Burtici fericite de septembrie-octombrie (111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna

Ce emotieeee!!! Felicitari mami Devylla!
LISA MARIA Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!

Monica felicitari pentru nepotel! Ma bucur cand aud lucruri bune despre Polizu.
Te ateptam cu vesti bune de la doctor!

Iuliapapusa casa de piatrå si petrecere frumoasa! Asteptam poze!

pe toate!

32+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Da io ma intreb ce face aida noastra ca am observat ca dispare pe la pranz si apoi devine pasare de noapte

telefoane , telefoane ... sunt deja la al 5-lea , ca io am gratis la orice ora in retea fixa si deci trebuie sa sun
... dar revin imediat

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monica multumesc

Si tinem pumnii la eco! Te asteptam cu vesti super bune!

27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anco

iti tinem pumnii la Iosup, monica,
dar pemine nu ma baga in seama chiar nimeni cu ovulele mele?

anco 32+

Te-am citit, dar nu am habar, nu am luat ovule din astea...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

No...ca acum trebuie sa mai imi masez si uterul....dupa ce ca ma uleiesc toata de la uleiul de masline de pe burta, dupa ce ca NU ma masez la fofo....dupa ce ca nu ma pot incalta si nici dormi.....si imi cresc alea de curca pezi ce trece......acum mai trebuie sa-mi masez si uterul
N-are de cat sa faca ce stie el de la mama natura...ca eu voi sta bot in bot cu puiul meu si sunt sigura ca daca acum nu am niciun chef de exercitii si flotari....atunci nici atat.
Am zis....am zis

Cea mai fericita 32 + cu

noi vom fi rebelele

27+

Pai nu e asa mai Ralu ? ca deja cu cat citesc mai mult cu atat simt ca o iau pe aratura.....ce dracu ? nu au mai nascut femei ? are dreptate si Adi ca ma tampesc de tot ...offffff
Cred ca el deja observa ceva modificari la mine....psihice vreau sa spun
Se sufoca copilasul daca nu respira prin saltea, se ineaca daca vomita si inghite, eu trebuie sa stau in cap ca sa se intoarca bebelasul....(bine ca s-a intors ca sa tai asta de pe lista)....sa ma masez, sa nu mananc dinaia...sa beau dinailalta.....
Vaiii...ca am obosit

Dar citesc in continuare, nu-i bai

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Lucia bine ca ai taiat ceva de pe lista .

Si parca vad ca voi fi cea mai nestiutoare mamica

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

danuta 1979,pentru arsuri eu maninc fasole pastai,care au darul de a anihila arsurile si voma.Eu maninc numai asa ceva de 2 luni si linga piersici.Nici apa nu as putea bea fara,ca fac arsuri.Alta solutie eu nu am gasitDaca iti este de folos...chestia cu mainca putin si des,la mine nu a tinut si nici nu am luat maalox,eu am socotit ca nici o gravida nu a testat acest medicam de fapt,informatiile sunt luate aleatoriu de catre producatori(eu asa am gindit)
In plus,daca poti,mai elimina din mincarurile grase.
ramsan,am primit pm,saru-mina,dar armata aia de juristi de la mine de la serviciu-vreo 9,sustin ca nu si nuca nu s-a stabilit prin contractul la nivelul unitatii chestia cu de la 85% la 100% pe care ti-am scris-o.Cum sa le mai zic la oamenii astia????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

eu zic la bebei sa le spunem 'sarmalute' nu dovlecei sau strugurei
... eu inca la telefon

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Doamne ce voinice suntenti
Tulibu te asteptam cu vesti bune de la eco control cu bebe gras frumos sanatos
Aida, Mariaana, Anadomnica, Thea, Iulika, va multumesc pentru urari voi pune poze.Promit.
Raluca u[/b] si pe tine te asteptam la fel ca pe tulibu de la eco control si sper sa nu te mai doara in capul pieptului este obibila acea durere am mai patit si eu
Monica ma bucur din inima ca totul este in regula mai putin "motorasul" tau insa sa speram ca-si va reveni.Mare pacat ca nu a ascultat sotiorul de tine si a fost nevoit sa-si invete lectia iar pozele cu nepotelul tau sunt nebunie curata un adevarat berbatel
Elenuta23 sper sa fie bine de acum in colo pana la 40 fix
Anco ce groaznic ca nu poti urma acest tratament cu ovule.De ce nu se dizolva?Nu inteleg.Ai intrebat doctorul?Poate sunt si pastile sau un inlocuitor
Monicus nu le mai permite sa traga de tine toti la servici.Ar trebui sa te amenajeze de DD, cat despre raspuns daca nu ma va impiedica fimea va fi un da hotarat promit
[b]Selen
2,400? Nu pot crede.La 28 de sapt cat ar trebui sa aibe minim?Nu pot sa cred voi naste printre ultimele.
Apropo daca am DNP schimbat trebuie schimbat si din lista?Ca acolo e data 23 09 2009 iar dupa eco este 16 10 2009 e mare diferenta
Vreau sa multumesc din toata inima persoanei care a pus aici un link cu o melodie care-mi lumineaza viata de atunci.Oricat de suparata trista furioasa as fi cu acea melodie trece orice.Multumesc din suflet
Acesta este melodia http://www.youtube.com/watch?v=XeDLyX-AK6k

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Hai ca va mai povestesc ceva fain si apoi ma bag la dus si plec la vizionari.
Ca poate v-ati saturat de hazul meu.
Ieri am fost intr-o agentie de inchirieri si m-a intampinat un mosulica simpatic british de la mama lui.
Pana sa zic eu ceva ma intreaba daca lucrez eu sau sotul ca altfel nu stam la discutii. Ii spun ca da si pare putin mai relaxat,....trecusem primul test.
Cred ca sunt si ei satui de tot felul de oameni fara job-uri, fara bani...
Si ii povestesc lu' Adi pe seara faza si imi spune:
"Vezi sa te imbraci si tu frumos ca sa faci impresie buna, sa creada ca avem bani si suntem avuti. Daca e nevoie sa-ti iei si blana pe tine, ca da bine "

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput