Leoaicele DC *(41)*-Happy Birthday
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
Katty, sa va traiasca minunea de baietel si sa aveti numai bucurii din partea lui!
www.geocities.com/furby4kim/Birthday/HappyBirthday8.gif" target="_blank">LA MULTI ANI, ANDREI
Sa fii sanatos, sa ai parte de fericire, impliniri, iubire si de tot ce-i mai bun pe lume!!!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )
De prin viata...adunate! ""
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei![]() ![]() ![]() Pup trupa, revin cand pot cu poze. O saptamana usoara tuturor ![]() Am editat ca io asa am vazut ![]() ![]() |
Sa nu te scuzi deloc, ca nu ai gresit cu nimika, chiar mi-a placut,
![](pupic.gif)
![](japonez.gif)
Asteptam si pozici, ca ai zis ca pui!
Yoana, multumesc si tie de urari si de felicitare! Foarte frumoasa!!!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
![](bici.gif)
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
![](floare.gif)
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Andrei la multi ani sa fii sanatos!Katty
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
La multi ani sanatosi si fericiti Andrei!
Revin,sunt pe fuga.
POZE CU NOI de David Christian
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
Ziua buna, feline aristocrate!!!
"Iaca" si eu...dupa un weekend obositor... Nu ca as fi facut mare lucru...dar m-am simtit foarte obosita, fara vlaga, ametita...daca as fi putut, as fi dormit non-stop... Dar de unde?!... Mitzu, plictisita, la randu-i..."bazaia" intr-una ca vrea ba la tara ba la mare...In semn de revolta ca nu plecam nicaieri...si-a imprastiat jucariile peste tot, refuzand categoric sa le mai adune... Nici de computer n-am avut sansa sa ma apropii... Cum ma asezam, tragea de mine, ma musca...spunea ca e catelus... Am inteles-o, intr-o oarecare masura...dar...sambata...in Bacau a fost foarte, foarte caaaald...si nici o sansa sa iesim din casa, ziua... Am iesit pe la 7, prin parc, dar mergeam ca teleghidata...si, la orele 12.30-1, dimineata...am iesit, iar, la o plimbare, la pas...ca nu se mai putea sta...de somn nu mai spun... Ieri, am avut in plan sa mergem la taica-meu, la curte...dar, exact cand sa iesim din casa, a inceput sa ploua, si cu gheata...asa ca am renuntat....si am ramas acasa... Si...fii-mea m-a zapacit cu mersul la toaleta... a prins faza cum ca, a fost deranjata la stomacel si una-doua...cerea la baie...uneori chiar degeaba...
Deh...cam acesta a fost weekend-ul meu...Juma' ametita si confuza...
...juma' in buda...
Katty, mercic pentru aprecieri! Si, cu mare placere!!!! Sa fie sanatos si iubit!!!
Am vazut pozicile de la ziua puiului! !!!!! Mey...despre Andrei... frumusel foc
...da' stii asta...
Si ce distractie in apa!
M-ai "omorat" cu florile...minunate...
..si, am ramas "masca" cu floarea de colt...
... Daaaaa...si frigaruile, carnaciorii etc arata...
... Tortul...magnific...atat exterior cat si interior...
...are talent surioara la cofetarit....Servesc eu o felie...daca tot a mai ramas...
...
Ehe...Scaiete e o minune de catel...daaaaaaaaar...de Dixie...m-am indragostit.... Ce mumooooos eeeeeeee!!! Dragul de el...
Frumosi sunteti...frumoase animalute aveti......
Mey...hai ca ati tras o distractie pe cinste...se vede...Felicitari!
Si...acum...sa-ti urez spor la serviciu?!?!?!
Iulika, multumesc!
Cum te simti?! Micutul?!
Deh... cat despre, citez: "Eu acum ma crucesc de cate chestii povestesc fetele de la odisee in legatura cu spågile care tb så le pregateasca så nu le lasa de izbelist ein cele mai crunte dureri.."... crede-ma ca am simtit-o pe propria piele...Eram in sala de travaliu, doctorita care ma asista i-a spus asistentei sa-mi faca un No-spa intravenos...aceasta a sarit imediat "la ordin"...mimand ca-si face treaba dar...nu a iesit bine doctorita din sala ca, "asistoasa" s-a intors, senina, la mine si mi-a spus : "n-am no-spa sa-ti fac..." si a dat sa plece... in pline dureri, m-am ridicat, i-am bagat banutii in buzunar si, imediat "s-a luminat" si foarte zambareata...imi spune: "ah...am una in geanta...iti fac imediat..." Cat de tare m-am tinut ca nu voi da spaga, ca nu voi alimenta "prostul obicei" etc...n-am avut nici o sansa...intr-un sistem infect si bolnav de atata nepasare... Si...cate ar mai fi de spus...am vazut atatea in maternitate si am auzit atatea... incat....ma cuprind si acum fiorii...
Annie, mercic!
Cum te mai simti?!
Ah...foarte interesanta treaba cu suvenirurile cu nisip...Cum stiu, arabii sa profite...de orice amanunt...
Daria, sar'mana!
Cum ai petrecut de ziua ta?! Nu ne-ai spus nic'...
La multi ani, finutului! Sa fie sanatos si implinit!
Emma,
Lilia, ehe...unde nu te-am cunsocut in perioada cand "urlam" ca fii-mea nu mananca aia...aia etc... in jurul meu, auzeam numai "copilul meu a mancat aia...eh, al meu a mancata ailalta...azi i-am dat "sarmale", ieri a mancat..." nu mai stiu ce... Si, ma uitam la fetita mea..."mofturici"...Deh...situatia, intre timp, s-a schimbat...adica m-am conformat EU...situatiei...si, dupa cum ai spus, si tu, accept lucrurile asa cum sunt...
Intrebai de ce ii spun bunicului meu, tata?! Nu esti indiscreta... Nu e nici un secret faptul ca bunicii materni m-au crescut...de fapt ne-au crescut, atat pe mine cat si pe sora-mea si verisoara mea... Trei nepoate au...atat! Avand in vedere ca, ei locuiesc la cateva blouri distanta de blocul unde am copilarit eu...toata ziua eram la ei...Plus ca bunica, Dumnezeu sa te odihneasca in pace, scumpa mea!
mama Junea,asa-i spuneam (desi o chema Iosefina).. , a fost casnica...ne-a crescut cu mare drag...Ce vremuri frumoase!!! La pranz, cand veneau parintii de la serviciu, era regula sa vina la masa la bunici dupa care, ne luau acasa... Asta, cand reuseau...ca urlam si ne zbateam...numai sa nu ne duca acasa... Insa, implinirea aceasta nu a durat mult... cand aveam 10 ani, parintii mei au divortat...si au inceput vremuri grele pentru noi... Mama in somaj, un tata care, nu dadea nici un semn de viata...cum ca l-ar interesa soarta fetelor lui...Asa ca, intr-o oarecare masura, tot bunicii au ramas baza... Desi, mama a facut, tot timpul, posibilul si imposibilul ca sa am o viata minunata...sa nu duc lipsa tatalui... Daca ai sti ce mama, ce inger de mama am avut!!!! Poate ca n-am avut jucarii scumpe, haine de ultima fita...sau, bani de buzunar...la discretie...dar intotdeauana am avut parte de vorbe calde, de pupici si imbratisari din inima, de raspunsuri sincere din partea ei, de dragoste infinita... Si acestea fac cat toate comorile lumii la un loc!!! La 14 ani, sufletul bland al mamei mele s-a ridicat la ceruri, Dumnezeu sa te odihneasca in pace, scumpa maicuta!
Bunica a vut grija sa-mi aline dorul si sa-mi redea increderea... La 16 ani, m-am mutat de tot, la ei... N-am dus lipsa de nimic...Recunosc, am avut momente cand ma apuca dorul de parinti...dar...reuseam sa depasesc momentul...aveam o mama si un tata care, erau, mereu, langa mine!!!
Eh...m-am lungit... scuza-ma, te rog...
Imi pare rau ca programul "prima casa" nu e ceea ce se astepta sa fie...dar, poate ca vor mai "lucra" la el si...veti avea aceasta sansa... Bafta multa! si...la cat mai multe...sifoniere!
Ah... petrecere frumoasa alaturi de mami tau!
Mari, fetele!
Leditia, vazut pozicile cu micutul strumf! Ce veselie si ce raste pe printisor!!! Frumusel foc!
Sa fie sanatos!
Chiar asa...ce spui tu ca e slabut?! Arata foarte bine, mititelul!!!
E foarte amuzant cand studiaza revista... Sa va traiasca, minunea!
Multa sanatate!
Adi, desi ai trecut prin atatea peripetii ai facut un suuuuper tort......ca de fiecare data...ma lasi...
La multi ani, cumnatei!
Cum te mai simtit? Sanatate si refacere rapida... toate felinele aristocrate! O zi buna, tuturor!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )
De prin viata...adunate! ""
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
va mai amintiti de mine?
am ajuns acasa, am facut bagajele iar maine la 5h trezirea si spre munte
nu am citit absolut nimic din urma, dar recuperez eu cand revin
Katty , sa va traiasca micul leutz, sa creasca mare, sanatos si sa aiba parte de tot binele din lume la multi ani tuturor leoaicelor care sau aniversat zilele astea
revin cu urari
va , imi e dor rau de voi
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
Andrei, sa fii sanatos, norocos si sa aiparte de tot ce-i mai bun in viatza. Katty pupici si incantatata sa va cunosc.
Leditia cu intarziere si scuzele de rigoare
(dar ieri n-am puptut intra). Te
cu drag si sper ca toate visele sa-ti devina realitate iar David sa fie sanatos si mancacios cat mai curand.
toata gasca!
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Annie, Daria, Mari, Adriana, Ledi, Catutza, Dodo, Zuzilici, va multumesc tuturor pentru urari!!! Sa va dea DD si voua inzecit numai bine voua si familiilor voastre!!!
Catutza, bine ai venit si drum bun si distractie placuta si in continuare!!!
Yoanna, multumesc de aprecieri la adresa pozelor...! Dixulina e pisicuta...e mumoasa tare...ieri erau s-o scape in strada dupa ce am plecat noi...ce s-au speriat!!! Dar au recuperat-o!
Zuzi, si eu ma bucur ca esti aici cu noi si te-ai integrat super-bine!!! si noapte buna! Sunt o mamica fericita!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Celor mai si mai...
![](icon_smile_big.gif)
Ieri mi s-a"innodat"netul abia am reusit pana a venit al meu scriu cateva mesaje .
astrele spun:
Vei fi pe aceeasi lungime de unda cu partenerul tau astazi.
Aproape ca va puteti ghici gandurile unul altuia. Clar, o zi buna pentru romantism
Va doresc o zi SUPERBA
![](floare.gif)
![](floare1.gif)
![](floare2.gif)
A venit pentru prima data Zana Maselutza si sigur zilele acestea va mai aprea odata
![](icon_smile_wink.gif)
Isabella se rasuceste continuu de pe spate pe burta,rade cu zgomot
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare1.gif)
![](floare2.gif)
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
hellooo reginele!
va doresc o zi minunata ceea ce astept si pt mine...ieri am cazut in butoiul cu melancolie...nu prea mi-am gasit locul, dar imi revin repede...de la mine in dimineata asta, dodo_pui i-a si o prajitura ca m-ai binedispus cu horoscopul.
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema