu ca te uitai la Friends  (SA-mi pove si mie ca io am ratat)
 (SA-mi pove si mie ca io am ratat)
ACESTIA SUNTEM NOI 
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
 Monica  32+  cu
 32+  cu  

Mamica de INGERAS in ceruri  
Si minunea bebe 2 din burtica  
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
 O noua viata
O noua viata  

Iulika29 spune:
Iulika29 spune:
 Monica tare mult ma bucur ca esti mai optimistå.. se simte 'mirosul' veseliei tale in randurile care le scrii..
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu
 34+cu  Bruce Nicholas
 Bruce Nicholas

MangaGirl spune:
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui raluk16 
 m-am gandit si eu la varianta asta: ce se intampla daca ma apuca panica? Nu mai pot da inapoi...   27+  | 
da' tu crezi ca eu nu ma-m gnadit la asta? de aia nici nu mau it la filme si refuz sa ma gandesc la momentul in care va trebui sa ma screm si sa imping...ignoranta asta e de aur...crede-ma

MangaGirl :-)
 30+ cu Sasha Laurian
 30+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com

raluk16 spune:
raluk16 spune:
 Nici adela n-a mai intrat de ceva vreme. Si Clodute care savura marea in locul nostru...
Si eram mai multe raluci pe aici: ralu80, ralu0308
Si cand va citeam eu mai pe ascuns, fara curaj, la inceputuri, era si ninia, din Belgia, parca, si ne arata poze cu baietelul ei, Mathias.
Pe katteryna n-am vazut-o acum, in ultimele zile, si ea intra des.
Si parca la inceputuri-inceputuri intrau pe aici si starchi, Doro, alex1405, ancutzam, ButterflySim, speranta76, crissa81, mihaela amalia 
Si mie mi-e dor de santorini oare tot in santier o fi?
Si de Bia mi-e dor, dar macar de ea mai stim cate ceva 
De panda ne mai zice Cristina cateodata, ca se intalnesc in parc...
littlelight n-a mai intrat de cand vorbeam de carucioare. Stiu ca eu o tot intrebam de inglesina, si a pus pozele in care se asorteaza caruciorul cu presul 
Si a treia constanteanca, happy_uka...
Loremunteanu imi place ca scrie rar, dar cred ca ne citeste, ca din cand in cand intra la fix cu niste sfaturi 
Si vorba Dianei ca sunt doua din sua, unde o mai fi adriana?
Kinga intra rar si doar acum, in ultimele saptamani...
anaconda n-a mai scris demult la noi, desi mi s-a parut ca am vazut-o la alte subiecte... fetelor, cred ca suntem prea neserioase  , fuge lumea de noi...
, fuge lumea de noi...
vik, liliac si pazza intra mai rarut si tot incearca sa ne recupereze 
1_sweetangel nu mai stim daca e in China sau a mai venit in Ro inca o tura. 
De la treaba cu baby expo din cluj, nu ne-a mai scris nimic titi143 care era din Turda, parca.
De x_ggg nu mai stim ce a facut cu ovulele date de doctor fara sa-i faca analiza la secretie...
Laura78nico parca a spus ca merge in concediu, sa n-o dam disparuta...
Si gugushtiuc probabil ca s-a hotarat sa intre la odiseea de noiembrie...
Ce ziceti, fetelor? Am reusit sa extrag din lista toate fetele care erau cat de cat active si nu mai dau un semn de viata sa stim ca sunt bine? 
 27+
 27+   

Iulika29 spune:
Iulika29 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui aidaciolac in 28 si eu sunt la control si abia astept  sper sa treaca canicula pana atunci Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi  www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine  | 
Si eu atunci la moaså...La altå moaså ca balena e tui-tui in concediu..
Iuliana, cea mai fericitå
 34+cu
 34+cu  Bruce Nicholas
 Bruce Nicholas