Leoaicele DC *(41)*-Happy Birthday

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå fetelor!!

Aurorra..Så ai o zi minunatå!!

Adi am vazut pozele cu torturile ..Cat sunt de superbe..Arata super..

yoannamarie sunt bine.. bebelu e bine..Må indoaie de ma rupe ..Am zis aseara cå vrea så iaså prin burtå asa m-a 'foit'..mai am exact o lunå--DPN-ul e 28 august..dar cine stie..De acum poate fi oricand..Sånåtos så fie..

Cat despre capitolul ''spagå'' multumesc lui Dumnezei ca sunt aici si ..nici nu stiu ce så mai spun ca ma iau nervii ...cand ma gandesc la ce mi-ai zis..

Daria distractie plåcuta duminica

Leditia sper så isi revina Davidutzu, så ii treaca gatutu..TE cred ca esti terminatå...Si cand ma gandesc ca vor veni si la mine vremuri din astea..Ce så fac este så ma pregatesc så nu må ia prin surprindere..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, si din Bacau!
Sunt naucita de cap...aseara imi "exploda" de durere...iar azi...sunt ametita rau... Am primit si o veste ce nu face decat sa accentueze problemele ivite in ultima vreme... De fapt...cum se spune...un necaz nu vine niciodata singur...asa ca...au venit din toate partile... atat personale, financiare etc...TOATE in acelasi timp.... Mi-au "bombardat" existenta...Si...nush' cum sa o mai scot la capat......Deh...scuzati-mi "optimismul"...

Sunt in zona....

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

AURORA Sa fii sanatoasa si fericita si plina de voie buna.

Mai, mai cred ca bate "vantul" depresiei pe subiect ca vad ca toata am cazut in butoiul cu "melancolie blegoasa".

Daria, Annie, Adi, Ledi, Mari mai aveti loc si pentru mine in butoi?

Eu cam in fiecare an sunt asa in preajma zilei mele de nastere. Si zau daca stiu de ce.

Sambata am fost la un party pentru o fetita de 5 ani in comunitatea romaneasca. Ei bine avand in vedere ca fetita merge la scoala si-a chemat si colege de scoala care vb. Engleza. Toate bune si frumoase pana cand a ramas doar o fetita (vb de engleza), sarbatorita (ro), un baietel care vb. tot ro si fiica-mea. Ei bine am vazut cu ochii mei cum Bella a fost marginalizata din cauza faptului ca nu vorbeste engleza. Efectiv au intrat in camera sarbatoritei si i-au trantit usa in nas Isabellei. Fetelor nu va spun pe ce bocet m-am pus la party si ce greu mi-a fost sa vad treaba aceasta. Si acum si nu ma pot oprii. Cum e posibil de la o varsta atat de mica sa fie atat de "rai"? Cred ca niciodata n-o sa-mi iasa din cap imaginea Bellei stand in genunchi in fata usii si incercand sa se uite pe sub usa la ce faceau cei 3 copiilasi in camera. Ea nu prea a sesizat "rautatea" celor mai mari (5 ani) si n-a reactionat in nici un fel. Dar eu...
Sincer va spun ca-mi venea sa-mi iau copilul de-acolo si sa plec cat vad cu ochii....
Hai ca iar ... revin daca-mi revin (vorba Dariei .

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

sunt pe aici si io cu voi.

Zuzilici, nu e vb de limba, e din cauza varstei.
Sunt niste nesimtiti astia micii si asa fac cu cei si mai mici.
Daca nu e un adult care sa-i invete, asta se intampla.

Eu mereu sunt fotograful petrecerilor pt ca ma enerveaza sa vad discriminarile de tot felul si am succes pt ca ma amestec cu trupa
La ziua finului erau copii de 2-9 ani. Si am stat cu ochii pe ei si am facut dreptate; la un moment dat au stat toti la rand sa ne mangaie catelul O nebunie.
Insa de singuri au iesit scantei si suparari si plansete, doar din vorbe, nu mai pun cate se pot intampla cand se joaca si lipseam maxim 2 minute, nici n-am mancat in ziua aia ca n-am apucat.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

zuzilici, asa patesc si eu de ziua mea, kiar de ziua mea plang la greu...pt tot anul.
cat despre discriminari...eu ce sa mai zic??? Ema nu stie sa se joace cu copiii, are un mod mai...aparte de a se baga in seama, ii atinge, ii i-a de gat...si copiilor li se pare ciudat si o resping...
cat am fost in Anglia cu ea ...era si mai rau

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Bine v-am regasit
sunt la pag 2 ma pun la curent cu noutatile si revin cu comentarii.
tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

seara buna si de la noi

da chiar, ce se intampla cu noi de suntem atat de multe bolnave de melocoblegeala si vb aia ar trebui sa stralucim

inca ma doare capu, si am luat si hapuri

Ioana, mai nou cica un necaz vine insotit de alte doua

Zuzi discriminari la party uri cu pici, offff la noi e chestia ca mergem printre fete, si / sau baieti 12-14 ani, la sarbatorita de 6
si la piscina avem probleme, dar Clau me nu observa rautatea, cauta doar atenti si partener de joaca Isabella mica

dany, si toata trupa, spre in conditii mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Cu intarziere si cu scuzele de rigoare :
Ledi LA MULTI ANI !!!
Sanatate , fericire maxima si Davidutzului sanatate multa!!
Ce frumos este Davidutz!!!!
Imi place acolo cand citeste !!!

