Burtici fericite de septembrie-octombrie (111)
Raspunsuri - Pagina 14
raluk16 spune:
Fetelor, am niste intrebari. O prietena imi da niste sfaturi referitoare la nastere. Bine, n-am inteles nimic de respiratie (poate ne spuneti careva cum trebuie sa respiram
). Doar ca trebuie sa iti tii barbia in piept, ca sa nu impingi din cap, sa nu se sparga venele... si sa nu urli, ca iti pierzi toata puterea pe urlat, in loc sa impingi.
Dar mi-a mai spus niste chestii care mi se par bizare. A spus ca dupa nastere (naturala!) nu ai voie sa te misti cateva ore, ca sa nu se rascuceasca uterul
. Si trebuie sa-ti masezi uterul sa se retraga... Pai eu vedeam in cartile straine, care incurajeaza alaptarea, ca imediat dupa nastere, mama se punea pe o parte in pat si alapta. Nu mai inteleg nimic 
27+ 
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Mai bine sa mi-l dea cadou, nu e mai bine ? Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
Recunosc ca m-am gandit la asta dupa ce am scris prima parte a propozitiei, si mi-a fost lene sa rescriu
Chiar ar trebui si un procent din vanzari
27+
selen80 spune:
v-am ajuns, dar asa cum se intampla de obicei cand va alerg mult, nu am retinut prea multe...
si eu am plans cand am vazut mesajul Mihaelei...si ma uitam la pozici si iar am lacrimat...ca ma gandeam ca a mea avea 2.4 kg acu o sapt..deci e chiar mai maricica...si e f posibil sa semene putin cu Lisa Maria, ca avem destui in fam cu ochii migdalati 
Monica, lasa incolo nervii, uite cate vesti bune, pt care ma bucur enorm....si de la tine, si din Japan, de la Elenuta
, ai un nepotel sanatos si minunat
...
recunosc ca si eu am asa o satisfactie cand pot sa-i scot ochii soatzei cu cate ceva cand am dreptate ![]()
Danagie, la multi ani fericiti impreuna! si tin pumnii sa fie bine Alessio
Raluca, Tulibu 
va asteptam cu vesti bune!
Ramsan, multumim pt info, dar eu sper ca nu va mai fi nevoie, la ultimul eco (la 33 de sapt) deja se intorsese...si la cat de maricica era, sper sa nu mai aiba loc de intors ![]()
Lucia, sa stii ca gluma negluma, noua sau veche, acelasi lucru l-am gandit si eu, ca n-am absolut nimic necesar in spital....bine ca am reusit si eu ieri sa incropesc o listuta...cu ce-mi mai trebuie mie, si bebelinei...daca e ceva, s-o descurca cumva soatza sa le cumpere....ai mei ajung si ei intr-o ora juma in Ct daca e cazul, si mama e descurcareatza....plus ca daca nasc la privat, chiar nu cred sa fie problema....
iar v-am ajuns din urma la ora mesei...iar va las putin si gasesc nu stiu cate pagini scrise 
33+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Fetelor, am niste intrebari. O prietena imi da niste sfaturi referitoare la nastere. Bine, n-am inteles nimic de respiratie (poate ne spuneti careva cum trebuie sa respiram ). Doar ca trebuie sa iti tii barbia in piept, ca sa nu impingi din cap, sa nu se sparga venele... si sa nu urli, ca iti pierzi toata puterea pe urlat, in loc sa impingi. Dar mi-a mai spus niste chestii care mi se par bizare. A spus ca dupa nastere (naturala!) nu ai voie sa te misti cateva ore, ca sa nu se rascuceasca uterul . Si trebuie sa-ti masezi uterul sa se retraga... Pai eu vedeam in cartile straine, care incurajeaza alaptarea, ca imediat dupa nastere, mama se punea pe o parte in pat si alapta. Nu mai inteleg nimic ![]() 27+ ![]() |
De asta cu impinsul cu barbia in piept stiam...Dar asta cu nemiscatul ca sa nu se rasuceasca uterul nu...Cu siguranta ti se va spune ce så faci dupå nastere..Nu cred ca te laså så te misti daca intr-adevar e asa..Eu habar nu am..Eu ma bazez ca voi primi multe informatii atunci pe loc si am incredere ca asa va fi...
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Ralu nici eu nu stiu cum e cu impinsul si nici cu respiratul dar noua ne-a spus ca ne zic moasele ce sa facem.
Cat ar fi de rai si uraciosi oamenii aia acolo la tine ca te simt usor stresata de spital, de conditii .....sunt sigura ca nu nasti singura.
Mufa, nemufa ...vei avea o moasa care a mai facut asta de cateva sute de ori si iti va spune ce sa faci....
Adica ma gandesc ca daca te vede ca iti tii respiratia si te tii de nas...nu te lasa asa....si-ti va spune: "nu asa draga...tine-te de ureche". Glumesc dar sunt sigura ca ai prins ideea.
Si stiu si ele ca la prima nastere nu ai de unde naiba sa stii cum e....si ce sa faci.
Vei avea sprijin, sunt sigura de asta. Nu te mai gandi de pe acum 
Cea mai fericita
32 + cu 
Danuta1979 spune:
Uf...gata...am reusit sa citesc si eu din urma.
Aida, si eu am probleme mari cu arsurile...si asta de prin luna a cincea...progresiv de la rau la mai rau. De vreo 3 sapt am arsuri zilnice, zi si noapte...de-mi dau si lacrimile de usturime. ieri de ex am, si vomat de rau ce-mi era...asa ca am cedat si mi-am cumparat maalox (dr. ginecolog a zis ca pot lua cate una daca chiar nu mai pot)si vad ca merge...trece pt 2-3 ore.
Am incefcat cu alimentatie...chestii dar la mine indiferent ce mananc tot arsuri....asa ca ma bag sa-mi fac niste dovlecei pane...mmmm...
Monica, felicitari pt. nepotelul tau. sanatate maxima lui, mamicii lui si matusicii care merge ai la Iosup. iti tin pumnii 

si sa ne tii la curent. nu stiu cat costa morfo 3 - aveam impresia ca e 400 sau 450 lei dar nu stiu de unde am aceasta impresie. Sa imi spui si mie daca aflii, ca am si eu morfo 3 a iosup sapt. viitoare pe 30 iulie.
Dana
31+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
De asta cu impinsul cu barbia in piept stiam...Dar asta cu nemiscatul ca sa nu se rasuceasca uterul nu...Cu siguranta ti se va spune ce så faci dupå nastere..Nu cred ca te laså så te misti daca intr-adevar e asa..Eu habar nu am..Eu ma bazez ca voi primi multe informatii atunci pe loc si am incredere ca asa va fi... www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas |
Hai sa nu zic ca le suspectez de rea vointa pe asistente si moase... Poate ele doar considera ca astea sunt chestii banale si noi le stim... Dar eu nu le vad pe astea de la noi sa explice ceva...
27+
tulibu spune:
aia cu masatul pe burta o stiam si eu, am un dvd cu nasterea, unde spune ca timp de 2 ore dupa nastere mama nu are voie sa se ridice din pat si ca tb sa stea pe spate sa se maseze pt ca uterul revine la forma initiala, si tb sa se maseze ca sa provoace un neam de contractii, sa il ajute sa se micsoreze, in perioada asta esti tinuta sub atenta supraveghere medicala... nu mai stiu daca ziceau ceva de rasucit dar o sa ma uit iar.
Ioana
26+ 

bebe
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Ralu nici eu nu stiu cum e cu impinsul si nici cu respiratul dar noua ne-a spus ca ne zic moasele ce sa facem. Cat ar fi de rai si uraciosi oamenii aia acolo la tine ca te simt usor stresata de spital, de conditii .....sunt sigura ca nu nasti singura. Mufa, nemufa ...vei avea o moasa care a mai facut asta de cateva sute de ori si iti va spune ce sa faci.... Adica ma gandesc ca daca te vede ca iti tii respiratia si te tii de nas...nu te lasa asa....si-ti va spune: "nu asa draga...tine-te de ureche". Glumesc dar sunt sigura ca ai prins ideea. Si stiu si ele ca la prima nastere nu ai de unde naiba sa stii cum e....si ce sa faci. Vei avea sprijin, sunt sigura de asta. Nu te mai gandi de pe acum ![]() Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
N-am vazut mesajul cand i-am raspuns Iulikai

M-ai mai linistit
27+