Leoaicele DC *(41)*-Happy Birthday
Raspunsuri - Pagina 8
Annie80 spune:
Neata, ce fac fetele? cum au avut weekendul?

Katty LA MULTI ANI , Pt ANDREI!!!
sa creasca mare sa fie sanatos, sa fie un scolar numai de nota 10, si sa va aduca numai bucurii 
am vazut pozicile, superbe...cu adevarat floare de colt?
intreb ca nu am vazut niciodata, superba floare, si ceea ce crezi tu ca sunt coacaze... ei bine ...nu sunt coacaze , tortul arata delicios, cat despre frigarui 

wow
Ledi cum e Davidutzu zambaret si carliontat? sper ca mai bine, sa stii ca din poze mie nu mi se pare slab 

leoaicele !
mari_paun spune:
Leditia
,
Aurorra sanatate multa si bucurii cat cuprinde!
ANDREI

buna dimineata felinele
, sarbatoritele
, reginele
... sper sa incep saptamana bine si sa fie racorica...
va pupacesc
si va doresc o saptamana minunata!
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
adi69 spune:
Salutare de la Iasi!
Lilia,sper sa va obisnuiti cu mama ta in casa,sant doar doua saptamani, sa vezi ce repede trec..
Vad ca si tu ai o "mancacioasa".Catalina tot asa a fost,pana pe la 6 ani,acum imi mananca si urechile daca nu-i dau mancare la timp,insa tot mai are alimente pe care le refuza(unul din ele e carnea)
Sa-ti urez la cat mai multe sifoniere si loc ptr ele?
Multumesc ptr urarile destinate cumnatei mele ,am sa-i transmit,se va bucura.
Eu am muncit sambata pana pe la 7 la tortul ei,intai mi-a facut probleme frisca,prima n-a vrut deloc sa se spumeze,s-a facut unt direct,a doua nu s-a spumat destul...a treia oara n-am mai indraznit sa-mi trimit sotul sa mai cumpere..:),iar zaharul pudra luat din carrfourre ..numai pudra n-a fost si din cauza lui pasta mi-a iesit cam zgrunturoasa si trandafirii ciufuliti iar sotul a trebuit sa mai faca un drum la magazin sa ia completare de z pudra..,numai peripetii.
A trebuit sa fac diplomat(clasic),asta e preferatul cumnatei iar din cauza de frisca care n-a vrut sa se bata bine n-a iesit pufos,insa a fost bun la gust si dragut ornat.macar atat.
Azi fac gem de caise,in sfarsit am gasit de cumparat la pret convenabil,am gasit in Metro cu 3 lei/kg si mancare ptr cateva zile supa de vitel cu fidea si orez cu carne de pui si legume.
Mai am de spalat o multime,de calcat un munte:) si de facut ordine..nu stiu cum am sa le fac pe toate caci de ieri dupamiaza abia ma misc de durere de sale.
M-a tras curentul(alta explicatie nu am) ieri dupa ce m-am dusat am umblat prin casa numai in lenjerie(parca suna mai bine decat chiloti si sutien) iar sotul cocea vinete si mi-a deschis toate geamurile sa iasa fumul si caldura...si era un curent de se izbeau geamurile iar eu ma simteam asa bine si racorita..si-acu nu ma pot indrepta de sale si abia duc cate un picior in fata celuilalt.
Mi-am pus de aseara plasture cu capsicum si a mai trecut putin,sper sa-mi treaca de tot pana deseara.
Dupa cum observati..numai probleme in ultima vreme,trece una vine alta..ce-o fi oare?
Pupacesc feline ,ma duc sa pregatesc ceva de gustare ca am una bucata copil flamand,apoi ma bag la vizionat poze,abia astept ,am restante tocmai de la Dany din Delta..
szivarvany spune:
ANDREI 

Pup trupa, revin cand pot cu poze.
O saptamana usoara tuturor 
Am editat ca io asa am vazut
Katty, scuza-maaa te rog frumos 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
katty spune:
Neata si de la mine!!!
Multumesc tuturor pentru urari!
Tocmai mi-am sunat si eu puiul sa-i urez toate cele si mi-a zis ca de-abia la 12 s-a nascut el...adica mai trebuia sa astept vre-o ora jumate sa-i zic La multi ani (Andrei s-a nascut la ora 12 fix, si i-am zis asta, si probabil el se astepta sa fie sunat exact la ora respectiva
)
Adi, de belea torturile matale, ma uit la ele si savurez, si al nostru a fost bun de tot, dar cu aspectul a stat mai prost, caci nici noua nu ni s-a facut frisca desi am pus 6 pliculete de intaritor, si a dres-o sora-mea cu un pachet de unt, dar tot a fost moale, dupa cum se si vede prin poze, dar la gust super bun!
Imi pare rau ca esti indoita de sale, iti urez spor la trebi, si indreptare grabnica a lor, un lucru mi-a atras atentia si tin sa-l felicit pe sotiorul matale din dotare...ca el cocea vinetele...si al meu face destule prin casa, dar la vinete inca nu l-am vazut!!! 