Andreiutz copilas frumos de mami Katty LAMULTI ANI !!
Sa cresti mare si frumos !!! Sanatate multa!!

Aurora LA MULTI ANI!!! SANATATE , FERICIRE !!!

Ioana superba Mitzuc!!!
Dar cati ani ai mamicaaa??? Ca esti asa tanara si frumoasa!!!
De la mataluta are Mitzuc multe trasaturi frumoase

Annie stii ca… trebuia sa scot o perla, doua .. ma bucur ca v-am inveselit .

Lilisoara ma “intitulez” ….“ mamica diminutivelor” …

Offfffff … Zuzi uite un !!
Asa de rau imi pare!!!
Cata rautate!!!
Offfff ..!!
Te admir ca ai reusit sa te controlozi …. Eu nu cred ca reuseam …. Imi luam copilutzul si plecam …. Sunt mai vulcanica .. de fel …

Dany te pup !!

Acum o sa fac urari in avans ptr. ca maine lucrez toooaaata ziulica!!

Iulika , LA MULTI ANI!!! MULTA SANATATE !!! pupici pe burtici!!!

Am lipsit din "decor" ptr. ca am evadat din Bucuresti .
Am fost la Sarata , sa ne bagam pieile la saramura!!!

Hai ca v-am pupat!!!
Poate reusesc si intru si maine seara !!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Are we there yet???
-----------------------------------------
-----------------------------------------

ADIO , MICHAEL JACKSON ...
Mi-ai luminat copilaria……

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna si mai pe seara!
Daria, Ledi, Mari, Zuzilici, Annie, imi pare rau ca aveti probleme si sunteti la capatul rabdarilor! Trebuie sa iasa soarele si pe ulita voastra! Nu pot decat sa fiu alaturi de voi si sa ma rog sa se lumineze!

Annie, te mai dor capul si maseaua?

Adi, intr-o zi cand te prind pe mess o sa-ti trimit linkul cu lucrarile surorii mele sa-ti clatesti ochii!!!

Daria, cititnd toate cate le-ai patit in decurs de cateva zile, nu pot sa-ti zic decat ca te inteleg perfect, ca si eu probabil ca as fi facut la fel ca tine!! Imi pare rau ca sunt in alt oras si nu pot sa te ajut!!! La multi ani finutzului tau, e de-o seama cu Andrei al meu, tortul a fost superb...cred ca si ff. bun, iar copiii am vazut ca s-au distrat!

Ledi, sanatate multa lui Davidutz, sper sa fi fost azi ceva mai linistit!!! Poate ii ies dintisorii, sau nu?

Iulika, DPN-ul tau e de ziua sotului meu!!! Poate serbam odata!!!

Ioanna, si tu cu durere de cap?? Imi pare rau ca ai si tu parte de vesti rele, sper sa nu fie legate de sanatatea cuiva apropiat si sa rezolve repede!

Zuzilici, ce-ai povestit tu acolo tine de filme horro, ce mila mi-a fost de Bella ta cand am citit ca statea si se uita la copii pe sub usa!!! Doamne, uneori copiii pot fi asa rautaciosi, dar depinde si de cum sunt crescuti si educati! Eu una, as fi plecat imediat!!!

Dany, bine ai revenit! Te asteptam sa ne povestesti ce-ai mai facut!!!

Copilutz, multam frumos de urari! Asteptam si poze de la Sarata!

toata trupa si sper sa vina zambetele si pacea in casele tuturo!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Daria poate ca ai dreptate dar crede-ma ca a fost "rautate" big time la aceasta petrecere. Avea Isabella in mana o papusa ... o vroia fetita care vb . eng. sau sarbatorita si cu riscul de-a o face pe Bella sa planga i-am explicat ca e ziua ei si e jucaria ei asa ca e mai bine sa i-o dea. Apoi a luat Isabella un calut in mana iar a fost dorit de ele si Bella mea trebuia sa cedeze....Ca sa nu mai spun ca de cate ori avea o jucarie in mana incepea sa fie inghesuita printr-un colt pana i se smulgea din mana. Eu am vazut treaba asta in vreo doua randuri si le-am atras atentia ca nu-i frumos. Dar faz acu usa a pus capac rabdarii mele....
Asa ca dupa faza cu usa le-am spus in Engleza clar si raspicat (cu lacrimi in ochi insa caci curgeau fara voia mea) ca:
Isabella a fost si ea invitata la petrecere si daca stiau ca nu o vor, nu trebuiau s-o invite. N-a venit acolo sa i se tranteasca usa in nas, sau sa fie ignorata si tratata cu rautate.
La care fetita vorbitoare de eng. imi raspunde mai spasit: OK! Ok. si i-am zis: Nu, nu-i Ok! cand nu stiti sa va comportati, clar sa fie.
Singurul care a reactionat la faza aceasta a fost (spre surprinderea mea) baietelul care imediat a coborat dupa mine s-o caute pe Isabella si sa se joace cu ea. Chiar daca el cu siguranta si-ar fi dorit un partener de joaca, nu partenera. Dar asta mi-a demonstrat ca e un suflet bun si are si ce-i "7 ani de-acasa" chiar daca el n-avea decat 5 sau 6 ani.
Efectiv nu stiu daca sa le spun parintilor de comportarea odrazlei sau sa-mi vad de treaba mea dar sa evit astfel de petreceri...
Voi ce parere aveti???

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput