Leoaicele DC *(41)*-Happy Birthday
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Annie80 spune:
neata Aurora, multa sanatate si tot ceea ce-ti doresti
Ma doare capu rau de tot, si nici n-am dormit bine asta noapte! ma doare si-o masea, care cere afara, deci dodo, si la mine vine zana maselutza
Katty, uitasem de dixie iubita blanoasa
asa un motanel as vrea si eu, sa-l cheme Whisky
pup gasca, revin daca ma simt mai bine
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Aurorra
La multi ani!
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
AURORA
Buna dimineata si o zi buna tuturor.
Eu am o stare nashpa, revin daca imi revin
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
A u r o r r a ,
La multi ani,
Multa sanatate si tot ce-ti doresti,
fericire si iubire sa-ti ofere viata,
multe impliniri alaturi de sotul
si de delfinasul tau mult iubit!!!
Petrecere frumoasa,
cadouri si surprize multe!!!
De la mine un dulce si un brat de trandafiri!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
La multi ani Aurrora.Multa sanatate,fericire si sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi.Petrecere frumoasa si la cat mai multe cadouri.
POZE CU NOI de David Christian
![](images/user_woman.png)
adi69 spune:
La multi ani Aurora! Multi si fericiti!
Catutza,bine-ati sosit si drum bun!In continuare concediu placut!
Katty,deci,sora ta are ,pe langa talent,si rabdare cu carul sa faca asa ceva(ma refer la mozaicuri,bineinteles)
Transmite-i felicitarile mele!
Mi-ar place si mie ,insa nu-i momentul acum sa cheltui bani(pe care nu-i am :))ptr un hobby.
Si stii ce mi-ar mai place si de multa vreme visez?
Sa ma apuc de olarit,tot fel chestiute ptr decorat gradini,balcoane..dar si asta presupune bani ptr cursuri,dotari si materiale.Da' ma'nervez eu odata si-odata..
Mari,Annie,Daria,ce e cu starile astea? Acum? Cand e luna noastra?
Tz,tz,tz...nu e voie,n-aveti permisiune.
Dodo,pai ..sa fie cu noroc vizita zanei ..si noi o asteptam de vre-o luna si nu mai vine.
Yonna,pai ce ai mai povestit si tu...destule incercari ptr un copil.Noroc cu bunicii.
Daria,nu vrei sa ne spui nimic despre cum ti-ai petrecut aniversarea?Ce cadouri ai primit?
Pupici si o zi buna!
szivarvany spune:
N-am primit cadouri punct
Nu stiu cat de incredinil poate parea acest lucru. Insa nici nu sunt genul care sa inventeze sa ... nush pt ce, de asta am tacut sa se inteleaga ca nu am ce povesti 3-4 pagini .
E bine asa ? Nu ma laud, nu ma infoi si nici nu ma deranjeaza, pt ca am atatea alte belele pe cap ca nu am timp de mine.
Mnoah ma scuzati.
Insa am primit 11 trandafiri perfecti, superbi, roz, de la colegele de grupa iulie august 2004, nu stiu inca de ce le-am meritatat taman eu, insa sunt cele mai frumoase din toata galaxia si le-am bocit atat de emotionata am fost. Nu va pot descrie ce am simtit, ca nu sunt singura, ca sunt 11 mamici care ma iubesc asa nebuna si luata de val cum sunt eu si le voi ramane recunoscatoare toata viata
Ledi, cat de frumosi puteti fi
Edit sa pun poze:
http://family.webshots.com/album/565504804uQmsLM?start=60
http://family.webshots.com/album/565504804uQmsLM?start=72
si sa explic ce draq` fac:
am alergat dupa catel sa-i aduc si finului meu si a intarziat abia ieri a sosit, cu 2 zile intarziere. am dat de oameni fara cuvant.
alerg sa vad de cursul de inot al fie`mi si nu cred ca mai pupam orele 19,00 ... oras de kkt in care traim.
dadaca e ciufuta si asta, nu s-ar oferi niciodata sa ma ajute sa o duca si s-o aduca pe Giulia si nu stiu cum sa-i spun si ma macin pe interior groaznic
toata lumea vine sau merge in concediu, numai noi nu dar zau ca nu ma deranjeaza, doar ca toata lumea ma tot intreabaaaaaaa
-------
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Off,Daria,imi pare rau sa aud ca ai multe pe cap..Iti trimit un buchet de virtual.Stiu ca nu se compara cu un buchet de trandafiri naturali si superbi,dar macar sa stii ca ma gandesc la voi si-ti sunt alaturi,chiar si virtual.Imi pare sincer rau,dar trebuie sa vina vremuri mai bune.O sa fie bine..asa ma aburesc si eu zi de zi cand vad ca mai am putin si clachez.Abia astept sa se termine anul asta,ca a fost cel mai infect an din viata mea..probleme si necazuri la tot pasul,in fiecare zi apare altceva si cand zic ca mai rau de atat nu se poate mai vine altceva si mai rau..si tot asa.Si m-am saturat,ca vreau si eu liniste si vreau o perioada de acalmie,sa fie toate ok.Eu nu intru in detalii,ca nu pot aici,dar am momente cand simt ca nu mai pot,ca o iau razna daca nu se schimba ceva si daca mai vin multe porcarii pe capul nostru.
Eu am primit cadou de la sot si de la tatal meu(bine el mi-a trimis bani,pe care i-am cheltuit pe medicamente si lapte praf fara lactoza,ca-mi facea fii-miu diaree).Barbata-miu mi-a luat 2 rochite si o camasa de noapte,din aia sexy,un buchetel de flori si tort.Oricum,cel mai frumos cadou ar fi sa fim toti sanatosi si sa fie bine cu toate,sa nu mai apara probleme si necazuri la tot pasul,zi de zi.Asta ar fi fost un cadou foarte frumos,dar pe care nu mi-l poate oferii nimeni.
Joi iar mergem la dr,sa vad daca i-a trecut lui David gatutul,ca se face o sapt de tratament.Insa de ieri i s-a umflat si un ochisor..
Nu va zic ca ieri inafara de timpul in care a dormit, a urlat mereu.M-a disperat,aseara imi pocnea capul de durere.Nu mi-a urlat in halul ala niciodata si nimic nu-l calma.Urla din toti plamanii cu suspine,se inneca,nu mai putea respira de atata urlat.Nu stiu ce o fi patit.Abia l-am adormit in carut,plimbat prin casa,ca deja nu mai puteam sa stau cu el in brate in picioare,ca altfel nu voia.Cand s-a trezit a mai stat putin si a inceput iar,asa ca aseara la 22 a iesit ta-su cu el pe afara sa-i arate una alta,sa se mai calmeze.Eu am ramas sa gatesc si sa ma adun putin,ca m-a terminat in ultima saptamana.E foarte frustrant sa planga asa si sa nu stii ce are si sa nu-l poti calma cu nimic.
Cam atat despre noi..Va doresc o zi superba si linistita.
POZE CU NOI de David Christian
szivarvany spune:
Ledi, categoric anul acesta va trec, iar pe 31 seara incheiem si incepem unul frumos.
Anii pari imi sunt benefici
Eu nu sunt trista sau suparata, pur si simplu sunt luata de valuri inspre diferite destinatii si zau ca asta imi ocupa timpul. As vrea sa fac mai mult pt cei care au nevoie.
Eu am nevoie de sanatate, eu si mica mea familie ca de rest ma ocup io cumva
Duminica avem petrecer de 5 ani la un prieten al Giuliei asa ca deja avem program
-------
Sela
-------
NU RAMANE INDIFERENT !