Daria, multam, banuiesc ca
sunt pentru Andrei! Sau pentru mine in avans? sar-na mult de tot...
Annie, da alea sunt flori de colt adevarate, a primit una cand era in Bucuresti asta iarna, a tinut-o in ghiveci si a replantat-o la Visi! si creste foarte bine! Imi pare rau ca n-am pozat tufa intreaga ci numai pe portiuni, data viitoare! Ma bucur ca ti-au placut pozicile...
Mari, pupacim si noi
!!!
toata gasca vesela!!!
P.s. editez, am uitat sa va zic ca am inceput munca...bleah!!!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei 
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
adi69 spune:
Katty,tocmai ce am vazut pozele voastre si voiam sa-ti spun ca am salivat la poza cu sectiunea tortului...mmm..si eu care rod la un morcov!
A fost cu crema ganaj si blat cu nuca?
Tare bine arata,e o masinuta reusita(ce inseamna 43 de pe masina?)se vede ca se pricepe sorella,cat despre frica asta ce ne facu probleme..n-am incotro,trebuie sa insist sa lucrez cu frisca naturala ca ai mei nu pun gura pe cea vegetala(care btw se bate bat si arata mai bine)si inca n-am gasit o marca de smantana/frisca lichida care sa se bata fara probleme.
Cat despre sotul meu,nu e de felicitat,chiar nu e.Inainte vreme(ehehei
) el era seful la bucatarie.Io numai cu deserturi,minuturi..acu a pasat toata treaba pe umerii mei.
N-are incotro si trebuie sa coaca vinete daca vrea salata,si face ciorba de burta la sarbatori(ca e fan..tot el o papa) si fripturile la petreceri..astea sant lucruri la care nu ma bag.
Pietricelele din care face sora ta mozaicurile sant de cumparat?
tare mi-ar place si mie sa bibilesc asa ceva..
Am vazut si ochios si cretulin mic de David,ce mai seamana cu mami a lui !Ledi,poi David arata bine pe langa cum era Catalina..!
katty spune:
Adi, mozaicurile sunt de cumparat, face comenzi pe un site din Olanda si baga o groaza de bani in ele...ultima comanda venita acum o saptamana a fost vre-o 350 de euro, primele si mai mult...dar daca e pasionata...e o masa in casa in una din poze tot de mana ei facuta...as pune si linkul ei cu mozaicele facute pana acum sa vezi ce face...dar tb sa-i cer voie...
Noi tot cu frisca vegetala (edit: naturala) am facut (Dorna, dar Lili nu mi-a zis sa iau rosie, am luat albastra, am zis sa tin cu silueta, si n-a iesit!
Masina e (tb sa fie) King din Cars...Andrei e fan King, eleronul din spate nu l-am putut face...dar Andrei a fost multumit si asa!
_
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei 
katty spune:
Am uitat sa zic ca crema este intr-adevar ganaj (ganache, cum zice Lili), iar blatul e de la rulada Krantz, cu nuca...
edit: si asta e masa cu mozaic .
_
varsta lui Andrei
adi69 spune:
Dorna nu e vegetala..:)Tot Dorna rosie foloseam si eu pana acum..cand in loc sa se spumeze s-a facut direct unt!!
A! pai la voi de aia nu s-a batut,ca nu avea grasimile .Frisca lichida/smantana trebuie sa aiba 32% grasimi,altfel nu se spumeaza.
Deci am ghicit eu compozitia tortului..mmm..mai bag un morcov 
katty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adi69 Dorna nu e vegetala..:)Tot Dorna rosie foloseam si eu pana acum..cand in loc sa se spumeze s-a facut direct unt!! A! pai la voi de aia nu s-a batut,ca nu avea grasimile .Frisca lichida/smantana trebuie sa aiba 32% grasimi,altfel nu se spumeaza. Deci am ghicit eu compozitia tortului..mmm..mai bag un morcov ![]() Adriana |
Ai ghicit...nici nu ma asteptam altfel! Merci de invatatura/pontul cu frisca...si Lili m-a certat...a zis ca oricum era mai slaba smantana cu 32% decat un pachet de unt...dar eu tot la ei m-am gandit ca stiu ca sunt mereu la dieta...data aviatoare voi sti!
Si, scuze de greseala, asa e, nu e vegetala...
, am neuronul prea odihnit, se vede!_
varsta lui Andrei