Burtici fericite de septembrie-octombrie (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

aia cu masatul pe burta o stiam si eu, am un dvd cu nasterea, unde spune ca timp de 2 ore dupa nastere mama nu are voie sa se ridice din pat si ca tb sa stea pe spate sa se maseze pt ca uterul revine la forma initiala, si tb sa se maseze ca sa provoace un neam de contractii, sa il ajute sa se micsoreze, in perioada asta esti tinuta sub atenta supraveghere medicala... nu mai stiu daca ziceau ceva de rasucit dar o sa ma uit iar.

Ioana 26+
bebe

hmmm, eu astea am crezut ca-s babisme...

Ce dvd ai?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

No...ca acum trebuie sa mai imi masez si uterul....dupa ce ca ma uleiesc toata de la uleiul de masline de pe burta, dupa ce ca NU ma masez la fofo....dupa ce ca nu ma pot incalta si nici dormi.....si imi cresc alea de curca pezi ce trece......acum mai trebuie sa-mi masez si uterul
N-are de cat sa faca ce stie el de la mama natura...ca eu voi sta bot in bot cu puiul meu si sunt sigura ca daca acum nu am niciun chef de exercitii si flotari....atunci nici atat.
Am zis....am zis

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TULIBU multumesc la fel. Sa vii cu vesti bune de la ctrl!

ANADOMNICA multumesc.Intr-adevar copiii sunt tare dulci.Baiatul unei colegii la aflarea vestii ca mamica lui are un copil in burta, i-a spsu: Ah!! Cand l-ai mancat?

AIDA ..la baietei...este riscul ca, canalul dintre abdomen si scrot sa nu se inchida si testiculul sa "calatoreasca" inainte si inapoi din abdomen si scrot. Normal, cand se naste un baietel canalul asta ar trebui sa fie inchis.De aici si hidrocelul: aparitia lichidului in scrot.Copilul in primele luni suferind de colici..plange mult si face presiune pe abdomen si asa scrotul se umple cu lichid......ajunge sa fie si cat un ou........Ei si prin gaurica aia poate sa se formeze hernia adica sa iasa matze....

MANGA sper sa fie bine totusi!Eu cateodata merg inainte nici nu ma mai uit la posta...

MARIANNA multumesc. Normal la 36 sapt se termina alveolele pulmonare de dezvoltat.Deci...de atunci ai putea naste.Am o colega care de 2 ori a nascut la 36 sapt si e totul ok.

RALUCA poate nu ai digerit cum trebuie...ai schimbat pozitia?Acum cum te simti?

MONICA sa-ti traiasca nepotul si sa fie fara colici si la cumnata refacere rapida!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

raluk, ce ti s-a spus e total valabil in spitalele din ro. Crede-ma ca am asistat chiar aseara plus anul trecut pe pielea mea.
EU tot asa tipam si ma scremeam din gat de imi ieseau ochii din orbita si nu se intampla nimic. Moasa imi spunea sa stau cu barbia in piept si sa imping ca si cum as face kk (scuze de expresie si de detalii). DUpa nastere te pune in pat cu o punga de gheata pe burta si trebuie sa masezi. Cumnatei aseara i-au pus gheata doar jos la cusatura (printre alte fashe si tifoane..) si pe burta doar sa se maseze, ceea ce nu mi se pare ilogic. Mai ales ca vei avea dureri la retragerea uterului. La a doua nastere cica ar fi chiar mai rele decat la prima (eu sincer nu ii amintesc aceste dureri dar adevarul e ca eram si total drogata de catre ei)
Ideea este sa impingi cu folos, daca impingi de 3 ori pe o contractie asa cum trebuie iese bebe destul de repede si usor si nici nu te rupi. DAca nimeni nu-ti spune cum si impingi tu cum iti vine... te cam rupi in interior din pacate (eu asa am patit)

Io imi astept acu soatza sa vina sa pleam la nenea Iosup sa vedem ce ne spune. Am emotii da nu foarte mari.

Da io ma intreb ce face aida noastra ca am observat ca dispare pe la pranz si apoi devine pasare de noapte

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Monica multumim de explicatii...deci ti-au spus ce sa faci, nu ?
Pe asta ma bazez si eu
Am sa fac ce mi se spune .....si am sa fiu cea mai ascultatoare fetita numai sa iasa bebelache afara

Sa nu ne lasi sa te asteptam prea mult cu vesti

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

iti tinem pumnii la Iosup, monica,
dar pemine nu ma baga in seama chiar nimeni cu ovulele mele?

anco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

este un dvd scos de First bebe, l-am luat de la baby expo in februarie, imediat ce am aflat ca sunt insarcinata, eram asa de fericita ca eram in stare sa ma apuc sa cupar deja hainute si tot ce ii trebuie, noroc cu soatza care m-a potolit, nu de alta dar momentan stam intr-o casuta mica mica, si nu aveam, pe unde sa le mai punem.

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

No...ca acum trebuie sa mai imi masez si uterul....dupa ce ca ma uleiesc toata de la uleiul de masline de pe burta, dupa ce ca NU ma masez la fofo....dupa ce ca nu ma pot incalta si nici dormi.....si imi cresc alea de curca pezi ce trece......acum mai trebuie sa-mi masez si uterul
N-are de cat sa faca ce stie el de la mama natura...ca eu voi sta bot in bot cu puiul meu si sunt sigura ca daca acum nu am niciun chef de exercitii si flotari....atunci nici atat.
Am zis....am zis

Cea mai fericita 32 + cu

noi vom fi rebelele

27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anco

iti tinem pumnii la Iosup, monica,
dar pemine nu ma baga in seama chiar nimeni cu ovulele mele?

...eu nu stiu ce sa spun draga mea ....doar ca imi amintesc ca ziceau fetele ca ar ramane totusi ceva acolo inauntru si nu se elimina tot....
Asa imi amintesc ca parca s-a mai discutat asta.
Dar pot sa te pup daca vrei

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Monica bafta la Iosup, de abea astept sa vina seara, sa aflam cu rtoatele cate ceva nou de bebei.

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput